Graniidist köögivalamu koos sifooniga Deante Momi ZKMG113, must

Täpsustused:
Tüüp: Kivi mass
Laius: 780 mm
Sügavus: 500 mm
Kauba ID: 10151072
25800
Lisa korvi
975 / kuus
Sinu linn

Postkontor

9. oktoobrist

199

Kuller

9. oktoobrist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

9. oktoobrist

199

Kuller

9. oktoobrist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Graniidist köögivalamu koos sifooniga Deante Momi ZKMG113, must

Peen musta värvi Deante Momi ZKMG113 graniidist köögivalamu on stiilne ja praktiline valik kaasaegsesse koju. Valmistatud vastupidavast kivist, see on loodud taluma igapäevast kasutamist, lisades samal ajal teie köögile elegantsust. Avarate mõõtmete tõttu sobib see kööki, kus on palju tegevust, alates suurte einete valmistamisest kuni suurte pottide ja pannide pesemiseni. See valamu sobib ideaalselt neile, kes hindavad oma köögitehnikas vastupidavust ja stiili.

  • Vastupidav kivimassi konstruktsioon: Graniitmaterjal tagab sitke, kriimustuskindla pinna, mis peab vastu igapäevase köögitöö pingetele.
  • Elegantne must värv: lisab igale köögisisustusele moodsa ja läbimõeldud puudutuse, muutes selle eseme teistest silmapaistvaks.
  • Avar disain: 780 millimeetri laiuse ja 500 millimeetri sügavusega on köögis piisavalt ruumi pesemiseks ja toidu valmistamiseks.
  • Komplekt koos sifooniga: Pakutav sifoon: tagab tõhusa vee äravoolu, suurendab köögi töökoha funktsionaalsust ja mugavust.
  • Valmistatud Poolas: See valamu on näide Euroopa kvaliteedist ja meisterlikkusest, tagades töökindluse ja vastupidavuse.

Tihti otsime kodu remonti tehes või renoveerides kööki valamu, mis sobib ruumi stiili ja värvilahendusega. Kivist valamu on hädavajalik aktsent, mis täiendab ideaalselt teie kööki.
Iga kivist kraanikauss on ainulaadne oma heledate ja tumedate toonide mitmekesisuse, värvigamma (sh pärlmutter ja graniit) ning disainielementidega nagu kumerused, seina paksus, eridetailid ja erineva suurusega äravoolutorud.
Kivimass on kvaliteetsete kiviosakeste segu, mis on kaetud spetsiaalse materjaliga, mis aitab säilitada värvi ja sära ning kaitseb seda erinevate kriimustuste eest. Sellest materjalist valamu on väga vastupidav, stabiilne, kauakestev, sile ja meeldiv puudutada. See on vastupidav kõrgetele temperatuuridele ja termilistele šokkidele.
Lisaks on kivikate väga hügieeniline, võimaldades köögil kauem puhtana püsida ning takistades erinevate bakterite levikut toidujäätmetest. Kivimassi pinda on väga lihtne hooldada ning selle kogu aeg puhtana ja värskena hoidmiseks pole vaja lisapingutusi.

Üldine tooteinfo: Graniidist köögivalamu koos sifooniga Deante Momi ZKMG113, must

Kauba ID: 10151072
Kategooria: Köögivalamud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,8 x 0,5 x 0,3 m, 15 kg
Kaubamärk: Deante
Värv: Must värv
Seeria: Momi
Tootjamaa: Poola
Minimaalne kapi laius: 600 mm
Tüüp: Kivi mass
Vaade: Deante, kivi mass köögivalamud
Laius: 780 mm
Sügavus: 500 mm
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Deante tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Graniidist köögivalamu koos sifooniga Deante Momi ZKMG113, must
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki