Lõhnadifuuser Cereria Nordic angelica 200 ml, täidis

Täpsustused:
Maht: 200 ml
Tüüp: Täitepakendid kodulõhnastajatele
Kauba ID: 6760537
1529
7645 /l

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
Sinu linn

Smartpost pakiautomaat

HOMME, 19. juunist

259

Postkontor

Neljapäeval, 20. juunist

199

Kuller

Neljapäeval, 20. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Neljapäeval, 20. juunist

199

Smartpost pakiautomaat

Neljapäeval, 20. juunist

259

Kuller

Neljapäeval, 20. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Lõhnadifuuser Cereria Nordic angelica 200 ml, täidis

Kasutamine: 100 ml difuuser aurustub umbes 2-3 kuud, sobib kasutamiseks 4-10 m² ruumis.

Koostis:Citral, Cyclamen Aldehyde (2-methyl-3-(p-isopropylphenyl) propional, Geranyl Acetate, Linalyl Acetate, p-tert-Butyldihydrocinnamaldehyde, Cedrene Acetyl, 2-methyl-3-(pmethoxyphenyl) propionaldehyde, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2- naf talenyl) etanone (OTNE), 2,4-Dimethyl-3 cyclohexen-1-carboxaldehyde, Limonene, Linalool, 3,7-dimethyl-1,6-octadien-3-ol. It contains, among others components: more than 30% Ethanol, between 15-30% Parfum.

Nordic Angelica - põhjamaise ingli järgi nime saanud kodulõhn, millel on tugev, kergelt vürtsikas aroom. Nordic Angelica veereb läbi varjus põimuvate ürdilõhnade spektri, haarab endasse päikese käes särisevad puuviljakobarad ja sulandub aromaatsete vürtside lõksu. See unikaalne aroom on sündinud lõunamaa loodusele iseloomulikest taimede ja puuviljade mitmekesisusest ning märgib vürtsikate vürtsidega Hispaania kirgliku kultuuri olemust.

Lõhnanoodid:

- Puuviljad, virsikud ja sidrunid rändavad siia kui asendamatud kaaslased, täites nii magusaid kui tsitruselisi lõhnanoote;

- Aromaatsed ja teravad vürtsid annavad lõhnale eksootilise ja temperamentse iseloomu;

- Muskaat ja muskaatpähkel on maalähedase ja tuttavliku vürtsiga, mille sügavus ja pulseeriv soojus loovad muljetavaldava harmoonia lillede ja puuviljade koosluses;

- Jasmiini kreemjas lõhn pöörab päid oma intensiivse magususega ning mängib seedripuu maalähedase ja sügava aroomiga.

Kodulõhnastajaga täiendamine on võimalus oma lemmikaroomist oma koduruumis mitte kunagi ilma jääda. Pudel mahutab kaks korda rohkem kui difuuser ja on valmistatud plastikust tiheda keeratava korgiga. Suurem mahutavus võimaldab varu kauem nautida ning kvaliteetne pakend säilitab aroomi külluse ja kordumatuse.

Cereria Molla 1899 - küünalde ja kodulõhnade äri, mille asutas Hispaania perekond, tänaseks üle 100 aasta vana. Traditsiooniliselt on käsitsi valmistatud küünlad jäänud selle kaubamärgi põhiprintsiibiks siiani, kuid tootmise pidev täiustamine ja pakkumise kasv ei ole selle äriperekonna ühe põlvkonna panus. Olles truu põlvest põlve edasi antud traditsioonidele ja toetades looduse hoidmise ideed, koosnevad Cereria Molla 1899 küünlad ja kodulõhnad ainult looduses leiduvatest koostisosadest ning lõhnade mitmekesisus kõlab kokku Vahemerd ümbritsevate mägedega ja tuulega, mis äratab laineid. Cereria Molla 1899 tooted on aastatepikkuse kätetöö ja sihipärase liikumise tulemus. Pehmed ja selged jooned, tumedate ja heledate värvide kontrast – see on õrn ja klassikaline disain, mis peegeldub igas ainulaadses tootes.

Üldine tooteinfo: Lõhnadifuuser Cereria Nordic angelica 200 ml, täidis

Kauba ID: 6760537
Kategooria: Lõhnapulgad ja kodulõhnastajad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,45 x 0,45 x 0,155 m, 0,2 kg
Maht: 200 ml
Kaubamärk: Cereria Mollá
Tüüp: Täitepakendid kodulõhnastajatele
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Cereria Molla tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

Lõhnadifuuser Cereria Nordic angelica 200 ml, täidis
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Kristiana B.
06.12.2023

Meeldiv aroom

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki