Tapeet Rocca Black ON4201

Täpsustused:
Tüüp: Lausriie tapeet
Pikkus: 10.05 m
Laius: 53 cm
Kauba ID: 184842
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
2959
556 /m²
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

7. maist

000

Omniva pakiautomaat

8. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

8. maist

199

DPD pakiautomaat

8. maist

249

Smartpost pakiautomaat

8. maist

259

Kuller

8. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

8. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

8. maist

199

DPD pakiautomaat

8. maist

249

Smartpost pakiautomaat

8. maist

259

Kuller

8. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Tapeet Rocca Black ON4201

  • Rulli laius: 53 cm;
  • Tapeedirulli pikkus: 10,05 m;
  • Grammatika: 210 g/m2;
  • Tehnoloogia: lausriie (liim kantakse otse seinale);
  • Hooldus: pestav;
  • Vastupidavus päikesevalgusele: kõrge vastupidavus;
  • Värv: must.

Eemaldage seinalt vana tapeet või kooruv värv. Siluge seina ebatasasused. Esmalt tuleb seinte praod täita ja tasandada. Karedaid pindu lihvige liivapaberiga. Kui sein on must või määrdunud, siis eemaldage plekid värvieemaldajaga, peske seina pind ja laske sellel kuivada. Kui seinu on värvitud õlivärviga, tuleks seda liivapaberiga lihvida.

KLEEPIMINE

Veenduge, et kõik tapeedirullid oleksid sama tüüpi. Riidest tapeet on tugev, ei kortsu ega veni nii nagu paberist seinakatted. Samuti ei vaja riidest tapeet sedavõrd palju liimi kui tavalised pabertapeedid. Riidest tapeedile liimi kandes ilmuvad sinna liimitriibud, kuid see on normaalne, sest liimi kuivades triibud kaovad. On väga oluline kanda liimi mõõdukas koguses ning hoolitseda ruumi soojuse ja ventilatsiooni eest, et tapeet kuivaks 24 tunniga. Liim tuleks kanda otse seinale ning sellele kinnitada kuiv tapeet. Kõik tekkinud mullid või muhud tuleb hoolikalt eemaldada spetsiaalse tapeedi paigaldamiseks mõeldud tööriista abil, näiteks plastikust spaatliga. Kogu tapeedipinnale sattunud liim tuleb viivitamatult puhta ja niiske käsnaga eemaldada. Fliistapeet on kõigele lisaks ka nurkade liimimiseks kõige mugavam lahendus.

MUSTRI KORRIGEERIMINE 

Kui tapeeti tuleb mustrisse ajada, siis tähistatakse see tapeedi teisele küljele.

3 PAANI REEGEL

Pärast 3 tapeedipaani liimimist hinnake, kas tapeedi muster klapib ning kas tapeedi värv ja tekstuur on ühtlane. Kui märkate defekti, lõpetage töö ja pöörduge edasimüüja poole. Tapeetide müüjad järgivad defektse tapeedi asendamisel kolme paani reeglit. Kui olete kleepinud rohkem paane, siis kahjuks sellisel juhul müüja enam defektse tapeedi eest ei vastuta.

Tugevdatud pabertapeet (fliistapeet) on üks populaarsemaid tapeeditüüpe. Selle kategooria tapeete iseloomustab tugevus ja mugav paigaldamine. Tugevdatud pabertapeet (fliistapeet) on valmistatud spetsiaalsetest looduslikest ja sünteetilistest materjalidest, mida kasutatakse kõige sagedamini teekottide, kohvifiltrite või paberi tootmisel, mistõttu annavad just fliistapeedid kasutajale naturaalse tunde. Nende tapeetide tootmisel ei kasutata vinüüli, mis on tavalistele tapeetidele väga omane. Fliistapeeti võite seinale kinnitada ka ilma varasema tapeedi liimimise kogemuseta. Peamine nõue on kasutada spetsiaalset liimi, mis mõeldud spetsiaalselt fliistapeedi jaoks. Fliistapeet ei ima kuivades liimi endasse, mistõttu kleepub see seina ühtlaselt, ilma kortsude ja muude kahjustusteta. Fliistapeeti võite kleepida igasse tuppa, kööki või isegi vannituppa, sest fliistapeeti on võimalik puhastada ideaalselt pehme niiske lapi ja puhastusvahenditega, nagu vedelseep või nõudepesuvahend. Fliistapeeti on väga lihtne uuega asendada, ilma et oleks vaja tapeeti niisutada või kemikaale või spetsiaalseid tööriistu kasutada.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Tapeet Rocca Black ON4201

Kauba ID: 184842
Kategooria: Tapeedid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,54 x 0,11 x 0,11 m, 1,24 kg
Joonistus: Ühevärviline
Pestav tapeet: Jah
Pakendi kogus: 5.3265 m²
Kaubamärk: Pole täpsustatud
Värv: MUST
Tüüp: Lausriie tapeet
Vaade: Pole täpsustatud, lausriie tapeet tapeedid
Pikkus: 10.05 m
Laius: 53 cm
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Pole täpsustatud tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Tapeet Rocca Black ON4201
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki