Pudel Camelbak Chute Mag, 1000 L

Täpsustused:
Tüüp: Joogipudelid
Kauba ID: 9449626
2729
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

13. maist

000

Kuller

14. maist

3999

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

14. maist

3999

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Pudel Camelbak Chute Mag, 1000 L

Hoia end iga päev hüdreerituna Camelbak Chute Mag 1L veepudeliga, mis on kaunist tulipunast värvi. See kerge ja vastupidav veepudel on valmistatud Tritan Renew'st, mis on ülivastupidav ja kerge plast, mis on valmistatud 50% ulatuses taaskasutatud materjalidest. Lisaks tugevale disainile naudite magnetkapsli suurt vooluhulka, mis teeb joogi joomise teel olles lihtsaks. Suletav pudel on täiesti lekkekindel ja kapsel on joomise ajal turvaliselt peidetud. Seda saab kasutada ka Eddy+ ja Carry Cap konteineritega, mis muudab selle äärmiselt mitmekülgseks.

See veepudel ei ole mitte ainult praktiline, vaid seda on tänu mugavale käepidemele ka lihtne kaasas kanda. Päeva lõpus pange pudel lihtsalt nõudepesumasinasse ja see on järgmiseks seikluseks valmis. "Tritan Renew on valmistatud polüestri uuendamise tehnoloogiat kasutades, mis on tavalisest mehaanilisest ringlussevõtust tõhusam. Nii saadakse uus materjal, mis on piiratud ressurssidele vähem koormav.

Camelbak Chute Mag 1L veepudel on lõhna- ja plekikindel ning BPA-, BPS- ja BPF-vaba, nii et saate juua puhtalt ja ohutult. Magnetkapsel peidab end joomise ajal ja suletud pudel ei lase vett läbi. Lisaks on see kerge ja vastupidav, nii et see võib olla kõikjal teiega. Kui soovite, et pudel oleks kergesti puhastatav, on teil hea meel teada saada, et nii kapslit kui ka anumat saab pesta nõudepesumasinas.

Camelbak Chute Mag'i 1L veepudeliga saate stiilselt nautida igapäevast hüdreerimist ja aidata kaasa jätkusuutlikumale tulevikule.

Joogipudelid

Teatavasti on vesi peamine eluallikas, mis aitab ka tervist hoida ja isegi tervema välimuse saavutamisele kaasa. Tänapäeva maailmas, elades kiires tempos ja pidevalt igale poole tormates, unustame sageli õige koguse vett juua. Seda saab vältida lihtsa veepudeli abil ja kui olete sellega harjunud, ei taha te sellest enam kunagi loobuda. Meie valikust leiate suure hulga erinevatest materjalidest valmistatud väikeseid ja suuri veepudeleid, mis sobivad ideaalselt igapäevaellu, jõusaali või väljasõitudeks. Kaasaegseid pudeleid on eriti lihtne hooldada ja pesta ning paljud neist saab lihtsalt nõudepesumasinasse panna. Seetõttu võite kaasas kanda mitte ainult vett, vaid ka muid jooke, oma lemmikkokteile või mahlu. Sõltuvalt pudeli tüübist võite neid kasutada ka kuumade jookide jaoks. Meie valikus on suur valik stiilseid joogipudeleid, millel on kõrred, spetsiaalsed korgid ning mis sulguvad tihedalt, nii et te ei pea muretsema, et vedelik kogemata seljakotti maha valguks.

Üldine tooteinfo: Pudel Camelbak Chute Mag, 1000 L

Kauba ID: 9449626
Kategooria: Joogipudelid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1 x 1 x 1 m, 6 kg
Kaubamärk: Camelbak
Tüüp: Joogipudelid
Vaade: Camelbak, joogipudelid joogipudelid
Maht: 1000 ml
Materjal: Plastik
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Camelbak tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Pudel Camelbak Chute Mag, 1000 L
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki