Käteemulsioon hüaluroonhappega, pantenooliga ja aloe veraga Naturée®, 250 ml, s

Täpsustused:
Tüüp: Kätekreemid
Maht: 250 ml
Kauba ID: 1154902
1899
7596 /l
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

14. maist

000

Smartpost pakiautomaat

14. maist

259

Postkontor

15. maist

199

Omniva pakiautomaat

15. maist

219

DPD pakiautomaat

15. maist

249

Kuller

15. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

14. maist

259

Postkontor

15. maist

199

Omniva pakiautomaat

15. maist

219

DPD pakiautomaat

15. maist

249

Kuller

15. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Käteemulsioon hüaluroonhappega, pantenooliga ja aloe veraga Naturée®, 250 ml

Kasutamine: Kasutamine: käteemulsioon koos hüaluroonhappega, pantenooliga, aloe veraga, kandke nahale, laske tootel imenduda.

NATURÉE® Käteemulsioon hüaluroonhappega, pantenooliga, aloe veraga, 250 ml.

Hüaluroonhape - inimkeha looduslik komponent, mis on oluline niiskuse meelitamiseks rakkudesse ja selle transportimiseks kogu kehas. On leitud, et üks hüaluroonhappe molekul seob ja säilitab kuni 500 vee molekuli. Kuid käte sagedane pesemine, desinfitseerimine, puhastusvahendite, seepide kasutamine mitte ainult ei kuivata nahka, vaid häirib ka lipiidide ja veemolekulide õiget ainevahetust nii naha pinnal (epidermis) kui ka naha sügavamates kihtides (demo). Käte naha dehüdratsiooni vähendamiseks on soovitatav mitte ainult tarbida rohkem vett päevas, vaid kasutada ka lisavahendeid, mis mõjutavad keha süsteemselt või paikselt ja sisaldavad hüaluroonhapet. Tavaliselt sisaldavad kosmeetikatooted 1–3 protsenti hüaluroonhappe kontsentratsiooni. Uuringud on näidanud, et kosmeetikatoote efektiivsus ja imendumine ei sõltu hüaluroonhappe kontsentratsioonist tootes, vaid hüaluroonhappe molekulaarstruktuurist ja molekulide suurusest. Hüaluroonhape vastavalt oma molekulaarsele struktuurile on jagatud: suure molekulmassiga (molekulmass rohkem kui 500 kDa); madal molekulmass (molekulmass 20 kuni 100 kDa); oligosahhariidid (molekulmass kuni 10 kDa). Erinevad suurusega molekulid tungivad nahakihtidesse erinevalt ja mõjutavad samal ajal inimese nahka. Madala molekulmassiga hüaluroonhappe tooted tungivad läbi epidermise ja sisenevad dermisesse, kus toimub väga oluline kollageeni ja elastiini sünteesi (tootmise) protsess. Kollageeni ja elastiini sünteesi ajal pakub hüaluroonhape toitaineid naha struktuuri valkudele. Samuti on oluline mainida suure molekulmassiga hüaluroonhappe molekule. Need molekulid ei tungi sügavale nahka, kuid on äärmiselt olulised, kuna nahapinnal püsimine tagab epidermise hüdratsiooni ja loob kaitsva barjääri, mis kaitseb nahka niiskuse kaotuse eest. Suure molekulmassiga hüaluroonhape sobib eriti hästi käte ja keha naha tervisliku seisundi säilitamiseks nii kaua kui võimalik. NATURÉE® käteemulsioon hüaluroonhappega igapäevaseks kätehoolduseks. Emulsioonis olevad madala molekulmassiga hüaluroonhappe molekulid imenduvad kiiresti ja tänu suurele molekulmassile toimivad hüaluroonhappe molekulid kohe: niisutavad ja säilitavad naha. Lisaks on aloe vera ekstraktil koos D-pantenooli (10%) ja E-vitamiiniga positiivne mõju punetavale, ärritunud nahale ja rikastab seda vajalike vitamiinidega.

KOOSTIS/INGREDIENTS: Vesi/Aqua, Viinamarjaseemneõli/Vitis vinifera, mandliõli/Prunus amygdalus dulcis, mangovõi/ Mangifera indica seed butter, granaatõunaõli/Punica granatum, hüaluroonhape/Hyaluronic acid, aaloe ekstrakt/ Aloe Vera extract, D-pantenool/ D-panthenol, vitamiin E/Tocopheryl, tsearüülalkohol/ Cetearyl Alcohol, letsitiin/ Lecithin, naatriumtsetearüülsulfaat/ Sodium cetearyl sulfate, etüülheksüülglütserool/ethylhexylglycerin.

Eesmärk: käteemulsioon on ette nähtud ärritunud naha niisutamiseks, toitmiseks ja turgutamiseks. See on eriti soovitatav kuivade käte korral ja pärast kokkupuudet naha desinfitseerimisvahendite, seebi, puhastusvahenditega.

Kasutamine: käteemulsioon koos hüaluroonhappega, pantenooliga, aloe veraga, kandke nahale, laske tootel imenduda.

VASTUNÄIDUSTUSED: ülitundlikkus mõne koostisosa, eriti pähklite suhtes. Enne kasutamist viige läbi tundlikkuse test.

Üldine tooteinfo: Käteemulsioon hüaluroonhappega, pantenooliga ja aloe veraga Naturée®, 250 ml

Kauba ID: 1154902
Kategooria: Kehakreemid, kehaõlid ja losjoonid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,06 x 0,06 x 0,15 m, 0,283 kg
Ettenähtud: Naistele
Tüüp: Kätekreemid
Vaade: Naturee, kätekreemid kehakreemid, kehaõlid ja losjoonid
Maht: 250 ml
Kaubamärk: Naturee
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Naturee tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Käteemulsioon hüaluroonhappega, pantenooliga ja aloe veraga Naturée®, 250 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki