Näokreem Pharma Oil Dew-o-meter, 50 ml

Täpsustused:
Naha tüüp: Kõikidele nahatüüpidele
Hooldusvahendi tüüp: Niisutav
Kauba ID: 7365800
1449

SJH hind

1599
28980 /l

1 tk on jäänud

Lisa korvi
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 6. maist

000

Postkontor

HOMME, 6. maist

199

Omniva pakiautomaat

HOMME, 6. maist

219

DPD pakiautomaat

HOMME, 6. maist

249

Kuller

HOMME, 6. maist

399

Smartpost pakiautomaat

Teisipäeval, 7. maist

259

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Teisipäeval, 7. maist

199

Omniva pakiautomaat

Teisipäeval, 7. maist

219

DPD pakiautomaat

Teisipäeval, 7. maist

249

Smartpost pakiautomaat

Teisipäeval, 7. maist

259

Kuller

Teisipäeval, 7. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Näokreem Pharma Oil Dew-o-meter, 50 ml

Kasutamine: Kandke puhtale nahale hommikul ja õhtul. Kandke õrnalt silmaalusele alale ja masseerige. Oodake, kuni kreem imendub, ja jätkake oma ülejäänud rutiiniga.

Koostis:Aqua, Glycerin, Caprylic/capric triglyceride, Butyrospermum parkii (shea) butter, Behenyl alcohol, Ammonium polyacryloyldimethyl taurate, Pentylene glycol, Zinc gluconate, Magnesium aspartate, Cetearyl olivate, Sorbitan olivate, Sodium hyaluronate, Hydroxyacetophenone, 1,2-hexanediol, Polyglutamic acid, Allantoin, Copper gluconate, Xanthan gum, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Retinol, Helianthus annuus seed oil, Triethyl citrate, Sodium PCA, Tocopherol, Chlorogenic acids.

Kuiv nahk? See on minevik. Naha sügavamaid kihte niisutav kreem on tõeline pääste, elavdades isegi kõrbelaadset nahka. See on välkkiire niisutuskokteil, mis on valmistatud rasvhapetest, triglütseriididest, aminohapetest, hüaluroonhappest ja teistest nahas loomulikult leiduvatest ainetest.

Superstaari koostisosad:

  • TrueShea™ puhas sheavõi kaitseb kangelaslikult nahka vabade radikaalide ja nende põhjustatud oksüdatiivse stressi eest. Stimuleerides epidermise uuenemist, annab see nahale rohkem elastsust ja moodustab kaitsekihi, mis ei lase niiskusel kergesti aurustuda. Sügavalt niisutatud ja keskkonna eest kaitstud – oo jaa, see on Shea tunnustus!

  • Polüglutamiinhape on üks tõhusamaid niisutusaineid, mis aitab ka kõige kuivema ilmaga nahal säilitada niiskust ülemistes kihtides ( talvel peame silmas konditsioneere või köetavaid ruume). Tänu selle happe kaunilt nahka pinguldavale toimele tunnete end kohe nooremana!

  • Hüaluroonhape, mille molekulmass on lausa 200-400 kilodaltonit (selgitame kõik hetke pärast). Sellise molekulmassiga (või suurusega) hüaluroonhape suudab tungida kõikidesse nahakihtidesse ja tagada pikaajalise niisutuse.

  • Septonic M3 energiat andev mineraalide segu (nagu tsink, vask ja magneesium) annab naharakkudele teise hingamise: takistab toksiinide kogunemist ja seega suurendab hapniku omastamist, parandab ainevahetust ja kiirendab regeneratsiooni. Kas igatsete õhetava, värske ja elava nahatooni järele? See tuleb tagasi!

  • Retinool aitab nahka noorendada, stimuleerides loomulikku kollageeni tootmist ja kiirendades rakkude vahetust. See on tõeline kuulsus kosmeetikamaailmas, aidates paljastada naha noorusliku puhtuse. Rullime lahti punase vaiba!

Sobib kõigile nahatüüpidele.

Päevane

Päevasel ajal on vaja korralikult kaitsta näonahka päikese, tuule, tolmu ja muude välistegurite eest. Igapäevane näokreem – igapäevase ilurutiini lahutamatu osa, mis on loodud naha niisutamiseks ja toitmiseks. Need kreemid on ülikerged, mitterasuvad, õhema konsistentsiga, imenduvad kergesti nahka ja säilitavad õige veetasakaalu. Õiget kreemi kasutades muutub näonahk pringiks, siledaks, ei veni ega tee haiget. Nende toodete hulgast leiate niisutavad, toitvad, pinguldavad, sära andvad kreemid ja toonitud näokreemid (BB-kreemid). Neid iluabivahendeid valides on äärmiselt oluline pöörata tähelepanu oma nahatüübile (kuiv, rasune, kombineeritud, küps), aastaajale ja ilutoote koostisele. Kreem peaks sisaldama võimalikult vähe ärritavaid ja tundmatuid aineid, mistõttu on väga oluline selle koostist korralikult uurida. Üha rohkem tähelepanu saavad vahendid, milles domineerib üks või teine ​​toimeaine. Tänapäeval ülipopulaarsed hüalurooni, kollageeni ja C-vitamiiniga tooted – annavad nahale värskuse ja elastsuse. Päevasel ajal on soovitatav kasutada päikesekaitsega tooteid. Vali endale sobivaim näokreem kohe välja!

Üldine tooteinfo: Näokreem Pharma Oil Dew-o-meter, 50 ml

Kauba ID: 7365800
Kategooria: Näokreemid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,005 x 0,045 x 0,045 m, 0,135 kg
Kasutamine: Öö, Päevane
Spetsifikatsioonid: SPF
Ettenähtud: Lastele, Meestele, Naistele
Kaubamärk: Pharma Oil
Maht: 50 ml
Naha tüüp: Kõikidele nahatüüpidele
Hooldusvahendi tüüp: Niisutav
Vaade: Pharma Oil, niisutav näokreemid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Pharma Oil tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

Näokreem Pharma Oil Dew-o-meter, 50 ml
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Samanta K.
11.09.2023

Hea niisutav kreem

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki