Aku Bosch Akku Gba 18, 18V

Täpsustused:
Tüüp: Aku
Akude arv: 1 tk
Akumahtuvus: 5 Ah
Kauba ID: 8701846
9990
Lisa korvi
766 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

22. maist

000

Smartpost pakiautomaat

22. maist

259

Postkontor

23. maist

199

Omniva pakiautomaat

23. maist

219

DPD pakiautomaat

23. maist

249

Kuller

23. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

22. maist

259

Postkontor

23. maist

199

Omniva pakiautomaat

23. maist

219

DPD pakiautomaat

23. maist

249

Kuller

23. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Aku Bosch Akku Gba 18, 18V

See „Bosch Akku Gba 18“, 18 V aku on ideaalne valik trellide ja kruvikeerajate valdkonna professionaalidele. Kvaliteetne liitiumioontehnoloogia tagab pikaajalise võimsuse ja töökindluse. Selle kompaktne suurus ja kerge konstruktsioon muudavad selle käsitsemise ja manööverdamise lihtsaks, mistõttu on see ideaalne nii väikeste kui ka suurte projektide jaoks.

  • Võimas liitiumioontehnoloogia: 18 V aku tagab pikaajalise võimsuse pikaajaliseks kasutamiseks ilma sagedase laadimiseta.
  • Kompaktne ja kerge: Aku kompaktne suurus ja kerge disain muudavad selle käsitsemise ja kaasaskandmise lihtsaks, võimaldades mugavat ja täpset kasutamist.
  • Universaalne sobivus: See aku sobib mitmesuguste puurimis- ja kruvikeeramisrakenduste jaoks, muutes selle usaldusväärseks valikuks erinevate tööstusharude professionaalidele.
  • Vastupidav ja töökindel: see „Boschi“ aku, mis on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, on loodud vastu pidama professionaalse kasutuse karmusele ja tagama pideva jõudluse.

Bosch

"Bränd pole pelgalt aksessuaar, bränd on peamine." - Robert Bosch.
Bosch - loodud kogu eluks.
"Bosch" grupp on juhtiv ülemaailmne tehnoloogia ja teenuste pakkuja. Selles töötab ülemaailmselt 395 000 töötajat (2020. aasta andmed).
Bosch'i tegevus on jaotatud mitmeks ärisektoriks, põhisektor pakub nutikodude jaoks uuenduslikke lahendusi ning pürgib jätkusuutliku, turvalise ja põneva tuleviku poole, tuginedes teadmistele anduritehnoloogia, tarkvara ja teenuste valdkonnas. Boschi kontserni strateegiline eesmärk on elustiili lihtsustamine, kasutades tehisintellekti (AI) sisaldavaid või eraldi välja töötatud tooteid ja lahendusi. Bosch parandab kogu maailmas elukvaliteeti oma innovaatiliste toodete ja teenustega. Lühidalt - Bosch arendab "loodud kogu eluks" tehnoloogiat.
Boschi kasumit kasutatakse heategevusorganisatsioonide kaudu jätkusuutliku ja pikaajalise tuleviku tootmiseks ühiskonnale, keskkonnale ja tulevastele põlvedele. "
 

Aku Bosch Akku Gba 18, 18V Bosch

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Aku Bosch Akku Gba 18, 18V

Kauba ID: 8701846
Kategooria: Akutrellid, puurid ja kruvikeerajad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,13 x 0,15 m, 0,6 kg
Kaubamärk: Bosch
Akupinge: 18 V
Aku tüüp: Li-ion
Pöörete arv: Pole täpsustatud min-1
Käikude arv: -
Tüüp: Aku
Vaade: Bosch, aku akutrellid, puurid ja kruvikeerajad
Akude arv: 1 tk
Akumahtuvus: 5 Ah
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Bosch tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Aku Bosch Akku Gba 18, 18V
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki