Держатель объектива Ulanzi R-094 Crab Vise Clamp + Magic Arm Threads 1/3 3/8

Спецификации:
Тип: Держатель объектива
ID товара: 9525491
2439
В корзину
Ваш город

БЕСПЛАТНО заберите в Таллинне в пункте выдачи товаров (Ул. Mustamäe 46, Таллин)

13 мая

000

Заберите в Smartpost посылочном автомате

13 мая

259

Заберите в почтовом отделении Эстонии

14 мая

199

Заберите в Omniva посылочном автомате

14 мая

219

Заберите в DPD Pickup посылочном автомате

14 мая

249

Доставим на дом

14 мая

399

Внимание! Сроки доставки являются предварительными, так как cроки обновляются в зависимости от фактического времени размещения заказа и оплаты. Окончательный срок доставки указывается продавцом после подтверждения заказа.

Заберите в Smartpost посылочном автомате

13 мая

259

Заберите в почтовом отделении Эстонии

14 мая

199

Заберите в Omniva посылочном автомате

14 мая

219

Заберите в DPD Pickup посылочном автомате

14 мая

249

Доставим на дом

14 мая

399

Внимание! Сроки доставки являются предварительными, так как cроки обновляются в зависимости от фактического времени размещения заказа и оплаты. Окончательный срок доставки указывается продавцом после подтверждения заказа.


Описание товара: Ulanzi R-094 Crab Vise Clamp + Magic Arm Threads 1/3 3/8

Universaalne Ulanzi R094 Clip Magic Arm 1/4" 3/8" niit koos lisaseadmete kinnitustega, kaameratele, Dslr, GoPro, telefoni hoidikutele

Professionaalsed tugevad Ulanzi lõuad, mis võimaldavad kinnitada kaamera, nutitelefoni või kaamera turvaliselt erinevatele, isegi ekstreemsetele pindadele.EristadaSüsteemil on arvukalt lisaseadmete kinnitusi, nii et saate sellele panna kõik vajaliku.

Tasuta tagastamine 30 päeva jooksul.

Peamised omadused:

  • See on ideaalne toode, mis sobib kasutamiseks nii fotostuudios kui ka õues, ka ekstreemsetes tingimustes.

  • Lai lõuavahe – hoidik töötab ideaalselt 13–60 mm paksuste elementidega, nt profiilid, tööpinnad, piirded, torud, käsipuud, oksad või muud ebatavalised kohad.

  • Mitmekülgsus -kinnitus 1/4'' või 3/8'' väliskeermegaIgat tüüpi välklampide või stuudiolampide paigaldamine profiilidele pole kunagi olnud nii lihtne. Hoidik ühildub enamiku kaamerate, peade, telefonihoidikute, kardaanide ja muude foto- ja videotarvikutega.

  • Mitu kinnitust – mitu pikendusvõimalust, üks 1/4" keermestatud kruvi ja kaks auku, üks 1/4" teine ​​3/8". Seda saab paigaldada DSLR-kaamera, videosalvestuse lisavalgusti, mikrofoni või kaameraga.

  • Klamber on valmistatud kvaliteetsest mustaks tsingitud alumiiniumist, libisemiskindlad lõuad ning korralik töötlus võimaldab selle suurepäraselt toime tulla isegi raskete, kuni 1,5 kg kaaluvate seadmetega.

mocowanie na biurko zacisk do kamery

Mitmekülgne kinnitamine


Klamber annab meile palju paigaldusvõimalusi stuudios ja väljaspool. Liblika surve on reguleeritav ja väga tugev, seega saab seda reguleerida erineva paksusega objektidele, nt lauaplaat, piirdeaed, haru, toru, rool, rula jne. Pea sobib ideaalselt LCD monitoride paigaldamiseks kaameratele, videokaameratele, kardaanid, statiivid ja muud standardse 1/4" kinnituskeermega seadmed. Peal on ka sujuv 360-kraadine asendi reguleerimine nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt.

Tarvikute paigaldamine


Hoidikul on standardsed 1/4" ja 3/8" keermed. Klambri tagaküljel oleva 1/4" ja 3/8" sisekeermega on lihtne paigaldada väikest kaamerat, monitori, LED-videovalgustit, mikrofoni või välklamp. Peale vastava adapteri kasutamist saab hoidik töötada GoPro kaameraga. Tänu tugevale liblikpeaga lukule on kinnitus turvaline ja stabiilne.

uchwyt na kamerę szczęki

Tippkvaliteet


Tugevast roostevabast terasest ja mustaks tsingitud alumiiniumist valmistatud käepide talub isegi märkimisväärset raskust. (Kuni 1,5 kg) Libisemisvastane kummist sisetükk, mis takistab kinnitatud käepideme liikumist. Kinnitus on stabiilsem, ei libise ega kriimusta pindu, mille külge see on kinnitatud. Kruviklambri kinnitus. Võimaldab väga stabiilset ja kindlat kinnitust.

Kaasa arvatud:

  • Terminal R094

Spetsifikatsioon:

  • Tootja: Ulanzi

  • Mudel: R094

  • Mõõtmed: 127 x 20 x 141 mm

  • Maksimaalne koormus: 1,5 kg

  • Materjal: teras, alumiinium, silikoon

  • Kaal: 200 g

  • Lõugade vahekaugus 13-60 mm

Общая информация o: Ulanzi R-094 Crab Vise Clamp + Magic Arm Threads 1/3 3/8

ID товара: 9525491
Категория: Аксессуары для фотоаппаратов
Количество упаковок товара: 1 шт.
Размеры и вес упаковки (1): 0,25 x 0,2 x 0,3 м, 1 кг
Торговая марка: Ulanzi
Тип: Держатель объектива
Вид: Ulanzi, Держатель объектива аксессуары для фотоаппаратов
Все товары этого бренда: Все товары Ulanzi

Изображения продуктов приведены исключительно в иллюстративных целях и являются примерными. Ссылки на видео в описании товара предназначены только для информационных целей, поэтому информация, которую они содержат, может отличаться от самого товара. Цвета, надписи, параметры, размеры, функции и/или любые другие характеристики оригинальных продуктов из-за их визуальных характеристик могут отличаться от реальных, поэтому, пожалуйста, ознакомьтесь со спецификациями продукта, приведенными в описании продукта.

Рейтинги и отзывы (0)

Ulanzi R-094 Crab Vise Clamp + Magic Arm Threads 1/3 3/8
Будьте первым, кто оставит отзыв!
Этот товар могут оценить только его покупатели, зарегистрированные на Hansapost.ee.
Оценить товар

Вопросы и ответы (0)

Спросите об этом товаре у других покупателей!
Задать вопрос
Ваш вопрос успешно отправлен. На этот вопрос будет дан ответ в течение 3 рабочих дней
Вопрос должен состоять не менее чем из 10 символов