Päikesekaitsekreem Floslek Sun Care Derma BEACH näole ja kehale SPF 50+ 50ml

Täpsustused:
Tüüp: Päikesekaitse
SPF: 50
Kauba ID: 9578131
1749
34980 /l
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

15. maist

000

Postkontor

16. maist

199

Omniva pakiautomaat

16. maist

219

DPD pakiautomaat

16. maist

249

Smartpost pakiautomaat

16. maist

259

Kuller

16. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

16. maist

199

Omniva pakiautomaat

16. maist

219

DPD pakiautomaat

16. maist

249

Smartpost pakiautomaat

16. maist

259

Kuller

16. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Päikesekaitsekreem Floslek Sun Care Derma BEACH näole ja kehale SPF 50+ 50ml

Kasutamine: Kandke paras kogus kreemi ühtlaselt puhtale nahale u. 30 minutit enne päikese kätte minemist. Kasutage korduvalt mitu korda päevas, kindlasti pärast pesemist või rätikuga maha pühkimist. Sobib ideaalselt kasutamiseks meigi alla.

Koostis:Aqua*, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Isoamyl Laurate*, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate*, Ethylhexyl Triazone, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Glyceryl Stearate SE*, Cetearyl Alcohol*, Glycerin*, Pentylene Glycol*, Polyurethane – 34, Tocopheryl Acetate, Mangifera Indica Seed Butter, Beta-Carotene*, Daucus Carota Sativa Seed Oil*, Daucus Carota Sativa Root Extract*, Centella Asiatica Extract*, Inulin*, Alpha-Glucan Oligosaccharide*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Olus Oil*, Tocopherol, Allantoin, Panthenol, Helianthus Annuus Seed Oil*, Caprylyl Glycol, Methylpropanediol, Phenylpropanol, Sodium Acrylate/Acryloyldimethyltaurate/Dimethylacrylamide Crosspolymer, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sorbitan Isostearate, Parfum, Decylene Glycol, o-Cymen-5-ol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Phytate*, Citric Acid.

SUN CARE Derma sarja Beach SPF 50+ kreem on veekindla ja ülikerge koostisega. Soovitatav normaalsele, tundlikule ja ärritusele kalduvale nahale, ideaalne päikesekaitsekreem jumestuse alla.
Omadused:
*tagab väga kõrge kaitse päikesekiirguse kahjulike mõjude eest,
*rahustab ärritunud nahka seda intensiivselt niisutades, toites ja taastades ning katsudes on nahk sametiselt pehme
*taastab naha elastsuse, vähendab kortsude teket, parandab nahatooni ja muudab naha säravaks
*toote koostis ei ole kleepuv ega jäta nahale triipe samuti liiv ei ole kergesti kleepuv

Kui te ei kasuta aastaringselt SPF-i sisaldavat näokreemi, on ilmselt aeg sellele mõelda ja lisada oma igapäevase kosmeetika loendisse veel üks vahend. Näokreemid ja kõik muud kosmeetikatooted, mis sisaldavad SPF-i, on noortele nagu nooruseseerum. Pole saladus, et mitte ainult suvel, vaid ka aastaringselt on raske võidelda kahjulike UV-kiirgustega.

SPF ( ing. Sun Protection Factor) ütleb meile, milline on UV-kaitse tase. Erinevate meditsiiniliste soovituste kohaselt tuleks kasutada vähemalt SPF30 sisaldavaid kosmeetikatooteid.

Kasutades tooteid nagu Päikesekaitsekreem Floslek Sun Care Derma BEACH näole ja kehale SPF 50+ 50ml, saate vältida kiiremat naha kuivust, pigmentatsiooni või kortse. Samuti vähendavad SPF sisaldavad meetmed nahavähi riski.

Miks lisada sellised tooted oma kosmeetika hulka? Sest see ei ole vajalik ainult naha niisutamiseks, katmiseks erinevate jumestuskreemide või protseduuridega, vaid ka selle kaitsmiseks. Nii et tooted nagu Päikesekaitsekreem Floslek Sun Care Derma BEACH näole ja kehale SPF 50+ 50ml hoolitsevad teie naha eest.

Üldine tooteinfo: Päikesekaitsekreem Floslek Sun Care Derma BEACH näole ja kehale SPF 50+ 50ml

Kauba ID: 9578131
Kategooria: Päikesekaitse ja päevitusjärgsed kreemid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,05 x 0,05 m, 0,2 kg
Ettenähtud: Lastele, Meestele, Naistele
Maht: 50 ml
Tüüp: Päikesekaitse
Vaade: Floslek, päikesekaitse päikesekaitse ja päevitusjärgsed kreemid
SPF: 50
Kaubamärk: Floslek
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Floslek tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Päikesekaitsekreem Floslek Sun Care Derma BEACH näole ja kehale SPF 50+ 50ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki