Juuksuri treeningpea Gabbiano WZ4, must

Täpsustused:
Tarviku tüüp: Parukad
Kauba ID: 10152117
4389
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

3. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

3. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

3. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

3. oktoobrist

259

Kuller

3. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

3. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

3. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

3. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

3. oktoobrist

259

Kuller

3. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Juuksuri treeningpea Gabbiano WZ4, must

Gabbiano on luksuslik Itaalia juuksuriseadmete ja -mööbli bränd, mida eristab töökindlus, kvaliteet ja esteetika ning suurepärane kasutusmugavus. See pakub suurt valikut funktsionaalseid salongivarustust, nagu toolid, valamud ja infrapunatsoonid.

Ideaalne tööriist juuste lõikamise kunsti harjutamiseks

Gabbiano WZ4 meeste habemega juuksuripea on praktiline aksessuaar erinevate protseduuride, soengute ja soengute harjutamiseks. Õige pikkuse ja kvaliteediga juuksed võimaldavad teil tõhusalt valmistuda juuksuri ametiks, võimaldades teil oma oskusi täiendada ilma, et peaksite harjutama live-modellidel.

Juuksemannekeeni ainulaadsed omadused

WZ4 mudel on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, kasutades musta tooni sünteetilisi juukseid, mis on hoolikalt kinnitatud pea mannekeeni külge. Tänu oma lihtsale struktuurile, järkjärgulisele lõikamisele ja optimaalsele tihedusele käituvad need juuksed sarnaselt inimese juustega, võimaldades täiustatud lõikeprotseduure, nagu keeruline lõikamine, värvimine või dekoratiivne värvimine.

Kasutuslihtsus ja esteetiline disain

Maksimaalne termostiili temperatuur on 120 °C, mistõttu on see ideaalne vahend erinevate stiilitehnikate harjutamiseks, võimaldades teil oma juukseid ohutult soengusse seada ja sirgendada. Õigesti kujundatud alus tagab stabiilsuse kasutamise ajal. Pea mahub statiivivarre läbimõõduga 2,3 cm. Toote esteetiline disain köidab pilku ja samas rõhutab funktsionaalsust, luues seeläbi inspireeriva töökeskkonna.

Suurepärane mudel koolituseks ja testimiseks

WZ4 pead saab kasutada erinevate tehnikate õppimiseks, aidates juuksuritel oma oskusi parandada. Juuksurid saavad katsetada uusi stiile, ülestöid, värvimis- ja lõiketehnikaid. Treeningpead on fantastiline valik ja hädavajalikud lõiketehnikate õppimiseks ja harjutamiseks. See toode sobib suurepäraselt ka praktikaeksamiteks.

Õige hooldus pikaealisuse tagamiseks

Regulaarne hooldus on teie peakatte pikaealisuse säilitamise võti. Vältige niiskust ja ärge hoidke juuksuri pead kilekottides. Niiskus võib põhjustada ebameeldivat kopitanud lõhna. Pese pead ainult leiges vees, kasutades mittealuselisi šampoone. Šampooniga pesemisel väldi sasipuntraid – pese juukseid kasvusuunas, pealaest otsteni. Loputage sooja, mitte kuuma veega ja ärge unustage kasutada palsamit. Harja märjad juuksed märjaks – alusta otstest ja liigu osade kaupa ülespoole. Toote kasulikkuse pikendamiseks järgige konditsioneerimisprotseduure.

  • Maksimaalne termostiili temperatuur: 120 °C
  • Juuste pikkus: umbes 27 cm
  • Habe pikkus: umbes 27 cm
  • Pea sobib statiivi võllidele läbimõõduga: 2,3 cm läbimõõduga statiivi aluse pikkus: 2,3 cm

Tähelepanu. Pea müüakse ilma aluseta.

Üldine tooteinfo: Juuksuri treeningpea Gabbiano WZ4, must

Kauba ID: 10152117
Kategooria: Juukseaksessuaarid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,25 x 0,16 x 0,35 m, 1 kg
Ettenähtud: Naistele
Tarviku tüüp: Parukad
Vaade: Pole täpsustatud, parukad juukseaksessuaarid
Kaubamärk: Pole täpsustatud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Pole täpsustatud tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Juuksuri treeningpea Gabbiano WZ4, must
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki