Juhtmevaba klaviatuur Ajax Keypad, valge

Täpsustused:
Tüüp: Turvasüsteemid
Nutiseade: Jah
Kauba ID: 145077
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
8650

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
904 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Reedel, 26. aprillist

000

Omniva pakiautomaat

29. aprillist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

29. aprillist

199

DPD pakiautomaat

29. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

29. aprillist

259

Kuller

29. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

29. aprillist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

29. aprillist

199

DPD pakiautomaat

29. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

29. aprillist

259

Kuller

29. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Juhtmevaba klaviatuur Ajax Keypad, valge

  • Juhtmevaba. Saate asetada selle sinna, kuhu soovite, mitte sinna, kus juhtmed on.
  • Unikaalne juhtmevaba tehnoloogia „Jeweler“ pakub äärmiselt turvalist ühendust nutika keskusega kuni 1700 meetri kauguselt.
  • Mugav ja lihtne kasutada. Aktiveerige turvasüsteem, vajutades ühte nuppu või sisestades kood.
  • Riskikood. Ärge riskige oma eluga - teatage sissetungijast ilma seda isegi teadmata.
  • Seade on kaitstud häirete, küberkuritegevuse eest.
  • Vahetatavad standardpatareid, toimivad kuni 2 aastat.
  • Minimalistlik ja kaasaegne kujundus sobib mis tahes sisekujundusega.

„Ajax KeyPad“ juhtmevaba klaviatuur „Ajax“ turvasüsteemi juhtimiseks: aktiveerige kõik või ainult teatud tsoonid, keelake kaitse. Turvarežiimi aktiveerimine on väga lihtne - klõpsates lihtsalt ühte nuppu. Loomulikult võite valida ka tavalise viisi, st sisestage kood. Klaviatuuri valgustus ja erivärvidega valgustatud indikaatorid takistavad teil süsteemi töörežiimi valimisel või koodi sisestamisel vigu teha. 

„Ajax“ toodete üheks eeliseks on ainulaadne „Jeweler“ juhtmevaba tehnoloogia, mis ei taga mitte ainult väga usaldusväärset ja kiiret ühendust seadmete vahel, vaid tagab ka suure tööpiirkonna - „Ajax KeyPad“ juhtmevaba klaviatuuri saab paigaldada kuni 1700 m kaugusele nutikast juhtpaneelist „Ajax Hub“. Tootja keskendus ka seadme enda kaitsele. Krüpteeritud, summutamisvastane sidesignaal takistab turvasüsteemi väljalülitamist ilma Teie teadmata.

Suur vahemaa - ei ole takistuseks. Pikka vahemaad lubav „Jeweler“ sidetehnoloogia võimaldab „Ajax KeyPad“ seadistada kuni 1700 meetri kaugusele „Ajax Hub“ süsteemi juhtimiskeskusest. Seadmete ühendamisega seotud probleeme ei esine isegi siis, kui need asuvad erinevates korteri- või kontoriruumides.

Hädaabikood - erakorralisteks juhtumiteks. Mõnikord, kurjategijad nõuavad, ähvardavad või isegi sunnivad majaomanikke süsteemikoodi sisestama ja valvet maha võtma. Sellistel juhtudel pakub „Ajax KeyPad“ klaviatuur võimalust sisestada nn häirekood. Süsteemi jõustumisel saadab süsteem turvateenistusele kohe häire, kuid klaviatuur simuleerib süsteemi väljalülitamist ilma süüdlases kahtlust tekitamata, seega ei suurenda see ohtu rünnatava tervisele ega elule.

Tõeline kaitse. Kurjategijad kasutavad turvasüsteemide ületamiseks üha enam tehnoloogiat. Sellepärast hoolitses tootja „Ajax KeyPad“ juhtmevaba klaviatuuri eest, hoides ära süsteemi väljalülitamise ilma teie teadmisteta: süsteem hoiab ära signaali, krüpteeritud signaali. Nutikas juhtpaneel kontrollib ka perioodiliselt signaale saates klaviatuuri toimimist

Lihtne paigaldada ja hallata. „SmartBracket“ spetsiaalsete hoidikutega saate „Ajax KeyPad“ juhtmevaba klaviatuuri kergesti kinnitada vertikaalsetele pindadele. Ühendage klaviatuur „Ajax“ turvasüsteemiga, skaneerides pakendil olevat QR-koodi nutiseadmega ja tehes mõned sammud „Ajax Security System“ rakenduses. „Ajax Hub“ nutika keskuse poolt juhitav juhtmevaba klaviatuur „Ajax KeyPad“, seega saate alati helikinnituse, et süsteem töötab.

Aku pikk tööaeg. „Ajax KeyPad“ juhtmevaba klaviatuur kasutab standardseid vahetatavaid AAA tüüpi patareisid. Seade kasutab energiat väga tõhusalt, nii et üks aku kestab kuni 2 aastat.

* Juhtmevaba klaviatuur „Ajax KeyPad“ ei ole iseseisev seade. Selleks, et selle täielikku potentsiaali ära kasutada, peab see olema ühendatud „Ajax Hub“ juhtpaneeliga. Teil on vaja nutiseadet, millel on „Android 4.1", „iOS 9" või nende operatsioonisüsteemide hilisem versioon.

Üldine tooteinfo: Juhtmevaba klaviatuur Ajax Keypad, valge

Kauba ID: 145077
Kategooria: Valvesüsteemid, kontrollerid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,15 x 0,102 x 0,013 m, 0,172 kg
Tüüp: Turvasüsteemid
Kaubamärk: Ajax
Nutiseade: Jah
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Ajax tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Juhtmevaba klaviatuur Ajax Keypad, valge
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki