Nutivalgusti Philips Hue White and color ambiance Play valgusti - üksikpakend

Täpsustused:
Tüüp: LED-riba
Pikkus: 0.25 m
Pakendi kogus: -
Kauba ID: 5059512
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
8550
34200 /m
Lisa korvi
893 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

1. maist

000

Omniva pakiautomaat

3. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

3. maist

199

DPD pakiautomaat

3. maist

249

Smartpost pakiautomaat

3. maist

259

Kuller

3. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

3. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

3. maist

199

DPD pakiautomaat

3. maist

249

Smartpost pakiautomaat

3. maist

259

Kuller

3. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Nutivalgusti Philips Hue White and color ambiance Play valgusti - üksikpakend

Philips Hue White and color ambiance Play valgusti - üksikpakend
Looge Hue Play valgustiga elav meeleolu. Valige 16 miljoni värvi seast, et näha erinevaid valgusefekte. Asetage see põrandale, laske olla kapi peal või kinnitage see teleri tagaküljele ning värvige seinad valgusega üle.

Kompaktne disain, täisvalguse kogemus

Üksikpakk
Integreeritud LED
Valge
Nutikas juhtimine Hue sillaga*

Paigaldage Hue Play kuhu soovite
Philips Hue Play valgusti saab paigaldada seinale või telerile, asetada pikali igale pinnale või panna püsti seisma. Mitmekülgne nutikas valgusti, mis sobib ideaalseks aktsentvalgustuseks igasse elutuppa, meelelahutusruumi või meediaruumi.

Kujundage nutikate meeleoluvalgustitega
Muutke oma kodu atmosfääri vaid nupuvajutusega. Kasutage üle 16 miljoni värvi ja 50 000 valge valguse tooni külmast jahedani, et luua erilisi hetki, peo meeleolu või lihtsalt õhtuks hoog maha võtta.

Paigaldage teleri taha
Paigaldage Philips Hue Play nutikas valgusti teleri taha, kasutades kaasasolevaid klambreid ja kahepoolset teipi, et luua hetkega ilus taustavalgustus vabalt valitud värvitoonis.

Looge sooja valge kuni külma päevavalguse abil meeleolu
Seadistage iga hetke jaoks õige valgustus ja kaunistage oma kodu valge valgusega, mida saab reguleerida soojast kuni külma toonini. Nautige kogu aasta vältel erinevaid stiile, olgu selleks kevadtuult meenutav karge valge valgus, suvepäikeseline soe valge valgus või talve meenutav jääkülm päevavalgus. Selle funktsiooni jaoks on vajalik ühendus Philips Hue sillaga.

Võimendage oma meelelahutust nutika valgustusega
Elage end filmi, mängu või muusikasse maagilise valguse abil veelgi rohkem sisse. Valikus on miljonid värvid ja lugematu arv valgustusvalikuid, mis võimaldavad muuta iga elutoa erakinoks – vaja läheb vaid popkorni!

Ühendage kolm Hue Play valgustit ühe pistikupesaga
Hue Play ei tekita teie teleri taha kaablipundart ega hõiva liiga palju pistikupesi – saate ühendada kolm Hue Play valgustit sama toiteallikaga, mis jätab piisavalt ruumi kõigile teistele seadmetele.

Juhtige nii, nagu soovite
Ühendage oma Philips Hue valgustid sillaga ja avastage piiritud võimalused. Juhtige valgusteid Philips Hue rakenduse abil oma nutitelefonist või tahvelarvutist või lisage süsteemile lüliteid valgustite juhtimiseks. Seadke taimereid, teavitusi, alarme ja muud, et nautida täielikku Philips Hue elamust. Philips Hue töötab isegi Amazon Alexa, Apple Homekiti ja Google Home’iga, et saaksite valgusteid oma häälega juhtida.

Täielik juhtimine nutiseadmest Hue sillaga
Ühendage oma Philips Hue tuled sillaga, et kasutada süsteemi lõputuid võimalusi.

Philips

Philips on üks tuntumaid elektroonikabrände maailmas. Pakkudes kõike, alates hambaharjadest ja lõpetades meditsiiniseadmetega, on Philips väga laiahaardeline, ent tuntud kõige paremini telerite ja olmeelektroonika tootjana.
Hollandis asuv ettevõte oli algselt pereettevõte, mis tootis lambipirne. 130 tegutsemisaasta jooksul arenes ettevõte üheks maailma suurimaks elektroonikatootjaks. Esimene Philipsi kaubamärgiga teler võeti kasutusele 1949. aastal. Video- ja helitehnoloogia tootjana tuntud Philips on eelmise sajandi viimastel aastakümnetel tutvustanud palju uusi ja originaalseid tooteid. Nende hulka kuuluvad raadio- ja kassettmängija, automaatvastaja ja paljud muud tänaseks tuntud audioseadmed. Täna jätkab üliedukas ettevõte laienemist ja keskendub meditsiinilistele ning tervisliku eluviisi toodetele. Rakendades oma paljude aastate kogemusi ja võimalusi, on Philips välja töötanud tervislike toiduainete ja imikutoodete sarja Philips Avent.

Nutivalgusti Philips Hue White and color ambiance Play valgusti - üksikpakend Philips

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

LED riba

LED-ribad on kaasaegne lähenemine valgustusele, mis võimaldab valgustada soovitud ruume stiilselt, kvaliteetselt ja väiksema energiatarbimisega. LED-ribade universaalne rakendatavus võimaldab neid kasutada mitte ainult tavalistes maja või muude hoonete ruumides, vaid ka turvatunde loomiseks, valgustades näiteks treppe, et hõlbustada pimedal ajal tee leidmist. Lisaks täiendavad need kodu interjööri valgustades näiteks sahtleid või ustega kappe, LED-ribad aktiveeruvad alles nende avamisel. See mitte ainult ei anna kodule futuristlikku, kaasaegset välimust, vaid säästab ka elektritarbimist. Meie tootevalikus on lai valik erineva pikkusega LED-ribasid, mida juhitakse nutiseadmete (mobiiltelefonid, arvutid jne) abil. Sõltuvalt LED-riba mudelist on LED-ribaga kaasas spetsiaalne kaugjuhtimispult, mis võimaldab teil reguleerida valgustust ka suuremate vahemaade tagant ning valida meelepärased meeleolu peegeldavad värvid. Seega saate nende ribade abil luua hubase, romantilise atmosfääri või valida oma eksklusiivseks peoks või muuks sündmuseks erksad värvid.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Nutivalgusti Philips Hue White and color ambiance Play valgusti - üksikpakend

Kauba ID: 5059512
Kategooria: Valgusribad ja LED ribad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,35 x 0,1 m, 1 kg
Kogus: 1 tk
Kaubamärk: Philips
Nutiseade: Jah
Tüüp: LED-riba
Pikkus: 0.25 m
Pakendi kogus: -
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Philips tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Nutivalgusti Philips Hue White and color ambiance Play valgusti - üksikpakend
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki