Saetera komplekt metallile ja puidule 5 pr. sobivad Boschi, Dewalti ja Makita, UK BRAND, WellCut® WC-RB5T

Täpsustused:
Tüüp: Terad
Ettenähtud: Lõikeriistad
Kauba ID: 9807317

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Saetera komplekt metallile ja puidule 5 pr. sobivad Boschi, Dewalti ja Makita, UK BRAND, WellCut® WC-RB5T

S610VF saelehed: vastupidavuse suurendamiseks valmistatud esmaklassilisest bimetallkonstruktsioonist, sellel edasi-tagasi liikuval saelehel on 5 TPI kiirete ja sirgete lõigete jaoks. See muudab selle ideaalseks puidu, naeltega/metalliga puidu ja plasti lõikamiseks.
S922AF saelehed: need saelehed on valmistatud ka esmaklassilisest bimetallkonstruktsioonist. Selle hambad on väga peened (24 TPI), mis sobivad ideaalselt õhukeste lehtmaterjalide, torude ja profiilide lõikamiseks.
S2345X saelehed: puidu, puitlaastplaatide, vineeri ja plasti järkjärguliseks puhtaks lõikamiseks valige saeleht S2345X. 6–10 TPI juures lõikab see kiiresti ja hõlpsalt läbi mis tahes puidutüki.
S1542K saekettad: selle teraga saate teha teravaid ja sirgeid lõikeid, mis on ideaalne erinevate metsade kiireks ja jämedaks lõikamiseks. Sellel saekettal on 3 TPI-d, mis võimaldavad väga raskeid lõikeid teha, muutes ka töö kergeks.
S1531L saelehed: kiiremate ja jämedate lõigete jaoks valige see saeleht. Selle teravad, teravalt lihvitud hambad tagavad teile parimad pügamistulemused, nii et saate aia kogumiseks valmis seada.
Kaasaskantav hoiukohver: selle olulise komplekti 5 saekettaga on kaasas käepärane hoiukohver, mis on mõeldud teie tööriistatarvikute kõikjale ja kõikjale kaasavõtmiseks. Hoidke seda oma sahtlites, kappides või tööriistakastis – kus iganes teie süda ihkab

Kas vajate edasi-tagasi liikuvat saelehte? Need 5 professionaalset WellCut® tera teevad kõik lõiketööd ära. S610VF saelehel on esmaklassiline bimetallkonstruktsioon, mis on ülimalt vastupidav ja tagab pika kasutusea. Selle 5-8 TPI mark on kiiresti lõikav tera, mis on mõeldud puidu, naeltega/metalliga puidu ja plastiku sirge lõikamiseks. S922AF saekettal on ka esmaklassiline bimetallist konstruktsioon, kuid sellel on väga peened hambad 24 TPI juures, mistõttu on see ideaalne lahendus lehtmetallide, torude ja profiilide lõikamiseks. Järkjärguliste puhaste lõigete jaoks valige S2345X saelehed, millega saab hõlpsasti lõigata puitlaastplaate, vineeri ja plasti. Spetsiaalselt puidu lõikamiseks proovige edasi-tagasi liikuvaid saelehti S1542K või S1531L, kasutades teravate ja sirgete lõigete jaoks, mis on ideaalne puidu kiireks ja jämedaks lõikamiseks; ja viimane kiirete ja jämedate lõigete jaoks, 5 TPI-ga suurepäraste pügamistulemuste saavutamiseks. Edasi-tagasi liikuvaid saeketta komplekte tuleb hoida ohutult, mistõttu WellCut® pakub mugavat plastkorpust, mis muudab kõike kaasas kandmise lihtsaks. Need saelehed ühilduvad kõigi tippklassi kaubamärkidega, sealhulgas DeWalt, Bosch, Makita, Black & Decker, Milwaukee, Hitachi, Metabo ja teistega.

Vöötkood: 5060279871942
OSA NUMBER: WC-RB5T
BRÄND: WellCut®
SOBIV LÕIKEKORD: puit/plast/metall
SOBIV MASIN: Universal Shank Systems kolbsaag
KAAL: 0,2860 kg
TERADE ARV: 5
LAIUSED/DIOMEETRID: 1tk S610VF 152mm pikkus 5-8TPI, 1tk S922AF 152mm pikkus 24TPI,1tk S2345X 200mm 6-10TPI, 1tk S1542K 240mm 3TPI, 1tk SPIT 21403mm

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Saetera komplekt metallile ja puidule 5 pr. sobivad Boschi, Dewalti ja Makita, UK BRAND, WellCut® WC-RB5T

Kauba ID: 9807317
Kategooria: Käsitööriistad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,3 x 0,3 m, 0,2 kg
Tüüp: Terad
Vaade: WellCut, terad käsitööriistad
Ettenähtud: Lõikeriistad
Kaubamärk: WellCut
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik WellCut tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Saetera komplekt metallile ja puidule 5 pr. sobivad Boschi, Dewalti ja Makita, UK BRAND, WellCut® WC-RB5T
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki