Kosmeetikakomplekt Giorgio Armani Acqua di Gio Pour Homme EDT meestele: Tualettvesi, 100 ml + pulkdeodorant, 75 g + mini pihusti, 15 ml

Täpsustused:
Maht: 115 ml
Kontsentratsioon: EDT
Kauba ID: 10133462
8290
72087 /l
Lisa korvi
866 / kuus
Sinu linn

Smartpost pakiautomaat

14. novembrist

259

Postkontor

15. novembrist

199

Omniva pakiautomaat

15. novembrist

219

DPD pakiautomaat

15. novembrist

249

Kuller

15. novembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

14. novembrist

259

Postkontor

15. novembrist

199

Omniva pakiautomaat

15. novembrist

219

DPD pakiautomaat

15. novembrist

249

Kuller

15. novembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Kosmeetikakomplekt Giorgio Armani Acqua di Gio Pour Homme EDT meestele: Tualettvesi, 100 ml + pulkdeodorant, 75 g + mini pihusti, 15 ml

Kasutamine:

kasutage iga toodet ettenähtud otstarbel.

Limited Edition Acqua Di Gio Box meestele sisaldab: span>

- Acqua Di Gio Vapo tualettvesi 100 ml

- deodorandipulk 75 g span>

- reisi-tualettvesi 15 ml

Kingi talle helde kingitus tema ikooniline toode Acqua Di Giò. Müütiline, värske ja veeline lõhn. Just Pantelleria saare kuiv ja salajane rannik, kus Giorgio Armanile meeldib akusid laadida, inspireeris see parfüüm. See autentne ja loomulik aroom, mis on inspireeritud Pantelleria saarest, kus Giorgio Armanile meeldis puhata ja akusid laadida, esindab mehelikku jõudu selle puhtaimal kujul. Selle bergamoti ja neroli värskus on eriti ahvatlev.

Merelõhnad paistavad silma juba esimestest lõhnadest, seega on need meesteparfümeerias kohustuslikud. See Giorgio Armani tualettvesi kutsub lihtsalt ja loomulikult esile vee ja mere. Unikaalne kingitus teie isale, teie kangelasele.

See, kes inspireerib teid iga päev.

Parfüümimeister Alberto Morillase loodud uus meeste parfüümvesi avaldab austust looduse harmooniale ja elementide tugevusele. See hõlmab sensuaalset suhet inimese ja loodusliku hiilguse vahel, justkui akude paremaks laadimiseks. Giorgio Armani Acqua di Giò Profondo toob sügava rahu ja kosutava värskuse tunde.

Selle legendaarne mattklaasist pudel ilmub siin elegantses, intensiivses tumesinises värvitoonis, kõik läbipaistev, peegeldades merepõhja. span>

Keskkonnaootuste täitmiseks on Giorgio Armani pühendunud ökoloogiliselt vastutustundlikule lähenemine: see oluline kingitus esitatakse karbis ilma tsellofaanita ja vähendab plasti kasutamist kuni 100%. Eksklusiivne karbikomplekt, mis on loodud kestma.

Haistmisperekond: veetsitruselised

Haistmispüramiid:

Tippnoot: bergamot, saialill

Südamenoodid: merenoodid Põhinoodid: seeder.

Giorgio Armani

„Armani“ moemaja asutati 1975. aastal, kui Giorgio Armani avas selle Itaalias. Giorgio sündis Piacenzas, 40 miili Milanost lõuna pool. Paljude aastate jooksul on „Armani“ muutunud globaalseks elegantsuse, lihtsuse ja rafineerituse märgiks, mida motiveerib ja inspireerib „Giorgio"". „Armani“ moemajas on kõik: rõivad, ehted, kellad, kosmeetika ja loomulikult kodusisustuse detailid.

1982. aastal vabastati selle moemaja esimene lõhn, mida nimetati lihtsalt ""Armani"". See oli selle moemaja jaoks tõeline saavutus ja suur avastus naistele. 1984. aastal ilmus esimene „Armani“ meeste parfüüm - „Armani Eau Pour Homme“.

Aastate jooksul on see moemaja loonud tänapäeval erinevaid tuntud lõhnaseeriaid, nagu „Acqua Di Giò Pour Homme“, „Armani Mania“, „She and He“, „Sensi“ ja „Sensi White“, „Diamonds“ ning muidugi „Si“. Lõhnades kasutatavaid aroome meenutavad meile lilli, merd, idamaiseid vürtse ja tsitrusvilju. „Armani“ lõhnade valikust leiate kindlasti selle, mida ikka ja jälle soovite tunda.

Kosmeetikakomplekt Giorgio Armani Acqua di Gio Pour Homme EDT meestele: Tualettvesi, 100 ml + pulkdeodorant, 75 g + mini pihusti, 15 ml Giorgio Armani

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Kontsentratsiooni liigid Krüpteerimine Mitu tundi lõhn püsib? Lõhnained
EDT "Tualettvesi" Võib püsida 2–4 tundi; 4-15%
EDP "Parfüümvesi" Püsib 3 kuni 5 tundi 15-20%
EDC "Kölnivesi" Enamasti püsib see kuni 2 tundi. 3-5%;
PP "Parfüüm" Püsib üle 6 tunni 20-30%
EDF "Lõhnavesi" Püsib kuni 2 tundi 1-3%

Üldine tooteinfo: Kosmeetikakomplekt Giorgio Armani Acqua di Gio Pour Homme EDT meestele: Tualettvesi, 100 ml + pulkdeodorant, 75 g + mini pihusti, 15 ml

Kauba ID: 10133462
Kategooria: Parfüümid meestele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,25 x 0,39 x 0,08 m, 0,4 kg
Tüüp: Tualettveed
Vaade: Giorgio Armani, tualettveed parfüümid meestele
Lõhnanoodid: Värsked, Tsitruselised, Puuviljased
Ettenähtud: Meestele
Maht: 115 ml
Kontsentratsioon: EDT
Kaubamärk: Giorgio Armani
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Giorgio Armani tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kosmeetikakomplekt Giorgio Armani Acqua di Gio Pour Homme EDT meestele: Tualettvesi, 100 ml + pulkdeodorant, 75 g + mini pihusti, 15 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki