Metallist tööriistakast Fieldmann FDN 4150

Täpsustused:
Tüüp: Tööriistakastid
Mõõdud: 52 x 32 x 72.1 cm
Kauba ID: 6145927
13333

SJH hind

15500
-13%
Lisa korvi
837 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 23:59


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Neljapäeval, 2. maist

000

Postkontor

Esmaspäeval, 6. maist

199

Kuller

Esmaspäeval, 6. maist

999

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Esmaspäeval, 6. maist

199

Kuller

Esmaspäeval, 6. maist

999

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Metallist tööriistakast Fieldmann FDN 4150

FDN 4150 metallist tööriistakast - kolmeosaline metallist, eriti tugeva konstruktsiooniga tööriistakast, mis tagab hoiustatavate esemete ohutuse. Tema abiga saate palju tööriistu, tarvikuid ja pisimaterjale lihtsalt, kiiresti ja ilma suurema vaevata transportida ka pikkade vahemaade taha, näiteks suvilasse, ehitusplatsile jne.
3 eraldi kasti osa on korraldatud nii, et igal tööriistal või materjalil on oma koht ja kasutaja ei pea raiskama aega pikale otsimisele.
Ülemise kasti kaane väiksemad lahtrid võimaldavad hoida väikseid esemeid, näiteks kinnitusvahendeid, mida näete tänu läbipaistvale, kuid vastupidavale kõvast plastikust kattele hõlpsalt. Eemaldatavasse plastikust sektsiooni koos käepidemega mahuvad muud väikesed esemed ja tööriistad ning kastis on veel piisavalt ruumi suuremate tööriistade jaoks.
Keskmises sektsioonis on kaks väljatõmmatavat sahtlit, kuhu jääb piisavalt ruumi näiteks üldkasutatavate kruvikeerajate või võtmete komplekti jaoks.
Alumises osas - suur hingedega kaanega kast - palju ruumi suurematele tööriistadele nagu elektriline kruvikeeraja, puur, lihvija jne.
Kõigil kolmel kastil on kokkupandavad käepidemed, et neid saaks eraldi kaasas kanda. Igal neist on külgedel ka tugevad pandlad, mis ühendavad need üheks tervikuks, et tagada kogu komplekti stabiilsus ja ohutus transpordi ajal. Tugev teleskoopkäepide on väga mugav transportimiseks ega sega üksikute osade käsitsemist. Karastatud plastikust rattad tagavad kogu kasti pika kasutusea.
_____________________________________

Peamised omadused:

Metallist, seega väga vastupidav
Teleskoopkäepide ja rattad on valmistatud karastatud plastikust – mugavaks transportimiseks
Saab jagada kolmeks kastiks (igaüks kokkupandavate käepidemetega)
Ohutus (kõik osad on ühendatud tugevate pannaldega
3-osaline konstruktsioon - 3 erinevat kasti
Ülemine osa - avatava ülemise kaanega
Keskmine osa - 2 sahtliga
Alumine osa - hingedega sektsiooniga

Tehnilised spetsifikatsioonid:
Materjal: Metall
Rattad: valmistatud karastatud plastikust
Mõõdud: 520 × 320 × 721 mm
Kaal: 15 kg
Kasti üksikute osade arv: 3
Teleskoop-käepide mugavaks transportimiseks: jah
Kokkupandavad käepidemed: jah (igal karbil)

_____________________________________

Fieldmann® kaubamärk kuulub Tšehhi ettevõttele FAST C.R. See on üks populaarsemaid aia- ja kodutööriistade kaubamärke mitte ainult Tšehhi Vabariigis, vaid ka Slovakkias ja Ungaris.

Seadme disain on välja töötatud Prahas, prototüübi efektiivsust katsetatakse mitte ainult laboris, vaid ka reaalsetes aia ja kodustes tingimustes. Nendel põhjustel sobivad need seadmed suurepäraselt meie kliimatingimustele, on ergonoomilised, hõlpsasti kasutatavad ja hooldatavad.

Kõrgeimate kvaliteedistandardite tagamiseks toimub kvaliteedikontroll 6 etapis, kõigis tootmisprotsessi ja transpordi etappides. FIELDMANNi seadmed vastavad seega Euroopa Liidu kõige rangematele nõuetele.

Fieldmann® - tõhus kodus ja aias!

Võib-olla olete korduvalt kokku puutunud olukorraga, kus te ei leia oma aiast ühtegi eset. Et seda enam ei juhtuks, on kasulik, kui sul on tööriistakast ja sa ei pea enam kunagi oma asju kaotama. Tööriistakastid on valmistatud selliselt, et vajalikke esemeid oleks mugav ja vastupidav hoida ning vajadusel kaasas kanda. Need kastid võivad olla erineva konfiguratsiooni ja funktsioonidega: kohvrina, kotina, karbi kujuga, tavaliselt lahtised või kokkupandavad, lukuga või ilma, ratastega ja ühendusega teiste kastidega. Leiad erineva suurusega lahtrid väiksemate tööriistade või tarvikute, taskuvõtmete ja muude tarvikute jaoks. Tööriistad on tänu kvaliteetsetele ja mitmekülgsetele hoidikutele hõlpsasti ligipääsetavad, nii et võite unustada segaduse, mis ei lõpe kunagi. Tööriistade hoiukastid säästavad ruumi mitte ainult aias, vaid ka siseruumides, kus asjad ei vedele maas, nii et te ei karda kogemata libiseda ja end vigastada. Kastid kaitsevad teie vara ka vihma, päikese ja enneaegse kulumise eest, seega võite olla kindel pikaajalises kokkuhoius.

Üldine tooteinfo: Metallist tööriistakast Fieldmann FDN 4150

Kauba ID: 6145927
Kategooria: Tööriistakastid, tööriistakotid ja -kärud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,518 x 0,332 x 0,757 m, 15,74 kg
Tüüp: Tööriistakastid
Vaade: Fieldmann, tööriistakastid tööriistakastid, tööriistakotid ja -kärud
Mõõdud: 52 x 32 x 72.1 cm
Kaubamärk: Fieldmann
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Fieldmann tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

Metallist tööriistakast Fieldmann FDN 4150
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Žaneta B.
18.03.2024

Suurepärane mahukas, vastupidav metallist löökkast. Toode vastab kirjeldusele.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki