Kodulõhnastaja Areon Home Perfume Gold Amber, 1 l

Täpsustused:
Maht: 1000 ml
Tüüp: Täitepakendid kodulõhnastajatele
Kauba ID: 7245280
5310

SJH hind

7000
-24%
5310 /l
Lisa korvi
702 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Teisipäeval, 7. maist

000

Postkontor

9. maist

199

Omniva pakiautomaat

9. maist

219

DPD pakiautomaat

9. maist

249

Smartpost pakiautomaat

9. maist

259

Kuller

9. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

9. maist

199

Omniva pakiautomaat

9. maist

219

DPD pakiautomaat

9. maist

249

Smartpost pakiautomaat

9. maist

259

Kuller

9. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Kodulõhnastaja Areon Home Perfume Gold Amber, 1 l

Kasutamine: Keerake kork lahti ja eemaldage plastikust kork, pange pulgad pudelisse. Pulkade arvu suurendamisega muutub lõhn intesiivsemaks.

Koostis:.

Merevaigu roll aromaatsete kompositsioonide loomisel on mitmetähenduslik.
Mõned ütlevad, et see on lihtsalt terminoloogia segadus (ambra - ambra, amber - merevaik) - tegelikult pole merevaigu lõhna olemas ja seda ei kasutata parfümeerias.
Teised väidavad, et merevaik on niinimetatud "kollane ambra" ja sellel on õrn lõhn. Need, kes merevaiku korralikult peopesade vahel hõõrusid, tundsid, kuidas see lõhnab - juured, puit, meri, päike. Nii nad õppisid seda kerget aroomi ekstraheerima, täiustama ja kompositsiooni lisama.
Ja isegi kui merevaigu lõhn on aromaatne imitatsioon, ei muuda see seda "võltsiks". Lõhnad on otseselt seotud alateadvusega, nii et kui see on seotud merevaiguga, siis see on merevaik!
GOLD AMBER tipunootide tonaalne värskus põhineb tsitrusviljade segul. Aroomi avanedes sulanduvad värsked noodid merevaigu ja vanilje pehme ja tugeva lõhnaga.
Heli lõppeb juure-ambra viimistlusega. Sametine, pehme, päikesepaisteline aroom, nagu armastava Läänemere metsa peegeldus. Nagu oleksite avanud karbi, millesse panite lainete võitlusjoonel leitud merevaigutükid, ja tundsite õrna päikese puudutust, liivaranna lõhna, merest läbi uhutud puujuurte nooti. Särav, soe ja rõõmus.

"AREON" - see on juhtiv auto- ja koduparfüümide tootja Ida- ja Põhja-Euroopas, sealhulgas Leedus, kelle tooted on juba pälvinud Leedu ostjate usalduse. "AREON" toodete valmistamisel kasutatakse juhtivaid tehnoloogiaid ja looduslikke tooraineid ning aroomide loomise protsessis osalevad ise Chanel-i, Dior-i, Calvin Klein-i parfüümid. Ja see võimaldab meil toota väga kvaliteetseid parfüüme.

Kasutamine: Keerake kork lahti ja eemaldage plastkork. Sulgege kork ja pange pulgad pudelisse. Lõhna intensiivsust saate reguleerida, muutes pudelisse asetatud pulgakeste arvu. Pulkade arvu suurendamine suurendab lõhna intensiivsust.

Tähelepanu: asetage õhuvärskendaja stabiilsele horisontaalsele pinnale lastele ja lemmikloomadele kättesaamatus kohas. Vältige parfüümi või pulkade kokkupuudet mis tahes pindadega, kuna vedelik võib pinnakatet kahjustada. Hoidke ja kasutage temperatuuril 5°C kuni 30°С. Kaitske otsese päikesevalguse eest. Tootja ei vastuta selle toote ebaõigest kasutamisest tuleneva kahju eest.

PULGAD EI KUULU KOMPLEKTI

Üldine tooteinfo: Kodulõhnastaja Areon Home Perfume Gold Amber, 1 l

Kauba ID: 7245280
Kategooria: Lõhnapulgad ja kodulõhnastajad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,39 x 0,15 x 0,3 m, 1 kg
Maht: 1000 ml
Kaubamärk: Areon
Tüüp: Täitepakendid kodulõhnastajatele
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Areon tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

Kodulõhnastaja Areon Home Perfume Gold Amber, 1 l
2

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(0)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(1)
1 täht
(0)

0%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Daumantas R.
25.10.2023

Pane tähele, et ostad lõhna hinnaga 60 EUR ja pulgad ei kuulu komplekti, selle pärast pead ikka muretsema. Lihtsam on valida midagi muud.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki