Tihendav ripsmetušš Lancome Le 8 Hypnôse Serum Infused Volumising Mascara, 8 ml, 01 Black

Täpsustused:
Värv: Must
Veekindlus: Jah
Kauba ID: 8938371
4369
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

23. maist

000

Postkontor

24. maist

199

Omniva pakiautomaat

24. maist

219

DPD pakiautomaat

24. maist

249

Smartpost pakiautomaat

24. maist

259

Kuller

24. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

24. maist

199

Omniva pakiautomaat

24. maist

219

DPD pakiautomaat

24. maist

249

Smartpost pakiautomaat

24. maist

259

Kuller

24. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Tihendav ripsmetušš Lancome Le 8 Hypnôse Serum Infused Volumising Mascara, 8 ml

Kasutamine: Parima tulemuse saavutamiseks aktiveerige ripsmetušš enne selle pealekandmist. Tõmmake ripsmetuši harjaga 8 korda välja ja lükake see täielikult tagasi. Seejärel on see ripsmetušš valmis kasutamiseks. Ripsmetušš tuleb sel viisil aktiveerida ainult siis, kui ostate uue pakendi, seejärel võite seda kasutada tavapäraselt.
Uurige, kuidas saada täiuslikult vormitud, tihedad ripsmed.
Kasutage harja lamedat osa, et kanda ripsmetušš ühtlaselt ripsmetele.
Pöörake harja 90°, kuni näete harja kõverat külge kaheksakujulisena.
Viimistlege ripsmeid kaardus küljega ülespoole, kuni need on täiuslikult esile tõstetud.

Le 8 Hypnôse Serum Infused Volumising Mascara Tihendav ripsmetušš

Kogege LANCÔME ripsmetuši revolutsioonilist nägemust: koostis koosneb 91% aktiivsest mustast palsamist ja 8 värskendavast aminohappest, mis on ladustatud puhtasse klaasi. Kohene volüümikus. Tugevamad ja täidlasemad ripsmed 4 nädala pärast.

Le 8 Hypnôse, avastage parim ripsmetušš:

  • Uue põlvkonna koostis ilma vahata, mis on loodud 91% ekstrahooldava musta hooldusvahendi ja 8 revitaliseeriva aminohappega.
  • Aktiveerige see uuenduslik koostis sekunditega esimesel kasutamisel: tõmmake harja täielikult sisse ja tõmmake 8 korda, et nähtavalt vabastada skulptuurne volüüm.

Kuidas saada veatud ripsmed?

Isegi kui olete valinud täiusliku ripsmetuši, on ripsmetuši kasutamisel mõned nipid, mida ei tohiks unustada:

1. Kui soovite, et teie ripsmed näeksid välja loomulikud, värvige ainult otsad. Kui unistate erilisest muljest, alustage ripsmetuši pealekandmist ripsmete juurest ja liigutage harja ettevaatlikult edasi-tagasi.

2. Ripsmetuši harjal on oluline roll. Ei ole juhus, et mõned on tihedad ja teised on väikeste harjastega. Just tihedad harjad aitavad luua mulje paksematest ripsmetest vaid ühe liigutusega. Kummist, lühikesed, väikeste harjastega harjad sobivad neile, kellel on väga lühikesed, õhukesed, vaevumärgatavad ripsmed.

3. Kui teid häirivad alati ummistunud ripsmed, on suurepärane lahendus hoida käepärast ripsmekammi.

4. Pikemate ja paksemate ripsmete saamiseks võite oma ripsmeid kaks korda värvida. Pärast esimest kihti oodake, kuni ripsmetušš kuivab, enne kui kannate teise kihi.

5. Alumised ripsmed tuleb värvida äärmiselt hoolikalt, muidu ei saa vältida tumedate silmapiiride muljet. Sellisel juhul kasutage veekindlat ripsmetušši, mis ei määri silmi.

Juba üle 70 aasta on LANCÔME arendanud kosmeetika- ja parfümeeriatooteid, mis vastavad naiste vajadustele kogu maailmas, nende igas eluetapis.

Igavene ilu - see on iga naise püüdlus. LANCÔME tippspetsialistid töötavad ja loovad selle unistuse elluviimiseks.

LANCÔME asutas 1935. aastal Armand Petitjean, kosmetoloog ja parfümeer, kes pühendas oma elu ilutoodete loomisele. A. Petitjean on inspireeritud oma armastusest naiste ja prantsuse elegantsi vastu. Ta väitis, et naise ilu tuleneb naiselikkuse tuhandest ilmingust, kus välimus kohtub žestidega, keha ilu kohtub hinge elujõuga ja atraktiivsus kohtub emotsioonidega...

LANCÔME kasutab oma toodete väljatöötamisel teadust, et pakkuda kõige arenenumaid ilutooteid: uuenduslikud koostised, eksklusiivsed koostisained, meeldivad tekstuurid ja lõhnad, et vastata kõige nõudlikumate klientide ootustele ja võita nende usaldus. 1936. aastal tõi LANCÔME turule kuulsa „Nutrix“ kreemi, mis taastab ja toidab nahka täiuslikult, ning 1955. aastal meretaimedega ja oligoelementidega rikastatud merevett sisaldava näohooldusvahendi sarja. Nende kosmeetikatoodete suurepärased omadused on teinud LANCÔME ülemaailmselt kuulsaks.  

"Lancôme" on juba üle 80 aasta edendanud Prantsuse ilu suundumusi. Maailma juhtiv luksus- ja ilubränd algas ühe mehega - Armand Petitjeaniga. Selle populaarsus kasvas kiiresti, kui nende tooted kasvasid.


Alates algusaegadest praeguseni ei jälgi see kaubamärk moodi. Ta ongi see, mis on mood. Kvaliteetne, tervislik ja ilus. Nende tooted on välja töötatud kõrgeima kvaliteediga tehnoloogiate, teadlaste ja nende uuringute abil, et valmistada kõrgeima kvaliteediga lõpptoode. ""Lancôme"" järgib oma tootekujunduses kolme lihtsat, kuid kuldset väärtust: toode peab olema ohutu, see peab olema tõhus ja kvaliteetne. Selline lähenemisviis ilutoodete loomisele on tõenäoliselt toonud kaasa nende ülemaailmse edu.


"Lancôme" arendab ja toodab täna selliseid tooteid nagu: dekoratiivkosmeetika, näohooldustooted, parfüümid. Selliste toodete jaoks on välja töötatud enam kui 4000 teaduslikku valemit, patenteeritud on rohkem kui 600 efektiivset valemit, loodud on 5 teaduslaborit ja võidetud 2 Nobeli auhinda.


"Lancôme" kosmeetika ja parfüümid tagavad tõhususe ja kvaliteedi. Isegi kõige nõudlikum naine armastab seda brändi ja tema loodud imet.

"

Tihendav ripsmetušš Lancome Le 8 Hypnôse Serum Infused Volumising Mascara, 8 ml

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Kõik naised soovivad olla igas olukorras atraktiivsed - meik on selles osas asendamatu abimees. Me seisame silmitsi olukordadega, kus igapäevane meik seda lihtsalt ei taga: minek randa, basseini, jõusaali või väljas on lihtsalt niiske ja kuum ilm. Professionaalsed jumestajad soovitavad sellistel juhtudel kasutada veekindlat kosmeetikat.
Mõned olulised näpunäited veekindla kosmeetika kasutamise kohta:
· Kuiva naha puhastamiseks proovige kasutada toitvaid emulsioone, mida pole vaja maha pesta.
· Rasusele nahale sobivad puhastusgeelid, puhastusvahendid, vahud.
· Pärast meigi puhastamist toniseerige kindlasti nahka, taastades seeläbi naha hüdrolipiidse kile ja pH taseme. 

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Tihendav ripsmetušš Lancome Le 8 Hypnôse Serum Infused Volumising Mascara, 8 ml

Kauba ID: 8938371
Kategooria: Lauvärvid, ripsmetušid ja silmapliiatsid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,19 x 0,05 x 0,12 m, 0,25 kg
Tüüp: Ripsmetušid
Vaade: Lancôme, ripsmetušid lauvärvid, ripsmetušid ja silmapliiatsid
Maht: 8 ml
Ettenähtud: Naistele ja meestele
Värv: Must
Veekindlus: Jah
Kaubamärk: Lancôme
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Lancôme tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Tihendav ripsmetušš Lancome Le 8 Hypnôse Serum Infused Volumising Mascara, 8 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki