Niisutav silmaseerum Hanskin Real Complexion Hyaluron Eye Serum, 25 ml

Täpsustused:
Ettenähtud: Naistele
Hooldusvahendi tüüp: Niisutav, Toitev
Tüüp: Seerumid
Kauba ID: 9261036

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Niisutav silmaseerum Hanskin Real Complexion Hyaluron Eye Serum, 25 ml

Kasutamine: Kandke silmapiirkonna puhtale nahale. Masseerige seerum õrnalt silmapiirkonda jahutava metallist aplikaatoriga. Vältige liiga lähedale silmadele kandmist ja loputage silmadega kokkupuute korral põhjalikult veega.

Koostis:Water, Butylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Dipropylene Glycol, Glycereth-26, Xylitol, Chondrus, Crispus Extract, C12-14 Pareth-12, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Saccharum Officinarum(Sugarcane) Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Hydrolyzed Jojoba, Esters, Tromethamine, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Citrus Aurantium, Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Disodium EDTA, Borago Officinalis Extract, Centaurea Cyanus Flower Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower/Leaf Extract, Hyacinthus Orientalis (Hyacinth) Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Water, Propanediol, Salvia Sclarea (Clary) Extract, Madecassoside, Sodium Palmitoyl Proline, Tocopherol, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Oil, Benzyl Glycol, Asiaticoside, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Centella Asiatica Leaf Extract, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Nymphaea Alba Flower Extract, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Fruit Extract, Hyaluronic Acid, Sodium Acetylated Hyaluronate

Hanskin Real Complexion Hyaluron Eye Serum on ideaalne valik nõudlikule naisele, kes otsib luksust oma nahahooldusrutiinis. Selle niisutavad ja toitvad omadused teevad sellest ideaalse lahenduse neile, kes soovivad silmapiirkonna tundlikku nahka elustada ja noorendada. Kerge koostis on loodud võitlema väsimuse märkide vastu, muutes silmapiirkonna säravamaks ja nooruslikumaks.

  • Intensiivne niisutus: see hüaluroonhappega täidetud seerum niisutab sügavuti õrna silmapiirkonda, aidates pehmendada ja siluda peened jooned.
  • Toitev koostis: lisaks niisutamisele annab see seerum nahale ka elutähtsaid toitaineid, mis muudab naha tervemaks ja elujõulisemaks.
  • Naistele mõeldud: see toode on kohandatud naiste eriliste nahahooldusvajaduste järgi ja aitab lahendada selliseid levinud probleeme nagu kuivus ja vananemisilmingud silmade ümbruses.
  • Luksuslik kaubamärk: Hanskin on tuntud oma kõrgekvaliteediliste nahahooldustoodete poolest ja see silmaseerum ei ole erand. 25 ml pudel on luksuslik ja tõhus.

Üldine tooteinfo: Niisutav silmaseerum Hanskin Real Complexion Hyaluron Eye Serum, 25 ml

Kauba ID: 9261036
Kategooria: Silmakreemid ja seerumid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,135 x 0,025 x 0,03 m, 0,02 kg
Ettenähtud: Naistele
Maht: 25 ml
Kaubamärk: Hanskin
Hooldusvahendi tüüp: Niisutav, Toitev
Tüüp: Seerumid
Vaade: Hanskin, seerumid silmakreemid ja seerumid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Hanskin tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Niisutav silmaseerum Hanskin Real Complexion Hyaluron Eye Serum, 25 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki