Lõhnavesi Franck Boclet Heroes EDP meestele/naistele, 100 ml

Täpsustused:
Maht: 100 ml
Kontsentratsioon: EDP
Kauba ID: 10130552
11300
1 13000 /l
Lisa korvi
710 / kuus
Sinu linn

Smartpost pakiautomaat

26. septembrist

259

Postkontor

27. septembrist

199

Omniva pakiautomaat

27. septembrist

219

DPD pakiautomaat

27. septembrist

249

Kuller

27. septembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

26. septembrist

259

Postkontor

27. septembrist

199

Omniva pakiautomaat

27. septembrist

219

DPD pakiautomaat

27. septembrist

249

Kuller

27. septembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Lõhnavesi Franck Boclet Heroes EDP meestele/naistele, 100 ml

Kasutamine:

Pihusta aroomi otse kaelale ja randmetele, samuti kõrva taha ja juustele. Piisab vaid mõnest pihustist, et lõhn püsiks kauakestev ja piisavalt intensiivne. Vältida otsest kokkupuudet silmade ja suuga.

Heroes autor Franck Boclet – idamaine puidune lõhn naistele ja meestele. See on uus lõhn. Heroes lasti turule 2016. aastal.

Tipunootides on bergamot, galbanum, kookospähkel ja artemisia ; Kesknoodid on geraanium, ylang-ylang, heliotroop, patšuli, sandlipuu, vetiver, guajaki puit ja seeder; Lõhna põhjanootideks on vanill, muskus ja tonkaoad.

Hoolikalt läbimõeldud riietus, täiuslik soeng ja laitmatu meik pole veel kõik! Kui lähed jalutama või kohtingule, ära unusta oma lõhna proovida – see määrab, millise mulje jätad täna. Prantsuse parimad parfüümid on loonud täiesti vapustavad parfüümid, mis võluvad sind esimesest haisust. Hämmastav akordide harmoonia, mitmekihiline ja mitmekülgne, imeline nähtamatu rada – kõik see populaarse kaubamärgi Franck Boclet parfüümi Heroes kohta. span>

Imeline kompositsioon meeldib nii meestele kui naistele. See paelub oma uskumatu idamaiste ja puidunootide kombinatsiooniga. Aroom meelitab ja lummab algusest peale imelise kookoselõhnaga, mis põimub edukalt bergamoti värskete nootidega, kareduse ja ferula omapärase kõlaga. Viimistletud kooslus voolab sujuvalt rikkalikumaks südamenoodi aroomiks, kus toonide mitmekesisus ja parfüümi rohked nüansid kõlavad veelgi huvitavamalt, pannes ikka ja jälle kuulama, milline noot järgmisena särama lööb. Siin on tunda valge seedri sügavust, geraaniumi õilsust ja sandlipuu intensiivsust. Kompositsiooni lõpetab imeline pala, mis üllatab ja inspireerib vanilje sensuaalsuse ja muskuse süngusega. Lõplik akord sulab õhku mitmekülgse tonkaoa hõnguga.

Tähelepanu! Parfüümi püsivuse kestus, koostise levik nahale ei sõltu ainult parfüümi kontsentratsioonist ja kasutatavatest koostisainetest, vaid ka individuaalsetest teguritest, näiteks sinu nahaomaduste seisukorrast jne. Samuti on oluline märkida, et üksikud haistmisomadused põhjustavad tugevamat või nõrgemat lõhna.

Kontsentratsiooni liigid Krüpteerimine Mitu tundi lõhn püsib? Lõhnained
EDT "Tualettvesi" Võib püsida 2–4 tundi; 4-15%
EDP "Parfüümvesi" Püsib 3 kuni 5 tundi 15-20%
EDC "Kölnivesi" Enamasti püsib see kuni 2 tundi. 3-5%;
PP "Parfüüm" Püsib üle 6 tunni 20-30%
EDF "Lõhnavesi" Püsib kuni 2 tundi 1-3%

Kas sa nuusutad ja tunned lõhnu, mida teised inimesed mööda tänavat kõndides kannavad? Kas Te tunnete parfüümi põhinoodid kergesti ära? Siis on Lõhnavesi Franck Boclet Heroes EDP meestele/naistele, 100 ml parfüüm just Teile!

Lõhnavesi Franck Boclet Heroes EDP meestele/naistele, 100 ml parfüüm on klassifitseeritud niširühma. Nišiparfüüm on kõrgekvaliteediline parfümeeria, mis kasutab ainult tippkvaliteediga koostisosi: jasmiini, roosi, kannikest, iirist või mimoosi. Selliste parfüümide tootmiseks kasutatavaid koostisosi kasvatatakse hoolikalt Prantsusmaa parfüümi pealinnas Grase. Selliste parfüümide valmistamisel ei pööra parfüümi tegijad oma pakendile suurt tähelepanu. Lõhn on kõige tähtsam nišiparfüümide tootmisel.

Nišiparfüüme nagu Lõhnavesi Franck Boclet Heroes EDP meestele/naistele, 100 ml võib võrrelda kunstiteosega. Miks? Kuna parfümeeriatel on suur oht, et neilt varastatakse või neid kopeeritakse, edastades need ennem avalikkusele. Selliste lõhnade loomist katsetatakse sageli paljude lõhnaainetega, kuni lõpuks leitakse õiged tipu-, südame- ja põhinoodid.

Nišiparfüümid on suurepärane valik neile, kes on kaubanduslikest lõhnadest väsinud. Need on parfüümid, mis aitavad teil leida oma tõelise "Mina".

Lõhnavesi Franck Boclet Heroes EDP meestele/naistele, 100 ml

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Lõhnavesi Franck Boclet Heroes EDP meestele/naistele, 100 ml

Kauba ID: 10130552
Kategooria: Parfüümid naistele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,15 x 0,08 x 0,14 m, 0,15 kg
Tüüp: Nišiparfüümid, Unisex lõhnad
Lõhnanoodid: Magusad, Puidused
Ettenähtud: Meeste ja naiste jaoks
Maht: 100 ml
Kontsentratsioon: EDP
Kaubamärk: Franck Boclet
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Franck Boclet tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Lõhnavesi Franck Boclet Heroes EDP meestele/naistele, 100 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki