Depiwhite Advanced tugevalt pleegitav kreem koji happega 40ml

Täpsustused:
Naha tüüp: Kõikidele nahatüüpidele
Hooldusvahendi tüüp: Helendav
Kauba ID: 4215047
2619
65475 /l
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

20. maist

000

Postkontor

22. maist

199

Omniva pakiautomaat

22. maist

219

DPD pakiautomaat

22. maist

249

Smartpost pakiautomaat

22. maist

259

Kuller

22. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

22. maist

199

Omniva pakiautomaat

22. maist

219

DPD pakiautomaat

22. maist

249

Smartpost pakiautomaat

22. maist

259

Kuller

22. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Depiwhite Advanced tugevalt pleegitav kreem koji happega 40ml

Kasutamine: Pigmendilaikude eemaldamine kodus on lihtne! Kanna Depiwhite kreem kahjustunud piirkonda (näol, ülahuulel, kätel, kehal) korra päevas vähemalt 2-6 kuu jooksul. Kanna vaid väikestele piirkondadele ja piira naha kokkupuudet päikesekiirgusega.

Koostis:Aqua (Water), C12-13 Alkyl Lactate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Glycerin, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Butylene Glycol, Kojic Acid, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Coco-Glucoside, Dimethicone, Potassium Cetyl Phosphate, Magnesium Sulfate, Manganese Sulfate, Lactic Acid, Aluminum Silicate, Ascorbyl Methylsilanol Pectinate, Niacinamide, Reseda Luteola Extract, Arctostaphylos Uva Ursi Leaf Extract, Carum Petroselinum (Parsley) Extract, Cyclohexasiloxane, Phenoxyethanol, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Isohexadecane, Paraffin, Tocopherol, Polyacrylate Crosspolymer-6, Polysorbate 80, Disodium EDTA, Methylpropanediol, O-Cymen-5-Ol, Sodium Metabisulfite, t-Butyl Alcohol, Sodium Sulfite, Sorbitan Oleate.

Depiwhite Advanced Kreem on intensiivse toimega kreem pigmendilaikude vastu, milles on kombineeritud 3 taimset päritolu depigmenteerivat koostisainet ja patenteeritud aktiivtoimeainete kompleks, mis stimuleerib  melaniini loomulikku lagunemisprotsessi kuuluva fosfataasi sünteesi. Kreemi mõjul vähenevad või kaovad nahalt pruunid laigud, ja jume ühtlustub.
Aktiivsed toimeained on:

  • taimsed ekstraktid arbutiin, luteoliin ja selleri ekstrakt ning Kojihape koos Vitamiin C-ga. Arbutiin  ja luteoliin aeglustavad melaniini tootmist ning selleri ekstrakt on tugevalt anti-oksüdatiivne sisaldades rohkelt A/B/C vitamiine.
  • antipollon on aine, mis seob liigse melaniini endasse vähendades seeläbi naha pigmentatsiooni. See koostisaine mõjub üsna kiiresti, mistõttu võib esimesi tulemusi liigse pigmendi vähenemise osas näha juba pärat 15 päevast kasutamist.
  • Vitamiin PP rahustab nahka ja takistab melaniini liikumist melanosoomidesse.
  • patenteeritud fosfataasi aktivaatorid. Fosfataas on ensüüm mis on kehale loomuomane ning mis soodustab melaniini lagunemist keratinotsüütides. Patenteeritud koostisained Depiwhite Advanced kreemis soodustavad fosfataasi aktivaatorite sünteesi.
  • AHA happed on kergelt koorivad koostisosad, mis kiirendavad rakkude uuenemist jättes naha meeldivalt pehmeks.

Päevane

Päevasel ajal on vaja korralikult kaitsta näonahka päikese, tuule, tolmu ja muude välistegurite eest. Igapäevane näokreem – igapäevase ilurutiini lahutamatu osa, mis on loodud naha niisutamiseks ja toitmiseks. Need kreemid on ülikerged, mitterasuvad, õhema konsistentsiga, imenduvad kergesti nahka ja säilitavad õige veetasakaalu. Õiget kreemi kasutades muutub näonahk pringiks, siledaks, ei veni ega tee haiget. Nende toodete hulgast leiate niisutavad, toitvad, pinguldavad, sära andvad kreemid ja toonitud näokreemid (BB-kreemid). Neid iluabivahendeid valides on äärmiselt oluline pöörata tähelepanu oma nahatüübile (kuiv, rasune, kombineeritud, küps), aastaajale ja ilutoote koostisele. Kreem peaks sisaldama võimalikult vähe ärritavaid ja tundmatuid aineid, mistõttu on väga oluline selle koostist korralikult uurida. Üha rohkem tähelepanu saavad vahendid, milles domineerib üks või teine ​​toimeaine. Tänapäeval ülipopulaarsed hüalurooni, kollageeni ja C-vitamiiniga tooted – annavad nahale värskuse ja elastsuse. Päevasel ajal on soovitatav kasutada päikesekaitsega tooteid. Vali endale sobivaim näokreem kohe välja!

Üldine tooteinfo: Depiwhite Advanced tugevalt pleegitav kreem koji happega 40ml

Kauba ID: 4215047
Kategooria: Näokreemid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,04 x 0,02 x 0,1 m, 3 kg
Kasutamine: Öö, Päevane
Ettenähtud: Meestele, Naistele
Kaubamärk: ACM
Maht: 40 ml
Naha tüüp: Kõikidele nahatüüpidele
Hooldusvahendi tüüp: Helendav
Vaade: ACM, helendav näokreemid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik ACM tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Depiwhite Advanced tugevalt pleegitav kreem koji happega 40ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki