Dušinurk koos alusega Kerra Flow, 80x80 cm

Täpsustused:
Alus: alusega
Dušikabiini suurus: 800x800 mm
Vorm: Nelinurkne
Kauba ID: 10240592
37800
Lisa korvi
1428 / kuus
Sinu linn

Kuller

8. novembrist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

8. novembrist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Dušinurk koos alusega Kerra Flow, 80x80 cm

Kerra Flow dušikabiin koos salvega on kaasaegne ja funktsionaalne lisa igasse vannituppa, mis on mõeldud neile, kes hindavad elegantset disaini ja praktilisust. Tänu oma kompaktsele suurusele on see ideaalne valik väiksematesse vannitubadesse või vannitubadesse, tegemata kompromisse stiili või kasulikkuse osas. Karbi elegantne hall raam sobib mitmesuguste vannitoa sisekujundustega, pakkudes nii esteetilist atraktiivsust kui ka vastupidavust. See dušilahendus tagab tänu kaasasolevale salvele lihtsa paigalduse ja õmblusteta väljanägemise.

  • Kompaktsed mõõtmed: Laiuse ja sügavusega 80 cm sobib see dušikabiin ideaalselt väiksematesse ruumidesse, maksimeerides vannitoa funktsionaalsust ilma mugavuse arvelt järeleandmisi tegemata.
  • Kvadraatne disain: Karbi geomeetriline kuju lisab kaasaegset tooni, mis sobib moodsasse vannituppa.
  • Kaasas olev salv: Komplektis on sobiv salv, mis tagab tervikliku ja ühtse välimuse, mis lihtsustab paigaldamist ja parandab vee mahutamist.
  • Stiilne hall raam: Kergelt hall raam pakub neutraalset, kuid elegantset aktsenti, mis sobitub sujuvalt mitmesuguste vannitoa stiilidega.
  • Brändi usaldusväärsus: Kuna see dušikabiin on vannitoalahenduste valdkonnas usaldusväärse Kerra toode, lubab see dušikabiin kvaliteeti ja pikaealisust.

Üldine tooteinfo: Dušinurk koos alusega Kerra Flow, 80x80 cm

Kauba ID: 10240592
Kategooria: Dušikabiinid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1 x 0,89 x 0,7 m, 3 kg
Alus: alusega
Raami värv: Hall
Dušikabiini suurus: 800x800 mm
Vorm: Nelinurkne
Vaade: Kerra, nelinurkne dušikabiinid
Kaubamärk: Kerra
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Kerra tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Dušinurk koos alusega Kerra Flow, 80x80 cm
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki