Ilmajaam Izoxis 22452

Täpsustused:
Tüüp: Aksessuaarid, Andmesalvestajad, Ilmajaamad, Välised andurid
Õhurõhu mõõdik: Ei
Niiskuse mõõdik: Jah
Kauba ID: 8600816
2849
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

8. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

8. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

8. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

8. oktoobrist

259

Kuller

8. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

8. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

8. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

8. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

8. oktoobrist

259

Kuller

8. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Ilmajaam Izoxis 22452

Välisandur. Asetades anduri õue, saadab see juhtmevabalt meie jaama praeguse ilmateabe – hetketemperatuuri ja õhuniiskuse. Selle ulatus on kuni 60 m - sobib hõlpsalt isegi suurde majja. Anduril on ka ekraan, millelt näeme õhu temperatuuri ja niiskust.

Prognoosid - tänu pidevale temperatuuri, rõhu ja niiskuse jälgimisele analüüsib jaam järgmise 12-24 tunni ilmaprognoosi ning teavitab meid sellest. Jaamas on ka temperatuurialarm – kui temperatuur langeb alla teatud väärtuse, annab jaam sellest teada. Lisaks on sellel baromeeter, mis analüüsib pidevalt rõhku ja näitab selle põhjal väärtuste muutusi.

Tühjenda ekraan. Kaasaegne multifunktsionaalne ilmajaam suure ja selge lcd-ekraaniga, intuitiivne ja hõlpsasti kasutatav. Ideaalne igasse koju, korterisse võI kontorisse. Tänu alusele saad selle asetada kõikjale – töölauale, lauale, külmkappi võI riiulile. Selle elegantne välimus sulandub ideaalselt teie interjööriga ja suur ekraan tagab selge lugemise.

Taustvalgus – jaamas on selge ja selge taustvalgustus; kui toodet toidetakse toitejuhtmest, valgustatakse jaam pidevalt patareidega, taustvalgus töötab 15 sekundit ja lülitub puhkerežiimi, vähendades aku tarbimist. Taustvalgus lülitub sisse ühe puudutusega – lihtsalt asetage sõrm jaama ülaossa.

Spetsifikatsioon - temperatuuri mõõtmine sees ja väljas: jah; niiskuse mõõtmine sees ja väljas: jah; õhurõhu mõõtmine: jah; kuufaasi indikaator: jah; kell: jah; kuupäeva tempel: jah; ilmatrendi indikaator: jah; sisetemperatuuri mõõtmise vahemik: -9,9 ~50(15~122); välistemperatuuri mõõtmisvahemik: - 20 ~ + 60 (-4 ~ 140); mõõtmise täpsus: ± 1; niiskuse mõõtmise vahemik (sise- ja välistingimustes): 20% rh ~ 95% rh; niiskuse mõõtmise vea piir: ± 5%; atmosfäärirõhu mõõtmisvahemik: == 600 hpa/mb ~ 1100 hpa/mb (17,72 inhg ~ 32,48 inhg); rõhu mõõtmise vea piir: == ± 5 hpa; anduri kaugus: 60m; jaama mõõdud (pikkus/laius/kõrgus): 17,5/17/13cm; anduri mõõdud (pikkus/laius/kõrgus): 5/2,5/9,5 cm; kaabli pikkus: 150 cm; jaama toide: 2x aa (ei kuulu komplekti); anduri toide: 2x aa (ei kuulu komplekti); komplekti kaal: 330 g; kaal koos pakendiga: 420g.

Spetsifikatsioon

Temperatuuri mõõtmine sees ja väljas: jah

Niiskuse mõõtmine sees ja väljas: jah

Õhurõhu mõõtmine: jah

Kuu faasi indikaator: jah

Kell: jah

Tempel: jah

Ilmatrendi indikaator: jah

Ruumitemperatuuri mõõtevahemik: -9,9-50 (15-122)

Välistemperatuuri mõõtevahemik: -20~+60 (-4~140)

Mõõtmise täpsus: ± 1

Niiskuse mõõtmise vahemik (sise- ja välistingimustes): 20% rh ~ 95% rh.

Niiskuse mõõtmise vea piir: ±5%

Atmosfäärirõhu mõõtmisvahemik: == 600 hpa/mb ~ 1100 hpa/mb (17,72 inhg ~ 32,48 inhg)

Rõhu mõõtmise vea piir: == ± 5 hpa

Sensori ulatus: 60 m

Jaama mõõdud (pikkus/laius/kõrgus): 17,5/17/13 cm.

Anduri mõõdud (pikkus/laius/kõrgus): 5/2,5/9,5 cm

Kaabli pikkus: 150 cm

Jaama toiteallikas: 2x aa (ei kuulu komplekti)

Anduri võimsus: 2x aa (ei kuulu komplekti)

Komplekti kaal: 330 g.

Kaal koos pakendiga: 420 g.

Kaasa arvatud

Jaam

Väline andur koos ekraaniga

Toitekaabel

Kaasaegne multifunktsionaalne ilmajaam suure ja selge lcd-ekraaniga on intuitiivne ja hõlpsasti kasutatav. Ideaalne igasse koju, korterisse võI kontorisse. Tänu alusele saad selle asetada kõikjale – töölauale, lauale, külmkappi võI riiulile. See võtab vähe ruumi ja sobib tänu oma keerukale välimusele hästi interjööri.

Ilmajaamad

Ilmajaam on vaatlusseade, mida kasutatakse ilmamuutuste reaalajas jälgimiseks ja asjakohaste hoiatuste edastamiseks. Ilmajaam koosneb tavaliselt temperatuurianduritest, ilmaandmete kogumise seadmetest, elektrisüsteemidest (nt päikeseenergia), sademete kaitsekastidest ja roostevabast terasest kronsteinidest. Meteoroloogilised andurid hõlmavad tuule kiiruse andureid, tuule suuna andureid, vihma- ja lumeandureid ning päikesekiirguse andureid. Ilmajaamade andureid on saadaval eri tüüpi vastavalt erinevatele kasutajate vajadustele. Ilmajaamad jagunevad kolme tüüpi: statsionaarsed ilmajaamad (mis jagunevad postile ja statiivile paigaldatavateks) ja teisaldatavad ilmajaamad. Meteoroloogiajaamad ja sademete seirejaamad võivad olla varustatud LED-ekraanidega, et näidata mõõtmisandmeid reaalajas.

Üldine tooteinfo: Ilmajaam Izoxis 22452

Kauba ID: 8600816
Kategooria: Termomeetrid ja niiskuse mõõtjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,175 x 0,07 x 0,145 m, 0,43 kg
Värv: Must
Tüüp: Aksessuaarid, Andmesalvestajad, Ilmajaamad, Välised andurid
Vaade: Izoxis, aksessuaarid termomeetrid ja niiskuse mõõtjad, Izoxis, ilmajaamad termomeetrid ja niiskuse mõõtjad Izoxis, välised andurid termomeetrid ja niiskuse mõõtjad
Õhurõhu mõõdik: Ei
Niiskuse mõõdik: Jah
Kaubamärk: Izoxis
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Izoxis tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Ilmajaam Izoxis 22452
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki