Valgendav hambapasta White Glo Micellar Whitening Toothpaste, 150 g + hambahari

Täpsustused:
Tüüp: Hambaharjad, Hambapastad
Spetsifikatsioonid: Hammaste valgendamine
Maht: -
Kauba ID: 6123937

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Valgendav hambapasta White Glo Micellar Whitening Toothpaste, 150 g + hambahari

Kasutamine: Harjake hambaid põhjalikult kaks korda päevas. Sobib igapäevaseks kasutamiseks. Niisutage hambahari väikese koguse veega ja pigistage hambaharjale herneterasuurune kogus hambapastat. Kallutage hambahari 45 kraadise nurga all ning puhastage õrnade ringjate liigutustega igemed ja esihambad. Puhastage alumiste purihammaste välis- ja sisepind. Pöörake hambahari tagurpidi ja harjake ülemiste esi-, alumiste ja purihammaste pind. Pärast hammaste pesemist loputage suud veega. Ärge alla neelake. Ettevaatusabinõud. Mitte kasutada alla 6-aastastel lastel. Kui lapsed vanuses kuni 6 aastat hambaarst soovitab seda pastat kasutada, kasutada hernetera suurust kogust, olla ettevaatlik, et mitte alla neelata. Kui kasutate fluoriidi sisaldavaid tooteid, pidage nõu oma hambaarsti või arstiga. Enne selle pasta kasutamist pidage nõu hambaarsti või arstiga seoses kasutamisega rasedatel ja alla 12-aastastel lastel. Sisaldab naatrium monofluorofosfaati (1,000 ppm F).

Koostis:Calcium Carbonate, Aqua (Water), Glycerol, Hydrated Silica, Sodium Lauryl Sulphate, Aroma, Sodium Monofluorophosphate, Carboxymethyl Hydroxyethylcellulose, Hydroxyethyl Cellulose, Saccharin Sodium, Sodium Silicate, Trisodium Phosphate, Cocamidopropyl Betaine, Propylene Glycol, CI16035.

White Glo Micellar Whitening Toothpaste–see on uue põlvkonna valgendav hambapasta, mis tagab suurepärased hammaste puhastus- ja hooldustulemused. Dual Whitening Actions valem tagab kahekordse hammaste valgendamise protsessi. Mitsellaar osakesed toimivad nagu magnet, eemaldades plekid ja puhastades hambaid. Osakesed eemaldavad hambaemaililt ohutult ja õrnalt plekid ja värvimuutused. Kasutage regulaarselt, et valgendada hambaid. Kogege puhtuse ja värskuse tunnet kauem pärast iga harjamist. Sisaldab talivilja ekstrakti.

Kingitus: unikaalne hambahari harjastega, mis puhastavad tõhusalt hamba pinda, toidujäätmeid ja kattu raskesti ligipääsetavatest hammaste vahedest pärast iga sööki.

 „White Glo“ Nr. 1 Austraalias.

Päritolumaa: Austraalia.

Üldine tooteinfo: Valgendav hambapasta White Glo Micellar Whitening Toothpaste, 150 g + hambahari

Kauba ID: 6123937
Kategooria: Hambaharjad, hampapastad ja suuloputusvedelikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,15 x 0,12 x 0,15 m, 0,5 kg
Kaal: 150 g
Kogus: - tk
Tüüp: Hambaharjad, Hambapastad
Vaade: White Glo, hambaharjad hambaharjad, hampapastad ja suuloputusvedelikud, White Glo, hambapastad hambaharjad, hampapastad ja suuloputusvedelikud
Spetsifikatsioonid: Hammaste valgendamine
Kaubamärk: White Glo
Maht: -
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik White Glo tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Valgendav hambapasta White Glo Micellar Whitening Toothpaste, 150 g + hambahari
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki