Taskulamp Nitecore Tini2, 500lm, USB-C

Täpsustused:
Tüüp: Taskulambid
Kauba ID: 6633582
4659

HAH hind

7199
-35%
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

3. juunist

000

Postkontor

4. juunist

199

Omniva pakiautomaat

4. juunist

219

DPD pakiautomaat

4. juunist

249

Smartpost pakiautomaat

4. juunist

259

Kuller

4. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

4. juunist

199

Omniva pakiautomaat

4. juunist

219

DPD pakiautomaat

4. juunist

249

Smartpost pakiautomaat

4. juunist

259

Kuller

4. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Taskulamp Nitecore Tini2, 500lm, USB-C

Nitecore TINI2 taskulamp

Tini2 on kompaktne ja vastupidav veekindel taskulamp, mis tuleb kasuks iga päev. Varustatud 2 LED-iga, tagab pehme valguse, mis ulatub 89 meetrini. Mitmed töörežiimid võimaldavad teil kohandada selle tööd või aktiveerida lukk, et vältida taskulambi juhuslikku sisselülitamist. Sellel on ohutu laadimise tagamiseks spetsiaalne kaitse. Saate seda kasutada ka juhtmega või juhtmevaba ühenduse kaudu ning OLED-ekraan vastutab mugava ja selge juurdepääsu eest kriitilisele teabele, nagu järelejäänud tööaeg või valitud töörežiim.

Kohandage selle toimimine vastavalt oma vajadustele

Taskulambil on 2 LED-i, mis pakuvad pehmet 500 luumenit valgust. Lisaks on selle valgusulatus 89 m. Sellel on 2 töörežiimi: DEMO lühiajaliseks kasutamiseks ja DAILY pikaajaliseks kasutamiseks. Funktsiooni TURBO saate kasutada ka näiteks tee valgustamiseks või ULTRALOW funktsiooni, et valgustada valitud asukohta lähedal. Samuti saate heledust reguleerida 5 kraadi (1 - 15 - 65 - 200 - 500 lm).

Kompaktne disain

Teine Tini 2 eelis on selle kompaktne disain. Taskulambi mõõtmed on 42,3 x 25 x 12,5 mm ja kaal vaid 18,8 g. Nii saate selle edukalt taskusse peita või kaasasoleva hoidiku abil võtmehoidjana võtmehoidja külge kinnitada. Vaatamata väikesele disainile on Tini 2-ga kaasas ekraan, 2 LED-i ja 2 nuppu sisse/välja lülitamiseks ja režiimide vahetamiseks.

Turvafunktsioonide seeria

Taskulambil on mitmeid ohutusfunktsioone, mis tagavad turvalise laadimise. See on kaitstud ülelaadimise, ülelaadimise ja lühise eest. Tootel on ka intelligentne vooluahela kaitse ja automaatne laadimise peatamise funktsioon, kui aku laetuse tase jõuab 100%. Lisaks vastutab ATR-süsteem hea soojuse hajumise eest.

Juhtmega või juhtmeta

Taskulampi saab kasutada kahel viisil: juhtmega ja juhtmevabalt. Kasutage Tini2 näiteks lugemisvalgusena, ühendades selle USB-C kaabli abil toiteallikaga. Lisaks võimaldab 280 mAh aku seda juhtmevabalt kasutada kuni 60 tundi ühe laadimisega.

OLED ekraan

Mugavuse suurendamiseks on taskulamp varustatud OLED-ekraaniga, mis kuvab teavet reaalajas. Selle abil saate kontrollida aku taset ja pinget, ekraani heledust, seatud režiimi või järelejäänud tööaega.

Lukustusfunktsioon

Taskulambil on 2 lukustusrežiimi, mida saate vabalt kasutada. Režiim 1 takistab taskulambi sisselülitamist toitenupu vajutamisel. Siiski saate kasutada Turbo valikut, hoides režiimilülitit all. Režiim 2 tagab, et mõlemad taskulambi nupud on lukustatud, nii et saate seda turvaliselt taskus hoida, muretsemata juhusliku sisselülitamise pärast.

Vastupidav ja veekindel

Nitecore taskulamp on disainitud detaile silmas pidades. Metallist anodeeritud viimistlus tagab vastupidavuse ja vastupidavuse kuni 1 m kõrgusele kukkumisele. Laadimisporti kaeti spetsiaalse kilbiga, et vältida tolmu või vee sissepääsu. Samuti on see IP54 veekindel. Seega, hoolimata halvast ilmast, ei saa te muretseda selle õues kasutamise pärast.

Spetsifikatsioon

Nitecore kaubamärk

Mudel Tini2

Värvus must

Mõõdud 42,3 x 25 x 12,5 mm

Kaal 18,8g

Heledus 1 - 15 - 65 - 200 - 500 lm

Kiirte kaugus kuni 89 m

Veekindel IP54

Kukkumiskindlus kuni 1 m

USB-C laadimisport

Heleduse reguleerimine jah, 5 astet

OLED-ekraan

Maksimaalne käepideme koormus 30 kg

Tööaeg 60h

Aku mahutavus 280 mAh

Ooteaeg kuni 365 päeva

Ooterežiimi vool 1μA

Üldine tooteinfo: Taskulamp Nitecore Tini2, 500lm, USB-C

Kauba ID: 6633582
Kategooria: Pealambid, matkalambid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,25 x 0,31 x 0,19 m, 0,5 kg
Kaubamärk: Nitecore
Tüüp: Taskulambid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Nitecore tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Taskulamp Nitecore Tini2, 500lm, USB-C
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki