Laetavad Eneloop akud BK-4MCCE/8BE, 8 tk

Täpsustused:
Elemendi tüüp: 1.2 V, AAA
Aku: Laadimine
Kogus: 8 tk
Kauba ID: 32472
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
1979
247 /tk
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Kolmapäeval, 1. maist

000

Omniva pakiautomaat

3. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

3. maist

199

DPD pakiautomaat

3. maist

249

Smartpost pakiautomaat

3. maist

259

Kuller

3. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

3. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

3. maist

199

DPD pakiautomaat

3. maist

249

Smartpost pakiautomaat

3. maist

259

Kuller

3. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Laetavad Eneloop akud BK-4MCCE/8BE, 8 tk

<strong>eneloop patareid</strong><br />Igal aastal loome kogu maailmas 40 miljardist &uuml;hekordselt kasutatavast patareist koosneva pr&uuml;gim&auml;e. eneloop patareide v&auml;lja t&ouml;&ouml;tamisega on Panasonic leidnud vastuse sellele probleemile. See laaditav patarei sisaldab uusimat tehnoloogiat ja on nutika disainiga. Need patareid on igap&auml;evase elu jaoks olulised. Toote pakend on plastikuvaba.<br /><br /><strong>eneloop, keskkonnas&otilde;bralik laetav aku</strong><br />eneloop on t&ouml;&ouml;tatud v&auml;lja pidades meeles j&auml;tkusuutlikkust ja keskkonna eest hoolitsemist. Patareid on ostes t&auml;ielikult laaditud ning neid saab uuesti laadida kuni 2100 korda. Samuti kaotavad patareid oma laengut aeglaselt, mis t&auml;hendab, et neid saab kasutada standardsetest leelispatareidest kauem. Lisaks s&auml;ilitavad need 10 aasta j&auml;rel 70% oma esialgsest mahtuvusest.<br /><br />Seda t&uuml;&uuml;pi patarei hind on k&otilde;rgem, kuid see tasub end kiiresti &auml;ra, kuna need patareid kaotavad laengut aeglasemalt ning neid saab laadida kiiremini ja rohkem kordasid kui standardseid patareisid. See t&auml;hendab, et nende patareide ostmisel hoiad pikemas perspektiivis kokku.<br /><br />Lisaks nende kaasaegsele ja stiilsele disainile on eneloopi tehnoloogia oluline elu k&otilde;igile aspektidele. eneloop on oluline kodus, erinevates seadmetes, nagu kaugjuhtimispuldid, telefonid v&otilde;i m&auml;nguasjad, ning samuti t&ouml;&ouml; juures. eneloop patareid sobivad &uuml;limalt h&auml;sti kasutamiseks juhtmeta klaviatuurides, kaamerates ja mitmetes teistes seadmetes.

Esimese aku valmistamisest on möödas üle 200 aasta ja toona pidas see vastu vaid ühe tunni. Akusid täiustati hiljem ja 1859. aastal leiutas prantsuse arst Gaston Planté esimese taaslaetava aku, mis põhines tänapäeval autoakudes kasutataval pliiakul. Taaslaetavad akud on tänapäeval tihedalt seotud meie igapäevaeluga ja on väga populaarsed paljudes erinevates rakendustes. Need elemendid võtavad vähe ruumi, on hõlpsasti kasutatavad ja funktsionaalsed. Peamised ootused neile on võimalikult lühike laadimisaeg ja võimalikult pikk kasutusiga. Akud, mis võivad asendada ühekordselt kasutatavaid akusid, tekitavad vähem jäätmeid, kuna neid saab laadida lihtsa laadijaga ja kasutada mitu korda. Nad kasutavad ka vähem energiat, kuna neid on tõhusam laadida kui uusi akusid. Taaslaetavad akud võivad olla ideaalne valik energiamahukatele seadmetele. Liitiumioonakud on kaasaskantava olmeelektroonika toiteks kõige levinum valik ja jätkusuutlik lahendus. Valides toote, mis kestab kauem, edendame puhtamat keskkonda ja kuluefektiivset lähenemist.

Üldine tooteinfo: Laetavad Eneloop akud BK-4MCCE/8BE, 8 tk

Kauba ID: 32472
Kategooria: Patareid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,04 x 0,085 x 0,01 m, 0,1 kg
Keemiline koostis: Ni-MH
Vorm: Silindriline
Elemendi tüüp: 1.2 V, AAA
Vaade: Eneloop, 1.2 v patareid, Eneloop, aaa patareid
Aku: Laadimine
Kogus: 8 tk
Kaubamärk: Eneloop
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Eneloop tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.


Tihti ostetakse koos
Komplekti hind
5637
Lisa korvi

Hinnangud ja arvustused (6)

Laetavad Eneloop akud BK-4MCCE/8BE, 8 tk
5

(6 ostja hinnangud)

5 tähte
(6)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Augustas Č.
09.10.2023

Arvan, et parima kvaliteediga laetavad (AA ja AAA) patareid turul.

Greta L.
15.08.2023

ideaalne kaup :) meeldis väga

Aleksejus T.
15.04.2023

See oli odavam kui mujal ainult tänu odavate eurode kasutamisele. Kui mul poleks odavaid eurosid, oleksin mujalt ostnud. Akudest pole vaja midagi kirjutada, ma arvan, et kõik teavad, mis on eneloop ja mida neilt oodata võib.

Monika H.
06.03.2023

Tänud kauba kiire kohaletoimetamise eest.

Riho R.
30.12.2022

Laetavad akud on,erinevalt patareist,hea investeering.

Auksė T.
27.02.2022

Toode vastab tellimusele, õigeaegne kohaletoimetamine, turvaline pakend.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki