Öökreem Filorga Sleep And Peel, 40 ml

Täpsustused:
Naha tüüp: Kombineeritud nahale, Küpsele nahale
Hooldusvahendi tüüp: Helendav, Sära andev
Kauba ID: 7621660
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
4209

SJH hind

5390
-21%
1 05225 /l
Lisa korvi
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 28. aprillist

000

Omniva pakiautomaat

Esmaspäeval, 29. aprillist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

Esmaspäeval, 29. aprillist

199

DPD pakiautomaat

Esmaspäeval, 29. aprillist

249

Kuller

Esmaspäeval, 29. aprillist

399

Smartpost pakiautomaat

Teisipäeval, 30. aprillist

259

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

Teisipäeval, 30. aprillist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

Teisipäeval, 30. aprillist

199

DPD pakiautomaat

Teisipäeval, 30. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

Teisipäeval, 30. aprillist

259

Kuller

Teisipäeval, 30. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Öökreem Filorga Sleep And Peel, 40 ml

Kasutamine: Kandke toode õhtul täielikult puhastatud näole.

Koostis:aqua (water, eau), butylene glycol, glycolic acid, propylene glycol dicaprylate/dicaprate, cetearyl alcohol, dimethicone, glycol palmitate, isononyl isononanoate, caprylic/capric triglyceride, glycerin, hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, sodium hydroxide, pseudoalteromonas ferment extract, phenoxyethanol, ceteareth-20, parfum (fragrance), hydrolyzed wheat flour, lauroyl lysine, sucrose palmitate, sodium lactate, aloe barbadensis leaf juice powder, tocopheryl acetate, azelaic acid, laminaria ochroleuca extract, salicylic acid, polysorbate 60, sorbitan isostearate, glyceryl linoleate, citric acid, sodium pca, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, sodium chloride, carbomer, lactic acid, malic acid, phytic acid, polysorbate 20, sodium salicylate, glucose, sodium hyaluronate, pyruvic acid, tartaric acid, potassium chloride, potassium sorbate, calcium chloride, magnesium sulfate, glutamine, sodium phosphate, ascorbic acid, sodium acetate, tocopherol, lysine hcl, arginine hcl, palmitoyl tripeptide-1, alanine, histidine hcl, valine, leucine, threonine, isoleucine, palmitoyl tetrapeptide-7, tryptophan, phenylalanine, tyrosine, glycine, polysorbate 80, serine, cystine, cyanocobalamin, glutathione, asparagine, aspartic acid, ornithine hcl, glutamic acid, nicotinamide adenine dinucleotide, proline, methionine, taurine, hydroxyproline, glucosamine hcl, coenzyme a, sodium glucuronate, thiamine diphosphate, retinyl acetate, inositol, niacin, niacinamide, pyridoxine hcl, biotin, calcium pantothenate, riboflavin, sodium tocopheryl phosphate, thiamine hcl, folic acid.

Kreem, mis stimuleerib öösel rakkude uuenemist, et saavutada ärgates uue naha efekt.

Inspireeritud professionaalsetest koorimistest, sisaldab see ülimalt pehme kreemja tekstuuriga öökreem hüdroksühappekompleksi (AHA ja BHA) kontsentratsiooniga 4,5%, mis on kombineeritud rahustava pruuni merevetikaga.

Näonahk muutub siledamaks ja jume säravamaks.

Dermatoloogiliselt testitud.

Valmistatud Prantsusmaal.

Kõik sai alguse prantsuse arstist dr .Michel Tordjmanist, kelle jaoks rakubioloogia oli suur kirg ja kutsumus. Pärast aastaid kestnud nahafüsioloogia uurimistööd leiutas dr. Tordjman ainulaadse süstitava polürevitaliseerimise koostise, mis mõjutab naha põhiomadusi. Filorga asutati 1978. aastal ühest väikesest laborist, kus alustati igapäevaseks kasutamiseks ainulaadse toimega kosmeetika väljatöötamist.
Filorgast on tänaseks saanud esteetilise meditsiini ekspert, kes arendab ja toodab süstepreparaate, mida kasutavad maailma parimad nahaspetsialistid.
Filorga on juhtiv kaubamärk kortsude ja muude naha vananemise märkide vastu võitlemisel. Tootja arendab kosmeetikatooteid tavatarbijale ning erinevaid meditsiiniseadmeid mesoteraapiaks ja muudeks esteetilise meditsiini protseduurideks, mida teostavad spetsialistid. Kõik tooted on valmistatud laborites, mis vastavad kõrgeimatele standarditele, tuginedes sealjuures uusimale tehnoloogiale ja teaduslikele avastustele. Enamik tooteid sisaldab kõrge kontsentratsiooniga hüaluroonhapet ja kollageenpeptiide, mis suurendavad naha tugevust, taastavad näokontuuri ja kõrvaldavad kortsud. Filorga näokosmeetikat võib kirjeldada kui alternatiivi botoxi süstidele.
"Medi-Cosmetique" sarja tooted, mida alates 2007. aastast pakutakse laiale tarbijaskonnale, on endiselt kõige populaarsemad. Kortsudevastane Meso mask on siiani üks enimmüüdud Filorga tooteid. Samuti "Hydra-Filler", "Nutri-Filler" ja "Time-Filler"  öö- ja päevakreemid, mida oma tõhusa koostise tõttu kasutavad siiani paljud naised üle maailma.

Öökreem Filorga Sleep And Peel, 40 ml

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Küpsele nahale

Küpsele nahale mõeldud näohooldustooted on varem või hiljem iga naise riiulil. Nende kõrval on näokreemid, seerumid ja muud tooted ebaühtlase ja muude nahaprobleemide tunnuste vastu. Kuid ärge laske end petta, et küpsele nahale mõeldud kreeme võib kasutatada ainult vanemas eas. On olemas kaks peamist vananemise tüüpi - loomulik vananemine ja enneaegne vananemine, mis on põhjustatud erinevatest sisemistest ja välistest teguritest. Seda tuntakse ka kui fotovananemist. Meie valik sisaldab laia valikut näokreeme küpsele nahale, mis niisutavad sügavuti, toidavad, täidavad ja kirgastavad väsinud näonahka. Nende kreemide koostisosad aitavad kaitsta nahka keskkonna kahjulike mõjude eest. Küpsele nahale mõeldud kreemid sisaldavad sageli järgmisi koostisosi: peptiidid, lipiidid, aminohapped, glükosamiin, polüfenoolid, antioksüdandid, hüaluroonhape, kollageen, retinooli, C-vitamiin jt. Need koostisosad aitavad ületada probleeme, millega meie nahk iga päev silmitsi seisab: saastunud linnaõhk, külm, ultraviolettkiirgus, nutiseadmete sinine valgus jne.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Öökreem Filorga Sleep And Peel, 40 ml

Kauba ID: 7621660
Kategooria: Näokreemid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,16 x 0,045 x 0,03 m, 0,07 kg
Kasutamine: Öö
Ettenähtud: Naistele
Kaubamärk: Filorga
Maht: 40 ml
Naha tüüp: Kombineeritud nahale, Küpsele nahale
Hooldusvahendi tüüp: Helendav, Sära andev
Vaade: Filorga, helendav näokreemid, Filorga, sära andev näokreemid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Filorga tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.


Tihti ostetakse koos
Komplekti hind
7708
Lisa korvi

Hinnangud ja arvustused (0)

Öökreem Filorga Sleep And Peel, 40 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki