Eve Thermo

Täpsustused:
Tüüp: Ilmajaamad
Õhurõhu mõõdik: Jah
Niiskuse mõõdik: Jah
Kauba ID: 7563385

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Eve Thermo

Eve Thermo’ga naudid täiuslikku mugavust enda tingimustel. Koosta küttegraafikud, mis sobivad su rutiiniga. Kontrolli mugavalt oma toatemperatuuri kasutades rakendust, Siri häälkäsklust, graafikuid, integreeritud puutetundlikku juhtimisseadet või olenevalt oma kohalolekust. Eve Thermo’ga saad sünkroniseerida kodu kütmise oma rutiiniga: säästa energiat, kui sa pole kodus või muuda see hubaseks ja soojaks, kui oled.

Eve Thermo’ga naudid täiuslikku mugavust enda poolt loodud tingimustel. Koosta küttegraafikud, mis sobivad sinu rutiiniga. Kontrolli mugavalt oma toatemperatuuri kasutades rakendust, Siri häälkäsklust, graafikuid, integreeritud puutetundlikku juhtimisseadet olenevalt oma kohalolekust. Eve Thermo’ga saad sünkroniseerida kodu kütmise oma rutiiniga: säästa energiat, kui sa pole kodus või muuda see hubaseks ja soojaks, kui oled.


 

Eve Thermo kasutab Bluetooth tehnoloogiat ja ühildub iPhone’i või iPad’iga ilma et peaks seadistama ühenduseks silla. Tänu Apple’i revolutsioonilisele HomeKit tehnoloogiale on Eve seadet lihtne kasutada ja su andmed on kaitstud.

·      Koosta küttegraafikud, mis sobivad su rutiiniga
·      Automatiseeri ja kontrolli toatemperatuuri olenevalt kohalolekust (presence), reeglitest (rules) ja stseenidest (scenes)
·      Viimistle sätteid mugavalt rakendusest, Siri’ga või kasutades integreeritud puutetundlikku juhtimisseadet
·      Mugav kasutus ja kõrgetasemeline turvalisus tänu Apple HomeKit-ühilduvusele
·      Bluetooth madala energia tehnoloogia: otseühendus ilma silla või värava aadressita (gateway)
·      Avatud akna tuvastus, Puhkuserežiim, Ventiilikaitse ja palju muud
·      Andmete täielik privaatsus – mis juhtub kodus, jääb koju

Nõuded
 
 
HomeKit-toega lisaseadme juhtimiseks on soovitatav iOS 12.4 või uuem süsteem. Lisaseadme automatiseerimiseks ja kaugjuhtimiseks on vaja HomePod’i, Apple TV tvOS 12.4 või uuem või iPad’i iOS 12.4 või uuema süsteemiga, mis on seadistatud kodukeskmena.
 
Ventiili ühilduvus
M30 x 1,5
Komplektis olevad adapterid: Danfoss RA, RAV, RAVL
 
Toiteallikas
2x AA vahetatavad patareid

Juhtmeta ühendus
Bluetooth Low Energy
 
Mõõtmed
54 x 67 x 85 mm
 
Karbis
Eve Thermo seade, 2x AA vahetatavat patareid, kinnituskruvi, adapterite komplekt (Danfoss RA, RAV, RAVL), kasutusjuhend
 
 
Valmistatud Saksamaal EUROtronic’u poolt

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Ilmajaamad

Ilmajaam on vaatlusseade, mida kasutatakse ilmamuutuste reaalajas jälgimiseks ja asjakohaste hoiatuste edastamiseks. Ilmajaam koosneb tavaliselt temperatuurianduritest, ilmaandmete kogumise seadmetest, elektrisüsteemidest (nt päikeseenergia), sademete kaitsekastidest ja roostevabast terasest kronsteinidest. Meteoroloogilised andurid hõlmavad tuule kiiruse andureid, tuule suuna andureid, vihma- ja lumeandureid ning päikesekiirguse andureid. Ilmajaamade andureid on saadaval eri tüüpi vastavalt erinevatele kasutajate vajadustele. Ilmajaamad jagunevad kolme tüüpi: statsionaarsed ilmajaamad (mis jagunevad postile ja statiivile paigaldatavateks) ja teisaldatavad ilmajaamad. Meteoroloogiajaamad ja sademete seirejaamad võivad olla varustatud LED-ekraanidega, et näidata mõõtmisandmeid reaalajas.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Eve Thermo

Kauba ID: 7563385
Kategooria: Termomeetrid ja niiskuse mõõtjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,15 x 0,06 x 0,17 m, 0,32 kg
Värv: Valge
Tüüp: Ilmajaamad
Vaade: EVE, ilmajaamad termomeetrid ja niiskuse mõõtjad
Õhurõhu mõõdik: Jah
Niiskuse mõõdik: Jah
Kaubamärk: EVE
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik EVE tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Eve Thermo
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki