Lõhnatu rahustav šampoon tundlikule peanahale Noughty Care Taker, 250 ml

1099
4396 /l
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

14. maist

000

Postkontor

15. maist

199

Omniva pakiautomaat

15. maist

219

DPD pakiautomaat

15. maist

249

Smartpost pakiautomaat

15. maist

259

Kuller

15. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

15. maist

199

Omniva pakiautomaat

15. maist

219

DPD pakiautomaat

15. maist

249

Smartpost pakiautomaat

15. maist

259

Kuller

15. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Lõhnatu rahustav šampoon tundlikule peanahale Noughty Care Taker, 250 ml

Kasutamine: Aktiveerige šampoon – valage väike kogus šampooni peopesadesse ja hõõruge peopesade vahel vähese veega. Masseerige juustesse õrna vahu saamiseks. Loputage hoolikalt peanahast kuni juukseotsteni. Kui vahetate tavalise šampooni loodusliku šampooni vastu, võib tulemuste nägemiseks kuluda kuni 8 pesukorda. Soovitame kasutada sooja või jahedat vett, kuna kuum vesi võib peanahka ärritada ja muuta selle tundlikumaks.

Koostis:Aqua/Water/eau, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Glycerin, Phenoxyethanol, Polyquaternium-6, Potassium Sorbate, Coco-Glucoside, Glycol Distearate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Sodium Phytate, Sodium Benzoate, Bisabolol, Sodium Chloride, Wheat Amino Acids, Avena Sativa (Oat) Meal Extract, Citric Acid, Disodium EDTA.

NOUGHTY Care Taker 97% looduslik šampoon rahustab koheselt kuiva, sügelevat ja tundlikku peanahka – nüüd ilma lõhnaaineteta. Sisaldab peanahka rahustavate omadustega bisabolooli ja kaerahelbe ekstrakte, mis aitavad teie peanahal tunda end ülimalt rahustavalt. Vähendage tundlikkust, tundke end enesekindlalt. Hoolikalt valitud looduslikud koostisosad aitavad õrnalt pesta ja rahustavad ärritunud peanahka. 

Care Taker lõhnatu šampooni koostises on: 

  • BISABOLOL – rahustav joogaseanss ärritunud peanahale. Taimedest ekstraheerituna on see säästev ja 50% efektiivsem kui sünteetiline ekvivalent.
  • KAERA EKSTRAKT – peanaha rahustamisel on kaerahelbed number üks. Meie ekstrakt, mis on rikas nahka rahustavate avenantramiididega (antioksüdandid – kasulikud juustele ja nahale), aitab peanahka rahustada.
  • NISU AMINOHAPEED – need ei pruugi kõlada nii glamuurselt, kuid need happed aitavad kaasa tervete juuste kasvu edendamisele. 

SOBIB VEGANILE. 

Üldine tooteinfo: Lõhnatu rahustav šampoon tundlikule peanahale Noughty Care Taker, 250 ml

Kauba ID: 7705735
Kategooria: Šampoonid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,075 x 0,05 x 0,21 m, 0,283 kg
Ettenähtud: Meestele, Naistele
Šampooni tüüp: Vedelšampoon
Komplekt: Ei
Maht: 250 ml
Kaubamärk: Noughty
Juuksetüüp: Kahjustatud juustele, Kõikidele juuksetüüpidele, Nõrkadele juustele, Normaalsetele juustele, Õhukestele juustele
Šampooni toime: Tundlikule peanahale
Vaade: Noughty, tundlikule peanahale šampoonid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Noughty tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Lõhnatu rahustav šampoon tundlikule peanahale Noughty Care Taker, 250 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki