Hanskin Pore Cleansing Balm BHA, 80 g

Täpsustused:
Naha tüüp: Kõikidele nahatüüpidele
Hooldusvahendi tüüp: Puhastav
Hooldusvahendi tüüp: Puhastusvahendid
Kauba ID: 9260986

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Hanskin Pore Cleansing Balm BHA, 80 g

Kasutamine: Hõõruge väike kogus toodet peopesade vahel, kuni see soojeneb ja hakkab sulama. Kandke õrnalt masseerides näole. Seejärel niisutage sõrmed veega ja masseerige nägu, kuni see hakkab vahutama. Loputage maha sooja veega.

Koostis:Mineral Oil, Ethylhexyl Stearate, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Polyethylene, C13-15 Alkane, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, PEG-10 Isostearate, Trihydroxystearin, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Tocopheryl Acetate, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Salicylic Acid, Argania Spinosa Kernel Oil, Camellia Japonica Seed Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil.

Hanskin Pore Cleansing Balm BHA on ideaalne täiendus sügavpuhastust ja pooride hooldust hindavate nahahoolduse harrastajate igapäevarutiini. Ideaalne kõikidele nahatüüpidele, see puhastusbalsam puhastab põhjalikult, ilma nahka koormamata, ning selle spetsiaalselt naistele välja töötatud mahe koostis sobib ideaalselt särava jume säilitamiseks.

  • Sügavpuhastus: palsam lahustab ja eemaldab tõhusalt ebapuhtuse, jättes näo värskeks ja puhtaks.
  • Poorihooldus BHA-ga: beetahüdroksühape (BHA) aitab koorida nahka, puhastada poore ja vähendada ebapuhtust, et nahk oleks siledam.
  • Sobib kõikidele nahatüüpidele: Tänu mitmekülgsele koostisele on see ohutu ja kasulik igale nahatüübile, nii et keegi ei jääks hätta.
  • Mugav kasutatav formaat: 80 g aerosoolita pakend, mistõttu on seda mugav kasutada kodus või teel olles osana teie nahahooldusvahenditest.

Üldine tooteinfo: Hanskin Pore Cleansing Balm BHA, 80 g

Kauba ID: 9260986
Kategooria: Näopuhastusvahendid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,085 x 0,085 x 0,065 m, 0,165 kg
Kaubamärk: Hanskin
Maht: -
Kogus: 1
Ettenähtud: Naistele
Naha tüüp: Kõikidele nahatüüpidele
Hooldusvahendi tüüp: Puhastav
Hooldusvahendi tüüp: Puhastusvahendid
Vaade: Hanskin, puhastusvahendid näopuhastusvahendid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Hanskin tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Hanskin Pore Cleansing Balm BHA, 80 g
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki