Comfort ECO termostaat

Täpsustused:
Tüüp: Termostaat
Võimsus: 0.05 W
Kauba ID: 5048597
6550
Lisa korvi
866 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Kolmapäeval, 8. maist

000

Kuller

9. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

9. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Comfort ECO termostaat

Uus ECO-disainiga termostaat mõjutab keskkonda minimaalselt ning tagab pikaajalise mugava kütmise automaatsete öiste languste ja eelseadistatud küttegraafikutega, mis sobivad enamikule kodudele. Termostaat sobib ideaalselt uude paigaldisse või vana termostaadi väljavahetamiseks.

Põrandaanduriga elektrooniline termostaat Comfort ECO sobib süvispaigaldamiseks tavalisse seinakontakti. Termostaat tagab optimaalse mugavuse, vältides külmi plaate kevadel ja sügisel või kaitstes puitpõrandaid kahjustuste eest.

Comfort ECO termostaadil on sisseehitatud taimer öise temperatuuri automaatseks langetamiseks ja võimalus aktiveerida öine langetus või külmumiskaitse välise sisendi kaudu. Vahemikus 0–40 °C seadistatava temperatuuri, öise langetuse, külmumiskaitse ja piirtemperatuuridega termostaat tagab mugavuse ning kaitseb omandit liigsete temperatuuride eest. Comfort ECO termostaadi küttegraafikud sobivad enamiku kodude jaoks.

• Stiilne disain
• Kasutajasõbralik/intuitiivne menüü
• Lihtne paigaldada
• Energiatõhus
• Langetuse reguleerimine

Üldine tooteinfo: Comfort ECO termostaat

Kauba ID: 5048597
Kategooria: Põrandaküte
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,97 x 0,29 x 0,72 m, 0,25 kg
Tüüp: Termostaat
Kaubamärk: Comfort Heat
Võimsus: 0.05 W
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Comfort Heat tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Comfort ECO termostaat
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki