Reguleeritava pikkusega jalutuskepid Spokey Neatness II

Täpsustused:
Tüüp: Kepikõnnikepid
Teleskoopkepp: Jah
Materjal: Alumiiniumist
Käepidame materjal: Kork
Jääotsik: Ei
Kauba ID: 88412
2349

HAH hind

2699
-12%
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

10. maist

000

Postkontor

13. maist

199

Kuller

13. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

13. maist

199

Kuller

13. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Reguleeritava pikkusega jalutuskepid Spokey Neatness II

Veeda aega aktiivselt!                                                                                           Spokey pakutavad seadmed võivad olla tõeliseks abiliseks Teie matkaradadel, linnaekskursioonidel või kämpingutes. Võite neid kasutada ka jalutamiseks rannas või lihtsalt piknikule minnes. 

Aeg kõndida!                                                                                                 Värskes õhus veedetud aktiivne aeg on Teie tervisele hindamatu. Professionaalsed käimiskepid parandavad tasakaalu ja suurendavad kiirust ning vähendavad survet jalgadele ja seljale. See mitte ainult ei stimuleeri kõiki teie lihaseid, vaid rikastab ka keha hapnikuga.  

Kepikõnd.                                                                                            Spordina omandab see haru igal aastal populaarsust. Esialgu oli see kepikõnd mõeldud suusatajatele suvisteks treeninguteks (siit ka spetsiaalne jalutuskäigu meetod), kuid kõndimine keppide abil sai populaarseks ka tavainimeste seas. Jalutades on kogu keha lihased aktiveeritud ja eritehnoloogia vähendab survet liigestele, muutes selle ideaalseks eakatele ja neile, kes soovivad oma füüsilist vormi parandada. Enne treeningut on kasulik vaadata kõndimise tehnikat, et seda saaks kohandada vastavalt teie vajadustele. Keppide pikkus on reguleeritav, saate neid reguleerida vastavalt oma pikkusele.

 Kvaliteet                                                                                                                   Kogu Spokey toodangule on kehtestatud kõrged standardid, seega kasutatakse seadmete valmistamiseks ainult kõrgeima kvaliteediga materjale. 

Mugavus ja tehnoloogia                                                                                 Tootmisel kasutatakse ainult kõrgeima kvaliteediga materjale, mis tagavad vastupidavuse ja mugavuse ning ohutuse kasutamise ajal.  

                                                        Antishock - on löögikindel süsteem, mis vähendab dünaamilist vibratsiooni, takistades kasutaja randmete ja küünarnukkide ülekoormamist, mis omakorda tagab mugava ja turvalise kasutamise.                                                                                                                                                                            Pikkuse reguleerimise funktsioon võimaldab reguleerida kepid vastavalt teie kõrgusele ja kasutada neid erinevates kohtades.                                                                                                                           Kepid on valmistatud alumiiniumist ja nende käepidemed on korgist. Randmepael - PP, millel on Velcro-lukk, L- ja R-märgiga, mis näitab, millisesse kätte kepp käib.  

                                                                       Karmide tingimuste otsik, mis tagab mugavama liikumise ka raskemal pinnasel Varustatud spetsiaalsete pihustitega, mis kaitsevad düüse. Need peavad olema kinnitatud kõval pinnasel (betoon, asfalt, kivine tee).

Parameetrid:

  • Jalutuskeppe kasutatakse abivahenditena jalgsi liikumisel.
  • Materjal: alumiinium 6061, nailon, PVC, kork (käepide).
  • Neopreenist valmistatud reguleeritavad rihmad.
  • Antishock - see on lööke neelav süsteem.
  • Sektsiooni lukk: sisemine.
  • Kandekott: jah.
  • Reguleeritav pikkus : 105-140 cm.
  • Kepi paksus: 0,8 mm.
  • Kaal: 490 g.

Spokey

Spokey on spordibränd, mis on Euroopa turul tegutsenud alates 2004. aastast. Äärmiselt laia tootevalikuga tootja müüb aastas 4 miljonit toodet, tal on üle 1 515 000 kliendi üle Euroopa ning ta teeb koostööd 20 jaemüügiketiga Euroopas. Ettevõte on kuulus oma toodete kõrge kvaliteedi poolest, mida kontrollivad ettevõttes töötavad kohalikud tootmisinspektsiooni struktuurid. Nende tooted vastavad kõige rangematele ohutusnõuetele ning on Poola ja Euroopa institutsioonide poolt sertifitseeritud. Neid eristab turul see, et nad toodavad kaupu kolmes tootekategoorias: fitness, iluuisutamine ja välitegevused, säilitades samal ajal laia tootevaliku nii lastele kui ka täiskasvanutele. Ettevõte pakub tooteid erinevateks spordialadeks, nii et igaüks leiab endale sobiva toote. Bränd püüab rahuldada kõigi spordihuviliste vajadusi, alates nendest, kes oma kirgi alles avastavad, kuni aastatepikkuse kogemusega inimesteni. Olenemata teie vanusest ja kogemustest või kas teie kirg on fitness, iluuisutamine või välitegevused, Spokey tõestab, et pole olemas vale spordiala, vaid õige ettevalmistus.

Reguleeritava pikkusega jalutuskepid Spokey Neatness II Spokey

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Reguleeritava pikkusega jalutuskepid Spokey Neatness II

Kauba ID: 88412
Kategooria: Käimiskepid ja kõndimisvarustus
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,12 x 0,9 m, 0,6 kg
Kaubamärk: Spokey
Tüüp: Kepikõnnikepid
Vaade: Spokey, kepikõnnikepid käimiskepid ja kõndimisvarustus
Teleskoopkepp: Jah
Materjal: Alumiiniumist
Käepidame materjal: Kork
Jääotsik: Ei
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Spokey tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.


Tihti ostetakse koos
Komplekti hind
3388
Lisa korvi

Hinnangud ja arvustused (3)

Reguleeritava pikkusega jalutuskepid Spokey Neatness II
4.7

(3 ostja hinnangud)

5 tähte
(2)
4 tähte
(1)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
JUOZAS L.
03.08.2022

probleem vedajaga

Alma Z.
06.01.2022

Hea hinna ja kvaliteedi suhe. Pulkadel on mugav kõndida. Tarnitud poodi oodatust varem.

Uldis S.
16.11.2021

Suurepärased kepid kepikõnniks. Mõne aja pärast tellisin veel ühe paari, et pere saaks kleepida.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki