Sünnitusjärgsed hügieenisidemed, 10 tk

Täpsustused:
Tüüp: Hügieenisidemed
Kogus: 10 tk
Kauba ID: 5858572

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Sünnitusjärgsed hügieenisidemed, 10 tk

100% mahepõllumajanduslikult kasvatatud puuvillast valmistatud sünnitusjärgsed hügieenisidemed on hüpoallergeensed, hingavad ja imavad hästi niiskust nahka kuivatamata.

100% orgaanilisest puuvillast valmistatud hügieenisidemed on hüpoallergeensed, hingavad ja imavad hästi niiskust ilma nahka kuivatamata, mis on eriti oluline sünnitusjärgsel perioodil, mil hormoonide kiire languse tõttu võib täheldada tupekuivust.

Ei sisalda superabsorbente, lõhnaaineid, viskoosi, tselluloosi; ei ole pleegitatud kloori ega dioksiiniga. Kompostitav ja lagunev üle 95%.

Sünnitusjärgsel perioodil vajate erilist hoolt, kuna tupefloora normaliseerub järk-järgult ning emakakael ei ole veel täielikult suletud ega suuda oma kaitsefunktsiooni täita. Seega sel ajal, kui ema lapsega tegeleb, hoolitseb Masmi ema eest, pakkudes Masmi hügieenilisi sünnitusjärgseid hügieenisidemed, mis on valmistatud 100% orgaanilisest puuvillast.

Hügieenisidemed on hüpoallergeensed, hingavad ja imavad hästi niiskust nahka kuivatamata, mis on eriti oluline sünnitusjärgsel perioodil, mil hormoonide kiire languse tõttu võib täheldada tupekuivust. Masmi hügieenilistel sünnitusjärgsetel hügieenisidemed on erilise struktuuriga pealiskiht, mis takistab kiudude kleepumist, samuti imav, pehme ja õhuline sisekiht.

100% looduslikust materjalist hügieenisidemed ei muuda tupe limaskesta pH-d, ei sisalda superabsorbente, lõhnaaineid, viskoosi, tselluloosi ega ole pleegitatud kloori ega dioksiiniga. Kompostitav ja lagunev üle 95%. Looduslik ja ökoloogiline valik!

Kuidas kasutada?

Kasutage Masmi sünnitusjärgse hügieenilise sünnitusjärgse hügieenisidemed ajal. Sõltuvalt verejooksu tõsidusest tuleks sünnitusjärgseid pakendeid vahetada iga paari tunni järel.

Sünnitusjärgsel perioodil vajad ekstra hoolikat hügieeni, mille tagavad mugavad ja kaasaegsed tooted, mis on valmistatud eriti pehmest 100% mahepõllumajanduslikult kasvatatud puuvillast. Valige imetavatele emadele hüpoallergeensed Masmi rinnahoidjapadjad, sest imetamise ajal peab ema olema eriti hoolas ja rindu hellitama.

Üldine tooteinfo: Sünnitusjärgsed hügieenisidemed, 10 tk

Kauba ID: 5858572
Kategooria: Tampoonid, hügieenisidemed ja menstruaalanumad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,095 x 0,14 m, 0,25 kg
Kaubamärk: Masmi
Maht: unknown ml
Tüüp: Hügieenisidemed
Vaade: Masmi, hügieenisidemed
Kogus: 10 tk
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Masmi tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

Sünnitusjärgsed hügieenisidemed, 10 tk
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Olena M.
19.07.2023

Mulle meeldisid need sünnitusjärgsed padjad! Kahju, et ma 2 pakki ei tellinud. Väga mugav ja kiiresti imenduv!

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki