Juuksevärv Wella Color Touch Plus 60ml, lilla 33/06

Täpsustused:
Tüüp: Värvid
Juuksevärv: Lilla
Kauba ID: 6614657

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Juuksevärv Wella Color Touch Plus 60ml, lilla 33/06

Kasutamine: Enne kasutamist on vaja lugeda pakendi sees olevaid juhiseid. Lahjendage värv ja oksüdeeriv emulsioon juhistes määratud vahekorras. Kandke alati kaitsekindaid. Värv kantakse kuivadele, pesemata juustele.

Kas soovite parandada oma välimust ja tõsta esile oma ilu? Siis kauapüsiv värv Color Touch Wella Plus Nº 44/05 (60 ml) aitab teil oma eesmärke saavutada! Nautige Wella toodete eelised ja teie juuksehooldustooteid 100% originaalbrändidelt. Juuksevärv pakub intensiivseid ja säravaid toone, tuues esile praeguse värvi. Seda iseloomustab paks kreemjas konsistents, mis võimaldab värvi juustele ühtlaselt jaotada. Värv tungib hästi igasse juuksekarva, kahjustamata selle struktuuri. Sisaldab värvipigmenti pürasool P5, mis annab stabiilsema tulemuse värvi stabiilsuse ja värvi intensiivsuse osas. Spetsiaalsete toimeainetega, mis hoiavad ära kuivuse ja jätavad juuksed tugevaks ja elastseks. Valgud, mis tungivad juuste poorsesse ossa, ühtlustavad struktuuri. Triluxiv-tehnoloogiaga, mis annab juustele kauakestva värvi ja püsiva sära. Innovaatiliste molekulide ja HDC-aktivaatori kombinatsioon soodustab sügavat ja rikkalikku värvi. Niisutab juukseid ja annab värvile kuni 66% rohkem sära. Kuni 100% katab valged ja hallid juuksed.

Üldine tooteinfo: Juuksevärv Wella Color Touch Plus 60ml, lilla 33/06

Kauba ID: 6614657
Kategooria: Juuksevärvid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,02 x 0,02 x 0,12 m, 0,1 kg
Tüüp: Värvid
Vaade: Well, värvid juuksevärvid
Ettenähtud: Naistele
Juuksevärv: Lilla
Kaubamärk: Well
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Well tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Juuksevärv Wella Color Touch Plus 60ml, lilla 33/06
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki