Tectonite valamu Franke, Sirius S2D 611-78 XL koos pistikuklapiga, Urban Grey

Täpsustused:
Tüüp: Tektoonika
Laius: 500 mm
Sügavus: 200 mm
Kauba ID: 6219452
-10 € al. 150 € ostust sooduskoodiga PUHAD324
14000

SJH hind

17200
-18%
Lisa korvi
685 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

8. aprillist

000

Postkontor

9. aprillist

199

Kuller

9. aprillist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

9. aprillist

199

Kuller

9. aprillist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Tectonite valamu Franke, Sirius S2D 611-78 XL koos pistikuklapiga, Urban Grey




Uus Sirius 2.0 (S2D) - uuendatud disain ja paigaldussüsteem

Modernne keskkonnasõbralik materjal

Kõrge kuumakindlus, löögikindel

Vastupidav kriimustustele ja defektidele

Mugav ja lihtne puhastada

Plekikindel

Kaitstud UV-kiirte eest

Lihtne paigaldada.



Franke:


Uue valamu otsimisel on teil ideaalne valik nelja erineva valamu materjali vahel. Igal neist on mitmeid värvivariatsioone. Äsjailmunud Tectonite® materjal on kahtlemata innovatiivne leiutis. Sellest valmistatud valamut on väge kerge hooldada. Kogu materjali saladus peitub pealispinnas, mis on väga õhuke, kuid uskumatult tugev ja sile. Hämmastav puhtus ka pideva hoolduseta, sest pinnakate ei võimalda mustusel koguneda.

Jaukurai Franke Tectonite



Grundmaterialien_4c

Kuidas ja millest on valmistatud Franke Tectonite®?


Franke Tectonite® on innovatiivne patenteeritud materjal. Sellest valmistatud valamud on modernsed ja kvaliteetsed.


Franke on ainus tootja, kes on välja arendanud ja patenteerinud uue põlvkonna sünteetilise materjali Tectonite®-i


Franke omab kõige tänapäevasemat tehnoloogilist oskusteavet ja praktikapagasit (“know-how”), sest kasutab uusimaid tootmistehnoloogiad koos materjalide tehnoloogiliste uuringute läbiviimisega.



    1. SMC (Sheet Moulding Compound - lehtmetalli mass). Pikad klaaskiud on ühendatud polüestervaiguga, mis annab valamule tugevuse ning kaitseb seda põrutuse ja vibratsiooni eest.

    1. 3. põlvkonna valumassi kate (Powder In Mould Coating). PiMC kaasaegne kriimustuskindel pind kaitseb UV-kiirte, plekkide ja kodus kasutatavate kemikaalide eest.

    1. Erakordne materjali tekstuur. Seda mati tekstuuriga valamut on kergem hooldada. Lisaks on sel uuenduslik disain.


 


 





Tectonite® valamute eelised



    • Kõrge kuumakindlus. 10-15 sekundiks talub isegi 300° C temperatuuri. Tüüpiliselt ahju puhul ei ole temperatuur kõrgem kui 230 ° C. Tectonite® materjalist valmistatud valamu peab vastu ka kuumadele pottidele.

    • Vastupidav löökidele. Materjali kõvadus aitab ära hoida õnnetusi köögis. Katsetused on näidanud, et kui erinevad köögiriistad kukuvad, on valamu jäänud kahjustamata.

    • Vastupidav kriimustustele ja defektidele. Uus Tectonite® materjal, millel on pinnal klaasosakesed, annab suurema vastupidavuse kriimustustele ja vigastustele. Pindade kulumiskindlus on palju suurem kui teiste komposiitmaterjalide puhul, mis praegusel turul saada on.

    • Mugav ja lihtne puhastamine. FRANKE Tectonite® tooted on hügieenilised ja kergesti puhastatavad väga siledate pindade tõttu, mis takistavad ainete imendumist.







    • Vastupidavus plekkidele Tänu täiustatud tootmistehnoloogiale on Tectonite® materjal ladestuvatele materjalidele vastupidav, ja millelt saab plekid maha pestud isegi 24 tunni pärast.

    • Kaitstud UV kiirte eest. Tectonite® materjal on vastupidav UV-kiirgusele, mistõttu valamu ei kaota oma esialgset värvi.

    • Modernne materjal. Mattpind ja erakordne metallik värv annab “Franke” kraanikausile uue ilme. Mis on täiuslikult kohandatud uute köögiinterjööri suundumustega.

    • Lihtne paigaldada. Tectonite® on mitte ainult kõva, vaid ka kergekaaluline materjal, mis muudab kraanikausi transportimise ja paigaldamise väga lihtsaks.

    • Keskkonnasõbralik. Tectonite® materjal on valmistatud looduslikest materjalidest - klaasist, mis pärineb liivast ja kummist. Valamu on 100% ümbertöödeldav ja keskkonnaohutu.






Tectonite® valamu värvid



    • Carbon

    • Titanium

    • Arktis Weiss

    • Cafe Creme

    • Chocolate

    • Mascarpone

    • Urban Grey

    • Vulcan


Franke Tectonite värvid Jaukurai

Franke asutati 1911. aastal. Esimesed Franke valamud loodi 1931. aastal.
Praegu on Franke juhtiv kraanikausside tootja kogu maailmas. Praeguseks on ettevõte tootnud üle 50 miljoni valamu. Franke pakub oma klientidele väga laia tootevalikut: lisaks roostevabast terasest või graniidist valamutele on toodete seas ka veesegistid, seebidosaatorid, õhupuhastid, jäätmete sorteerimissüsteemid ja toidujäätmete purustajad. Franke investeerib lisaks toodetesse endidesse ka teadustöösse. Ligi 70% Franke valamutest on valmistatud roostevabast terasest, mille pind on kergesti puhastatav, materjal on 100% taaskasutatav, korrosioonikindel, omab antiseptilisi omadusi ega muuda toidu maitset.
Franke tooted on äärmiselt kvaliteetse, usaldusväärse ja kaasaegse disainiga, mis on suurepärane ja jätkusuutlik valik igale köögi töötasapinnale.
Viimased Franke valamu mudelid kasutavad integreeritud ventiili, mis on mustuse kogumise ennetamiseks valamusse sisse ehitatud. Saadaval on ka reguleeritavad ventiilid, mis võimaldavad kraanikaussi avada ja sulgeda, keerates vastavat nuppu. Franke kaubamärk püüdleb eksklusiivsuse poole, keskendudes tugevalt innovatsioonile ja klientide rahulolule. 

Tectonite valamu Franke, Sirius S2D 611-78 XL koos pistikuklapiga, Urban Grey

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Tectonite valamu Franke, Sirius S2D 611-78 XL koos pistikuklapiga, Urban Grey

Kauba ID: 6219452
Kategooria: Köögivalamud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,84 x 0,6 x 0,27 m, 5,36 kg
Kaubamärk: Franke
Värv: Hall
Tootjamaa: Euroopa Liit
Tüüp: Tektoonika
Vaade: Franke, tektoonika köögivalamud
Laius: 500 mm
Sügavus: 200 mm
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Franke tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Tectonite valamu Franke, Sirius S2D 611-78 XL koos pistikuklapiga, Urban Grey
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki