Aqara liikumisandur P1 (MS-S02)

Täpsustused:
Tüüp: Liikumisandur
Kauba ID: 7589860
Ossa! Koguni 100% ostuhinnast saad tagasi Hansarahas! 0 p. 00:00:00
2729
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

4. juunist

000

Postkontor

5. juunist

199

Omniva pakiautomaat

5. juunist

219

DPD pakiautomaat

5. juunist

249

Smartpost pakiautomaat

5. juunist

259

Kuller

5. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

5. juunist

199

Omniva pakiautomaat

5. juunist

219

DPD pakiautomaat

5. juunist

249

Smartpost pakiautomaat

5. juunist

259

Kuller

5. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Aqara liikumisandur P1 (MS-S02)

<strong>Mitmek&uuml;lgne &uuml;hilduvus</strong><br />Aqara P1 ZigBee 3.0 liikumisandur &uuml;hildub erinevate nutikodu &ouml;kos&uuml;steemide ja h&auml;&auml;lassistentidega. Apple HomeKit, Amazon Alexa, IFTTT jpt on toetatud.<br /><br /><strong>5-aastane patarei kestus</strong><br />P1 liikumisandur t&ouml;&ouml;tab lausa kuni viis aastat ilma patareisid vahetamata ning patareid kestavad m&otilde;istlikult isegi eriti madalate temperatuuridega ja v&auml;lkkiirete tuvastamise vaheaegadega.<br /><br /><strong>Reguleeritav tundlikkus (vahemaa)</strong><br />Kolm tundlikkuse režiimi (k&otilde;rge, keskmine, madal) viitavad vahemaale, mille ulatuses andur liikumist tuvastab. See aitab v&auml;hendada valeh&auml;ireid ja muuta paigaldamist veelgi paindlikumaks.<br /><br /><strong>H&auml;&auml;lestatav tuvastamise vaheaeg</strong><br />Vaheaega saab m&auml;&auml;rata Aqara Home mobiilirakendusest 1&ndash;200 sekundini, kinnitades seda nupuvajutamisega seadmel. Kahandades tuvastamise vaheaega v&auml;heneb ka patareikestus.<br /><br /><strong>Sisseehitatud valgussensor</strong><br />Valgussensorit saab kasutada valgustite t&auml;psemaks kontrollimiseks. N&auml;iteks saad seadistada tuled p&otilde;lema minema, kui pimedal ajal tuvastatakse liikumine.<br /><br /><strong>170&deg; vaatenurk ja 360&deg; alus</strong><br />Eriti lai, 170&deg; vaatenurk t&ouml;&ouml;tab kuni 2 meetri ulatuses ning 150&deg; vaatenurgaga t&ouml;&ouml;tab andur kuni 7 meetri kauguseni. Lisaks, alus v&otilde;imaldab andurit p&ouml;&ouml;rata 360&deg; ulatuses, seega saad mugavalt tuvastusnurka reguleerida.<br /><br /><strong>Sobib igale poole</strong><br />Aqara liikumisanduri paigaldamiseks pole t&ouml;&ouml;riistu tarvis. Aluse ja kleebise abil saad liikumisanduri paigutada, kuhu iganes soovid.<br /><br /><strong>Turvateavitused</strong><br />Aqara liikumisanduriga saad kodust lahkudes sisse l&uuml;litada h&auml;irerežiimi. Liikumise tuvastamisel k&auml;ivitab Aqara Hub alarmi ja saadab Sinu telefoni teavituse.<br /><br /><em>NB! T&ouml;&ouml;ks on vajalik Aqara Zigbee 3.0 hub, mis on m&uuml;&uuml;gil eraldi.</em>

Üldine tooteinfo: Aqara liikumisandur P1 (MS-S02)

Kauba ID: 7589860
Kategooria: Andurid, sensorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,055 x 0,045 x 0,07 m, 0,04 kg
Tüüp: Liikumisandur
Kaubamärk: Smart Home
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Smart Home tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Aqara liikumisandur P1 (MS-S02)
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki