Armac Toitejuhe Z5 1,5M 5x230V 10aA Z5 / 15 / CZ must

Täpsustused:
Tüüp: Pikendusjuhtmed
Pistikupesade arv: 5
Pikkus: 1.5 m
Kaitseklass: Pole täpsustatud
Värv: Must
Kauba ID: 6654742
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
1999
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

10. maist

000

Omniva pakiautomaat

13. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

13. maist

199

DPD pakiautomaat

13. maist

249

Kuller

13. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

13. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

13. maist

199

DPD pakiautomaat

13. maist

249

Kuller

13. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Armac Toitejuhe Z5 1,5M 5x230V 10aA Z5 / 15 / CZ must

Kaasaegne ja kvaliteetne ARMAC Z5 liigpingekaitse on tõhus kaitse sellistele seadmetele nagu laua- ja mobiilsed arvutid, välisseadmed, elektroonika / kodumasinad ja multimeediaseadmed. Kõrget kvaliteeti kinnitab Poola tootja ARMAC aastatepikkune kogemus. Veelgi enam, esteetiline välimus koos isekustuvast materjalist valmistatud liistude vastupidava struktuuriga teevad sellest kõige sobivama valiku.

ARMAC TURVAPAKET
Toiteribal on viis maandatud pistikupesa, mis on varustatud 10A / 250V automaatkaitsmega, mis võimaldab pärast selle olukorra põhjuse kõrvaldamist rikke (nt lühise / ülekoormuse) korral toite uuesti ühendada.

TIP-KLASSI WARYSTORI
Armac Z5 on varustatud tippklassi varistoriga, mis tagab kiire töö – alla 25 nanosekundi. Varistor neelab impulsse kuni 6000A, kaitstes liigpingekaitsmega ühendatud seadmeid ohtlike pingelainete eest

LASTE KAITSE
Kõige pisemate kasutajate turvalisuse huvides on ARMAC varustanud riba end tõestanud lastekaitsesüsteemiga, tänu millele oleme takistanud lastel ligipääsu kõikidele pideva pinge all olevatele komponentidele.

TASUTA JUHTTEHNOLOOGIA
Tänu konkurentsitu Free Cord tehnoloogia rakendamisele saab kasutaja paigutada toitekaablit 6 võimalikku suunda, samas kui kaablikorraldaja võimaldab kaablit lühendada maksimaalselt 130 cm võrra.

VAIKNE JA ELEGANTNE KIIRLÜLITI
Riba köidab tähelepanu elegantse ja tasakaalustatud disainiga, mis mitte ainult ei mitmekesista sisekujundust, vaid tagab ka mugava kasutamise tänu spetsiaalselt disainitud bipolaarsele Quick Switch jalglülitile. Integreeritud nupp annab pehme sinise kuma, teavitades kasutajat pinge olemasolust.

TOKSELT PAIGALDAMISSÜSTEEM
ARMAC Z5 on universaalne toode, millel on lai valik rakendusi kodus, kontoris, aga ka töökodades, kauplustes ja mujal, kus on vaja ühendada mitu seadet korraga. Õhuke siluett ja patenteeritud kinnitussüsteem võimaldavad kinnitada maapinnale kahel erineval viisil, kasutades klambrit või kruvisid.

TEIE USLUST VÄÄRT
Armac Z5 korpus on valmistatud kvaliteetsest isekustuvast plastikust. Tänu uusimate mustrite rakendamisele on toiteallikas väga kerge ja korpus on vastupidav igasugustele mehaanilistele vigastustele ja põrutustele käsitsemisel. ARMAC liigpingekaitsmeid kasutades saate hästi magada. Tootele kehtib 10-aastane garantii ja kolmanda osapoole vastutuskindlustus.

DISAINITUD JA TOODETUD POOLAS
Armac Z5 põrandaliist oli täielikult disainitud ja valmistatud Poola komponentidest. Korpus, täismaandamistihvtid, toiteplaadid, dioodid, vooluteed, kaablid ja muud komponendid on valmistatud kogu maailmas tunnustatud Poola inseneritava järgi. Töödeldud tase on imporditud toodetega võrreldes konkurentsitu.

Parameeter Väärtus
Jah. E tüüpi pistikupesadest 5
Kaabli pikkus 1,5 m
Künd Schuko
Filtrid / kaitse - Lastekaitse
- Pinge
Lüliti Jah
Paigaldamine Alus
Muud I/O pordid Mitte ühtegi
Värv Must
Teised omadused
  • Kaitsme tüüp: automaatne
  • Kaitsmete arv: 1
  • Kaitsme reaktsiooniaeg: 25 ns
  • Võimsus: 2500 W
  • Eesmärk: universaalne

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Armac Toitejuhe Z5 1,5M 5x230V 10aA Z5 / 15 / CZ must

Kauba ID: 6654742
Kategooria: Pikendusjuhtmed
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,6 x 0,2 x 0,2 m, 1,5 kg
Maandus: Jah
Lülitaja: Jah
Pistikupesa tüüp: Pole täpsustatud
Materjal: andmed puuduvad
Pinge: - V
Kaubamärk: Armac
Tüüp: Pikendusjuhtmed
Vaade: Armac, pikendusjuhtmed pikendusjuhtmed
Pistikupesade arv: 5
Pikkus: 1.5 m
Kaitseklass: Pole täpsustatud
Värv: Must
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Armac tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Armac Toitejuhe Z5 1,5M 5x230V 10aA Z5 / 15 / CZ must
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki