New Cosmetics niisutav kreem, 60 ml

Täpsustused:
Tüüp: Kehakreemid
Maht: 60 ml
Kauba ID: 9375536
879
14650 /l
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

30. maist

000

Postkontor

31. maist

199

Kuller

31. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

31. maist

199

Kuller

31. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: New Cosmetics niisutav kreem, 60 ml

Kasutamine: -

New Cosmetics Maailma lihtsaim kreem 60 ml

Niisutav, hooldav, hüdrolipiidibarjääri toetav kreem näole ja kehale. See on liitlane kõigile neile, kes armastavad lihtsaid kompositsioone ja kergeid tekstuure. Loodud neile, kes otsivad hea koostisega looduslikku kreemi, kuid ilma intensiivse lõhna, taimeekstraktide ja eeterlike õlideta, mis on küll imelised, kuid võivad mõnikord segada. maailma lihtsaim kreem on baashoolduskreem, mille aluseks on linaõli ja sheavõi, rahustav vitamiin B5 ja niisutav karbamiid - lühike kombinatsioon, kuid mis aitab hoida nahka tervena ja heas seisukorras.

Tegevus:

  • niisutab ja toidab
  • toetab näo ja keha hüdrolipiidibarjääri
  • karbamiid säilitab epidermise väliskihi hüdratsiooni. Säravalt niisutav, ilma nahapoore ummistamata.
  • rafineerimata linaseemneõli, mis sisaldab rikkalikult küllastumata rasvhapete triglütseriide: linoleen-, linool- ja oleiinhappeid. Rahustab, kiirendab paranemist ja vähendab vee aurustumist epidermisest, mistõttu sobib ideaalselt kangekaelse kuiva ja probleemse naha puhul. Nagu sellest veel vähe oleks, toimib see tänu oma kõrgele EFA-sisaldusele hästi ka rasusele ja aknele kalduvale nahale, lahjendades rasu ja reguleerides selle eritumist.
  • E-vitamiin toidab, taastab ja aitab nahal taastuda ärritusest. Aeglustab naha vananemisprotsessi.

Toitained:

  • Puhas vesi - vesi on ideaalne alus seda tüüpi kosmeetika jaoks. Nahale neutraalne, lahustab palju väärtuslikke toimeaineid.
  • D-pantenool (B5-vitamiini eelkäija) - tõeline tugevdav, taastav ja rahustav toime. Vastutab rakkude nõuetekohase toitumise eest. See imendub suurepäraselt ja imendub naha poolt
  • Karbamiid - loodusliku niisutava faktori (NMF) komponent, mis säilitab epidermise väliskihi hüdratsiooni. Säravalt niisutav, ilma nahapoore ummistamata.
  • Rafineerimata linaseemneõli - õli, mis on eriti rikas küllastumata rasvhapete triglütseriidide poolest: linoleenhape, linoolhape ja oleiinhape. Rahustab, kiirendab paranemist ja vähendab vee aurustumist epidermisest, mistõttu sobib ideaalselt kangekaelse kuiva ja probleemse naha puhul. Nagu sellest veel vähe oleks, toimib see tänu oma kõrgele EFA-sisaldusele hästi ka rasusele ja aknele kalduvale nahale, lahjendades rasu ja reguleerides selle eritumist.
  • Sheavõi - mahe, väga mitmekülgne ja väheallergeenne või. Seda iseloomustab kõrge loodusliku A- ja E-vitamiini sisaldus, mis soodustab naha taastumist ja leevendab nahaprobleeme. Silub ja pinguldab nahka. Moodustades kerget kaitsekilet, kaitseb see ka väliste tegurite kahjuliku mõju eest.
  • Glütseroolstearaat, tsetüülalkohol - pehmendavad ained, mis takistavad vee aurustumist nahalt ja annavad kreemile meeldiva tekstuuri
  • E-vitamiin - toidab, taastab ja aitab nahal taastuda ärritusest. Aeglustab vananemisprotsessi
  • Ksantaankummi ja sidrunhape - vastutavad stabiilse tekstuuri ja täiendava annuse niiskuse eest

Kasutamise meetod:

Kasutage vastavalt vajadusele, isegi mitu korda päevas.

Võimsus:

60 ml

Üldine tooteinfo: New Cosmetics niisutav kreem, 60 ml

Kauba ID: 9375536
Kategooria: Kehakreemid, kehaõlid ja losjoonid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,08 x 0,64 x 0,38 m, 0,16 kg
Ettenähtud: Naistele, Meestele
Tüüp: Kehakreemid
Vaade: Nowa Kosmetyka, kehakreemid kehakreemid, kehaõlid ja losjoonid
Maht: 60 ml
Kaubamärk: Nowa Kosmetyka
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Nowa Kosmetyka tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

New Cosmetics niisutav kreem, 60 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki