Keerdtrepp DOLLE Calgary Diameeter Ø 140 cm, Antrasiit

Täpsustused:
Trepi tüüp: Väikesesse ruumi
Maksimaalne kandevõime: 234 kg
Materjal: Metall, Pöökpuu
Kauba ID: 7131870

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Keerdtrepp DOLLE Calgary Diameeter Ø 140 cm, Antrasiit

Keerdtrepp DOLLE Calgary Diameeter Ø 140 cm, Antrasiit 

• Maks. kõrgus: 280,8 cm

• 11 astet + platvorm

• Diameeter Ø 140 cm

• Materjal: Lakitud pöök, metall

• Astmed: paksus 35 mm; reguleeritav kõrgus 20,4 - 23,4 cm

• Maks. koormus: 234 kg

 

Valmis keerdtrepp DOLLE Calgary antratsiit

 Praktilised ja lihtsalt kasutatavad, valmis keerdtrepid paigaldatakse ruumidesse erineva otstarbega. Kompaktne toode sobib ideaalselt isegi väikese korteri, väikese suvila või maamaja sisemusse. Iseloomulik eristav omadus teistest treppide mudelitest on suurejooneline ringikujuline disain, mis on kohandatud mis tahes kaasaegse disaini nõuetele.

DOLLE Calgary põhipakett sisaldab 11 moodulelementi koos astmete ja poodiumiga, mis on mõeldud maksimaalselt 280,8 cm kõrgusele maast laeni. Kõrgematesse ruumidesse saab tellida lisatõstukiga kõrgendatud versiooni, mis sobib ruumidele kuni 304,2 cm. Astmete kõrgust saab reguleerida vahemikus 20,4-23,4 cm, mis võimaldab valida individuaalsed mugavad tingimused kõndimiseks sõltuvalt majaomaniku omadustest. Astme kõrguse reguleerimise võimalus tuleb kasuks seal, kus elavad lapsed ja puuetega inimesed.

Olenevalt ruumi olemasolust ja asukohast korteris või majas on astmed paigutatud ümber vertikaaltelje nii päri- kui vastupäeva. Seetõttu tuleks valmis keerdtrepi valimisel pöörata tähelepanu ainult vajalikule läbimõõdule (120 või 140 cm) ning tõusu parem- või vasakpoolne suund määratakse vahetult paigaldamise käigus. Õigesti kokkupandud disain on usaldusväärne ja talub kuni 234 kg koormust.

Pange tähele: toodet ei soovitata kasutada välistingimustes, kuid seda saab paigaldada ainult siseruumidesse. Vaatamata sellele, et kõik konstruktsioonielemendid on kaetud pulbervärviga, mis takistab korrosiooni teket ja arengut ning astmed on immutatud kaitsva töötlusega ja lakitud, võib toode negatiivsete välistegurite mõjul muutuda kasutuskõlbmatuks.

DOLLE Calgary Anthracite on stiilne ja uskumatult funktsionaalne keerdtrepp, mis on paigaldamiseks valmis. Tänu oma diskreetsele disainile võib mudelist saada nii korteri või maja keskne element kui ka anda tooni sisekujunduse üldisele suunale. Ja isegi kui range värv ei ole eluruumi sisustusega orgaaniline, on alati võimalus valida sobiv värvilahendus heledamates toonides (vaata valikuid valge või hõbedane).

 

Üldine tooteinfo: Keerdtrepp DOLLE Calgary Diameeter Ø 140 cm, Antrasiit

Kauba ID: 7131870
Kategooria: Trepid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,2 x 0,8 x 0,39 m, 110 kg
Tootja maa: Taani
Trepi tüüp: Väikesesse ruumi
Maksimaalne kandevõime: 234 kg
Materjal: Metall, Pöökpuu

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Keerdtrepp DOLLE Calgary Diameeter Ø 140 cm, Antrasiit
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki