Taastav öökreem Skincode Essentials 50 ml

Täpsustused:
Naha tüüp: Kombineeritud nahale, Kuiva naha jaoks, Normaalne nahk, Rasvane nahk, Tundlikule nahale
Hooldusvahendi tüüp: Pinguldav
Kauba ID: 1145877

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Taastav öökreem Skincode Essentials 50 ml

Kasutamine: Kandke puhtale nahale.

Koostis:INCI: AQUA (WATER), C12-20 ACID PEG-8 ESTER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PENTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, CYCLOPENTASILOXANE, DICAPRYLYL CARBONATE, OCTYLDODECANOL, PEG-8, CETYL ALCOHOL, DIMETHICONE, PANTHENOL, BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) SEED OIL, SODIUM CARBOXYMETHYL BETA-GLUCAN, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, ASCORBYL TETRAISOPALMITATE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, NICOTIANA SYLVESTRIS LEAF CELL CULTURE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, CARBOMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHEROL, PPG-26-BUTETH-26, PENTADECALACTONE, MALTODEXTRIN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL.

Taastab naha elujõu ning on regeneratiivsete omadustega. Koostises olevad „CM-Glucan“ kompleks, pantenool ja riisiekstrakt tugevdavad ja taastavad naha regenereerimisprotsessi. Parandab naha elastsust ja tugevust, vähendab peeneid kortsukesi ning on näonahka ühtlustava toimega.

Kasutamine. Kanna toodet igal õhtul puhtale näole ja kaelale.  

***

SKINCODE asutati 1998. aastal Šveitsi spetsialistide poolt, kes omavad pikaajalist nahahoolduse kogemust. Alates sellest ajast on SKINCODE-i meeskond teinudki koostööd ainult maailmatuntud Šveitsi dermatoloogide ning laborantidega, et rakendada kosmeetikatoodete valmistamisel ainult uusimaid teaduslikke tehnoloogiaid. Tänu sellisele efektiivsele koostööle valmisidki kaks uuenduslikku tootesarja - Skincode Essentials ja Skincode Exclusive.

SKINCODE-i eesmärgiks on luua kvaliteetseid kosmeetikatooteid, mis sobivad ka kõige tundlikumale ning õrnemale nahatüübile. Tervis-Hooldus-Ilu. Kõik SKINDCODE kosmeetikatooted vastavad rangetele tootmispõhimõtetele. SKINCODE-i peamiseks eesmärgiks on hoolitseda tundliku naha ilu ja heaolu eest.

Üldine tooteinfo: Taastav öökreem Skincode Essentials 50 ml

Kauba ID: 1145877
Kategooria: Näokreemid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,06 x 0,06 x 0,07 m, 0,16 kg
Kasutamine: Öö
Ettenähtud: Naistele
Kaubamärk: Skincode Essentials
Maht: 50 ml
Naha tüüp: Kombineeritud nahale, Kuiva naha jaoks, Normaalne nahk, Rasvane nahk, Tundlikule nahale
Hooldusvahendi tüüp: Pinguldav
Vaade: Skincode Essentials, pinguldav näokreemid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Skincode Essentials tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Taastav öökreem Skincode Essentials 50 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki