Dior Sauvage - EDT cartridge

Täpsustused:
Maht: 300 ml
Kontsentratsioon: EDT
Kauba ID: 7322740
24600
82000 /l
Lisa korvi
930 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

15. maist

000

Postkontor

16. maist

199

Omniva pakiautomaat

16. maist

219

DPD pakiautomaat

16. maist

249

Smartpost pakiautomaat

16. maist

259

Kuller

16. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

16. maist

199

Omniva pakiautomaat

16. maist

219

DPD pakiautomaat

16. maist

249

Smartpost pakiautomaat

16. maist

259

Kuller

16. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Dior Sauvage - EDT cartridge

Kasutamine: Rekomenduojama kvepalais purkšti pulsuojančias kūno vietas – riešus, kelius, kaklą, sritį už ausų, taip pat ir vidines alkūnių puses. Leisti išdžiūti, netrinti, nes gali pasikeisti aromatas.

Diori kaubamärgi Sauvage aroom on kütkestavate toonide plahvatus! Lõhn on inspireeritud sinisest taevast, lagendikust ja kuumast kõrbeõhust. Lõhna koostis on valitud valdavalt looduslikest koostisosadest. See toodi turule 2015. aastal ja lõhna näoks sai Johnny Depp.

„Naise parfüüm räägib tema kohta rohkem kui käekiri“ - ütles Dior (s. 1905), üks suurimaid ajastu loojaid, kelle nime võib nimetada parfüümi sünonüümina kogu maailmas. 12. veebruaril 1947. aastal pööras Dior sõjajärgse maailma tagurpidi, luues täna oma kuulsamaid kollektsioone - „New Look“ - koos ilusate seelikute, jakkide ja julgete värvidega.  Nagu Vogue siis ütles – see on rõõm kõigile luksuse näljas inimestele, kes soovivad ahvatleva stiiliga naasta.

Kuid selle aja naised tahtsid lisaks heale väljanägemisele ka erakordset lõhna. Varsti pärast Diori edu, ütlet ta: „Sündis Miss Dior“ („Miss Dior“). See lõhn sündis Provence'i lääneosas, täis joovastavat valgust, kui roheline jasmiin kuulab öiseid ja maapealseid meloodiaid. „Miss Dior“ aroom sai üheks suurimaks 20. sajandi lõhna sensatsiooniks

Lõhnad on alati olnud Diori jaoks äärmiselt olulised. Ta sai tuntuks oma lõhna maaorientiiride poolest. Imeline „Poison“ (1985), üks julgemaid uuendusi 80-ndate aastate lõhnades. Seejärel ilmus - hüpnotiseeriv „J'Adore“, mida on välja antud paljudes erinevates kontsentratsioonides. Märkimist väärib ka klassikaline „Miss Dior“ uue interpretatsiooniga, sealhulgas „Miss Dior Blooming Bouquet“, mis ülistab pojenge, mandariine, Damaskuse roose ja valget muskust.

Dior Sauvage - EDT cartridge

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Kontsentratsiooni liigid Krüpteerimine Mitu tundi lõhn püsib? Lõhnained
EDT "Tualettvesi" Võib püsida 2–4 tundi; 4-15%
EDP "Parfüümvesi" Püsib 3 kuni 5 tundi 15-20%
EDC "Kölnivesi" Enamasti püsib see kuni 2 tundi. 3-5%;
PP "Parfüüm" Püsib üle 6 tunni 20-30%
EDF "Lõhnavesi" Püsib kuni 2 tundi 1-3%

Puidused

Üks populaarsemaid meeste lõhna tüüpe on puidune. Seda eristab teistest rikkalik iseloom, mille noodid pärinevad puudest, vaigust, samblikest, koorest, männiokastest ja põõsastest ning juurtest. Ürtidel ja lehtedel võib olla intensiivne mahe ja puidune iseloom (näiteks patšuli ja vetiver). Puidustele lõhnadele on iseloomulikud aromaatsed, tsitruselised lõhnanoodid. Südamenoodid on tavaliselt teravad ja kuivad puidunoodid, samas kui põhjanootides domineerib vaik või puit. Puidused koostisosad lisavad lõhnale rikkalikkust, soojust, elegantsust ning sügavust ja on seetõttu parfümeerias väga olulised. Puidu domineerivate lõhnaainete hulka kuuluvad tavaliselt sandlipuu, mänd, patšuli, vetiver ja seeder. Sandlipuu on kreemjas ja sensuaalne, patšuli meenutab sügavat metsa, vetiver on suitsune ja lopsakas, seeder on kuiv ja sirgjooneline ning Oud on keeruline ja raske. Meie valikust leiate palju puiduseid lõhnu. Nende hulka kuuluvad EDP, EDC, EDT kontsentratsiooniga lõhnaained ning õliparfüümid ja lõhnaõlid. Lisaks pakume Teile erinevas mahus nišiparfüüme, nende komplekte ja tuntumaid kaubamärke nagu "Calvin Klein", "Diisel", "Hugo Boss", "Lacoste" jne.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Dior Sauvage - EDT cartridge

Kauba ID: 7322740
Kategooria: Parfüümid meestele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,12 x 0,12 x 0,13 m, 0,2 kg
Tüüp: Värsked, Tsitruselised, Puidused
Vaade: Dior, värsked parfüümid meestele, Dior, tsitruselised parfüümid meestele, Dior, puidused parfüümid meestele
Ettenähtud: Meestele
Maht: 300 ml
Kontsentratsioon: EDT
Kaubamärk: Dior
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Dior tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Dior Sauvage - EDT cartridge
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki