Fenix E09R LED Taskulamp

Täpsustused:
Tüüp: Laetavad taskulambid
Element komplektis: Jah
Mõõtmed: Täpsustamata
Kauba ID: 8780171
5180
Lisa korvi
685 / kuus
Sinu linn

Postkontor

5. novembrist

199

Omniva pakiautomaat

5. novembrist

219

DPD pakiautomaat

5. novembrist

249

Smartpost pakiautomaat

5. novembrist

259

Kuller

5. novembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

5. novembrist

199

Omniva pakiautomaat

5. novembrist

219

DPD pakiautomaat

5. novembrist

249

Smartpost pakiautomaat

5. novembrist

259

Kuller

5. novembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Fenix E09R LED Taskulamp

Fenix E09R on taskusse mahtuv EDC-taskulamp võtmehoidja kujul, mis kiirgab 600 luumenit valgust, omab viit kasulikku valgusrežiimi, kuni 124 m ulatust ja sisseehitatud akut, mida laetakse USB-C pordi kaudu.

Sulekaaluline


Fenix E09R taskulambi korpus on valmistatud alumiiniumist, millele on tehtud HA-III kõva anodeerimine, mis muudab taskulambi toru ja pea vastupidavaks mehaanilistele kahjustustele, kriimustustele ja kulumisele. Taskulambi kompaktne suurus (79 mm) võimaldab seda mugavalt taskus kanda või võtmehoidjana kinnitada.  Kumerdatud alumiiniumpind parandab haardumist ja takistab taskulambi käest välja libisemist. 

Tugevam ja veelgi


Valgusallikaks on võimas SST20 LED, mis kiirgab sarjarežiimil 600 lumeni valgusvihku, mille heledus on 3970 kandelat ja ulatus kuni 124 m. Valgus on ühtlaselt ja laialt hajutatud tänu üliõhukesele kollimatsiooniläätsele. 
Valgusvihu jaotumine:

  • punkt 13° (kontsentreeritud),

  • valgusvihu 81° (hajutatud).


Töörežiimid


Kasutajale on saadaval 5 valgusrežiimi: kuuvalgus, madal, keskmine, kõrge ja burst 600 luumenit. Kõrges režiimis 300 luumenit, taskulamp võib töötada kuni 90 minutit, kuuvalgusrežiimis 3 luumenit kuni 70 tundi. Igapäevaseks kasutamiseks on kõige kasulikumad režiimid lühiajaliseks, kuid intensiivseks valgustamiseks sarjarežiim (täis 600 luumenit) ja kuuvalgusrežiim. 3 lumeni õrnast valgustusest piisab lugemiseks, käekoti, tööriistakasti valgustamiseks või ukseluku avamiseks.
Taskulambil on intelligentne mälufunktsioon, mis valib taskulambi uuesti sisselülitamisel automaatselt viimase enne väljalülitamist kasutatud režiimi.

Sisseehitatud laetav aku


Taskulamp kasutab 800 mAh liitium-polümeer akut, mida laadime varjatud USB-C pordi kaudu. Laadimispordile pääseb ligi ainult taskulambi korpust lahti tõmmates, seega on port nõuetekohaselt kaitstud mustuse ja niiskuse eest. Erinevalt teistest USB-pordiga taskulampidest saab Fenix E09R isegi laadimise ajal süttida. 

Metallist lüliti lukustusfunktsiooniga


Taskulambi aktiveerimiseks ja režiimide vahetamiseks kasutatakse küljepaneelil asuvat metalllülitit. Taskulambi töö:

  • Nupu täielik vajutus lülitab taskulambi sisse ja välja,

  • üksikud vajutused režiimide vahetamiseks,

  • kahekordsed vajutused aktiveerivad lukustusmehhanismi, mis takistab taskulambi juhuslikku sisselülitamist, kui seda kantakse.


Minimalistliku kasutajaliidese tõttu sobib taskulamp ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks, kus tavaliselt vajame lihtsalt kiiret ligipääsu valgusele.

Ohutusfunktsioonid


Taskulamp kasutab süsteemi, mis kaitseb elektroonilist vooluahelat ülekuumenemise eest. Kõrge režiimis olev diood tekitab palju soojust, temperatuuri vähendamiseks vähendab kontroller automaatselt väljundvõimsust mõne luumeni võrra. Kõrge IP68 kaitseklass muudab taskulambi vastupidavaks täielikule vette kastmisele (kuni 2 m sügavusele), tolmule ja mustusele, samuti kukkumisele. 
 
TEHNILISED ANDMED:

  • Režiimide arv: 5

  • Maksimaalne tööaeg [h min]: 70 h

  • Maksimaalne valgusvoog [lm]: 600

  • LED-tüüp: Luminus SST20

  • LED-i eluiga: kuni 50 000 h

  • IP-kaitseklass: IP68

  • Akutüüp: laetav aku (sekundaarne)

  • Raku toiteallikas: Sisseehitatud Li-Po aku, mida laetakse USB-kaabli kaudu.

  • Toiteallikas: USB-C port

  • Maksimaalne valgustugevus [cd]: 3970

  • Korpuse materjal: anodeeritud duralumiinium

  • Põrgukindlus [m]: 1

  • Kogupikkus [mm]: 79

  • Kaal ilma patareita [g]: 45

  • Pea läbimõõt [mm]: 19

  • Korpuse läbimõõt [mm]: 18

  • Garantiiaeg: 2 aastat alates tootjast

  • Tootja: Fenixlight Limited, Hiina

  • Seeria: E

  • EAN: 6942870308012

  • Tarnija sümbol: E09R

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Laetavad taskulambid

Üks asi, mis peaks kindlasti olema igas kodus, on taskulamp. Lõppude lõpuks ei tea te kunagi, millal elekter kaob või kui on pime, peate minema õue või võib-olla pimedasse keldrisse. Taskulamp on asendamatu abivahend ka jahil, kalal või matkal, sest see kestab kaua ja annab valgustust erinevates kohtades. Üks populaarsemaid ja praktilisemaid taskulambi tüüpe on laetavad taskulambid. Sõltuvalt nende akust, võivad need täislaadimisel töötada üle 54 tunni. Meie valikus on väga erinevaid mudeleid - alates kõige lihtsamatest, väikestest ja kergesti kasutatavatest taskulampidest kuni professionaalsete, suuremate ja võimsate akudega taskulampideni, mis suudavad eredalt valgustada ka väga suuri ruume. Laetavatel taskulampidel võivad olenevalt mudelist olla mugavad käepidemed, ripatsid ja neid saab kinnitada ka pähe.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Fenix E09R LED Taskulamp

Kauba ID: 8780171
Kategooria: Taskulambid, pealambid ja prožektorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,17 x 0,11 x 0,05 m, 0,1 kg
Kaal umbes: 45 g
Kaubamärk: Fenix
Tüüp: Laetavad taskulambid
Vaade: Fenix, laetavad taskulambid taskulambid, pealambid ja prožektorid
Element komplektis: Jah
Mõõtmed: Täpsustamata
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Fenix tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Fenix E09R LED Taskulamp
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki