Rulluisud Blackwheels Flex Pro, 35-38, roheline

Täpsustused:
Suurus: 35-38
Laagrid: Abec 7
Rulluisu rattad: 80mm 82A
Soovitatav maksimaalne kaal: 100 kg
Kauba ID: 9364651
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
4900

HAH hind

5999
-18%
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

8. maist

000

Omniva pakiautomaat

9. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

9. maist

199

DPD pakiautomaat

9. maist

249

Smartpost pakiautomaat

9. maist

259

Kuller

9. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

9. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

9. maist

199

DPD pakiautomaat

9. maist

249

Smartpost pakiautomaat

9. maist

259

Kuller

9. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Rulluisud Blackwheels Flex Pro, 35-38, roheline

Flex Pro on suurepärane valik igale sport- või harrastusrulluisutajale. Selle mudeli kõrge töökvaliteet tagab kõrge sõidumugavuse ja ohutu liikumise mis tahes asfaltkattega pinnal. Siin mängib suurt rolli teie valitud rataste disain ja tüüp – korralikult suurel suurusel on palju eeliseid, mitte ainult suurenenud kiirus. Blackwheels Flex Pro on täielikult reguleeritav mudel, mis pakub jala erinevat reguleerimisastet ja stabiilset kolmeastmelist sulgemissüsteemi. Ja kui teie jaoks on oluline esteetika, on Flex Pro'l elegantne disain, mis meeldib kõigile – valige oma mudel juba täna!

Kui ootate liikumisel suurt kiirust, on Flex Pro mudel kohandatud teie ootustele. See on varustatud piisavalt suurte ratastega, mis võimaldavad treeningul saavutada suuri kiirusi. Olulist rolli mängib ka nende ehitus – need on varustatud Abec 7 laagritega, mis vastutavad iga ratta stabiilse pöörlemise eest. Samuti saate neid vabalt valida vastavalt pakutavatele suurustele: saadaval on S (76 mm), M (80 mm) ja L (84 mm) rattad. Valides suurema ratta, saavutate rohkem kiirust, kuid parandate ka sõidumugavust (suuremad rattad tähendavad suuremat stabiilsust). Olenemata suurusest võite olla kindel nende töö kvaliteedis – iga ratta kõvadus on 84A. Tänu sellele valikule on need üsna kõvad, mis tähendab suurt pöörlemiskiirust ja suuremat kulumiskindlust.

Täielik mugavus teie jalgadele

Vastupidavad rulluisud ja suured rattad täiendavad täiuslikult valmistatud rulluiskude pilti. Konkreetse mudeli kogu kvaliteet saavutatakse siis, kui olete rulluiskudel endas kindel. Flex Pro mudeli disainerid on teinud kõik endast oleneva, et see element tõmbaks tähelepanu oma meisterlikkusega ja pakuks teile kõrgetasemelist mugavust. Iga jalatsi kvaliteet on saavutatud kvaliteetseid materjale kasutades. See avaldub muuhulgas iga jalatsi siseküljel olevas võrkkangas, mis tagab jalgadele parema ventilatsiooni. Sees on ka pehme ja mugav vooder, et jalad ise ei tunneks sõidu ajal liigset väsimust. Lisaks tagab jalatsi keskosa anatoomilise sobivuse iga jalaga, muutes selle mudeli tõeliselt individuaalseks ja teie ootustele vastavaks. Kas hindate disaini? Ärge muretsege, Flex Pro pakub kõike! Üksikute valikute klassikalisi värve täiendavad kunstnahast ja seemisnahast detailid. Nende rulluiskude disain räägib enda eest: siin pole igavust! Nii siinid kui rattad on maalitud joonemotiividega, mis lisavad kogu tootele võlu. Valige Flex Pro ja nautige kogu mugavust ja stiilset välimust, mida rulluisud pakuvad.

Kolmekordne kinnitussüsteem

Rulluiskude jalats peaks sobima tihedalt iga jalaga, kuid ilma liigse surveta nahale. Selleks kasutab Flex Pro kolmekordset kinnitussüsteemi, mis tagab, et rulluisud on igas olukorras kindlalt jala küljes. See kasutab klassikalist klambrit, mis kasutab pandla mehhanismi. Selle ülesanne on kinnitada korpuse ülemine osa, kuid see on ainult osa kogu süsteemist. Lisafunktsioonide hulka kuuluvad paelad ja takjapael välisjalatsil. Tasub teada, et rihma nurk on oluline. Selle mudeli puhul on see ehitatud kiiret sõitu silmas pidades, disainiga, mis tagab kanna täieliku stabiliseerimise, välistades jala võimaliku edasiliikumise. Lisage keelele riba, et hõlbustada jala sisestamist ja teil on suurepärane sisseehitatud saapasüsteem.

Lihtne ja mugav transport, kui rulluisumängud pole teie jaoks

Kas olete oma eesmärgi saavutanud ja nüüd peate trepist üles ronima? See ei ole probleem! Võtke uisud jalast, võtke seljakotist välja klassikalised jalanõud ja kasutage mugavat kandesüsteemi. Flex pro rulluiskudel on kaasas kanderihm. Kuigi see on kasulik nende jalga panemisel, saate seda edukalt kasutada rulluiskude kandmiseks, kui peate need jalast ära võtma.

Kvaliteetsed pidurid

Isegi suurel kiirusel peate olema kindel, et saate ohutult pidurdada. Blackwheels Flex Pro on rulluiskude mudel, mis võtab seda probleemi tõsiselt. Iga mudeli parempoolsel rullikul on vastupidav pidur, mis peab vastu liigsele hõõrdumisele. Selle eesmärk on tagada, et peatuksite ohutult, kui teie kontrollist sõltumatud asjaolud sunnivad teid seda tegema. Lisaks, kui on vaja pidurimoodulit vahetada, on meie pakkumises varupidurid – nii saate alati nautida kõrget turvalisuse taset.

Suuruse reguleerimine neljas etapis

One Step Adjustment – ​​on tootja süsteem, mis võimaldab teil kiiresti ja lihtsalt rulluiskude suurust reguleerida. Selle abil saate rulluisu korpuse pikkust vabalt muuta, ilma muid tööriistu peale käte kasutamata. Õige suuruse määramiseks peate vajutama nuppu ja eraldama kesta ise. Korpusel on spetsiaalsed reljeefsed märgistused, mis annavad teile teada saadaolevatest suurustest, mille vahel valida – muutes kõik lihtsaks ja intuitiivseks.

EL suurus Sisestuse pikkus:
35-38 21,3-23,3 cm
39-42 24,3-26,3 cm

Turvavahendite kasutamine on kohustuslik. Ei tohi kasutada liiklusaladel. 

Rulluisutamine on suurepärane võimalus ühendada aktiivne sportimine ja lõbus õuetegevus. See tegevus tugevdab erinevaid lihasgruppe, parandab rühti ja koordinatsiooni. Rulluisutamine on intensiivne treening jalalihastele, kuid käte ja selja tasakaalustamine annab ka nende piirkondade lihastele tööd. Nii võib mõni kilomeeter olla suurepärane treening kogu kehale. Väidetavalt võivad rulluisud aidata põletada 500–700 kalorit tunnis! See on võrreldav umbes 400 kaloriga, mida põletatakse iga jooksutund.
Kaasaegsed rulluisud tagavad stabiilsuse ja juhitavuse, muutes nende käsitsemise nii lastele kui ka täiskasvanutele lihtsamaks, kui esmapilgul võib tunduda. Tugevad rattad, laagrid ja spetsiaalne pidurisüsteem võimaldavad reguleerida pidurdusnurka ja intensiivsust. Kerge, kuid vastupidav korpus ja kvaliteetsed materjalid, nagu nubuk või PU-nahk, ümbritsevad jalgu ja pakuvad mugavust ka pikkade treeningute ajal. Rulluisud kohanduvad jala kujuga ning parandavad põrutuste neeldumist ja jõudlust.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Rulluisud Blackwheels Flex Pro, 35-38, roheline

Kauba ID: 9364651
Kategooria: Rulluisud ja tarvikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,45 x 0,33 x 0,11 m, 4 kg
Tüüp: Rulluisud
Vaade: Blackwheels, rulluisud rulluisud ja tarvikud
Ettenähtud: Lastele
Kaubamärk: Blackwheels
Suurus: 35-38
Laagrid: Abec 7
Rulluisu rattad: 80mm 82A
Soovitatav maksimaalne kaal: 100 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Blackwheels tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Rulluisud Blackwheels Flex Pro, 35-38, roheline
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki