Objektiivi tugi Ulanzi R-094 Crab Vise Clamp + Magic Arm Threads 1/3 3/8

Täpsustused:
Tüüp: Objektiivi tugi
Kauba ID: 9525491
2439
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

13. maist

000

Postkontor

14. maist

199

Omniva pakiautomaat

14. maist

219

DPD pakiautomaat

14. maist

249

Smartpost pakiautomaat

14. maist

259

Kuller

14. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

14. maist

199

Omniva pakiautomaat

14. maist

219

DPD pakiautomaat

14. maist

249

Smartpost pakiautomaat

14. maist

259

Kuller

14. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Ulanzi R-094 Crab Vise Clamp + Magic Arm Threads 1/3 3/8

Universaalne Ulanzi R094 Clip Magic Arm 1/4" 3/8" niit koos lisaseadmete kinnitustega, kaameratele, Dslr, GoPro, telefoni hoidikutele

Professionaalsed tugevad Ulanzi lõuad, mis võimaldavad kinnitada kaamera, nutitelefoni või kaamera turvaliselt erinevatele, isegi ekstreemsetele pindadele.EristadaSüsteemil on arvukalt lisaseadmete kinnitusi, nii et saate sellele panna kõik vajaliku.

Tasuta tagastamine 30 päeva jooksul.

Peamised omadused:

  • See on ideaalne toode, mis sobib kasutamiseks nii fotostuudios kui ka õues, ka ekstreemsetes tingimustes.

  • Lai lõuavahe – hoidik töötab ideaalselt 13–60 mm paksuste elementidega, nt profiilid, tööpinnad, piirded, torud, käsipuud, oksad või muud ebatavalised kohad.

  • Mitmekülgsus -kinnitus 1/4'' või 3/8'' väliskeermegaIgat tüüpi välklampide või stuudiolampide paigaldamine profiilidele pole kunagi olnud nii lihtne. Hoidik ühildub enamiku kaamerate, peade, telefonihoidikute, kardaanide ja muude foto- ja videotarvikutega.

  • Mitu kinnitust – mitu pikendusvõimalust, üks 1/4" keermestatud kruvi ja kaks auku, üks 1/4" teine ​​3/8". Seda saab paigaldada DSLR-kaamera, videosalvestuse lisavalgusti, mikrofoni või kaameraga.

  • Klamber on valmistatud kvaliteetsest mustaks tsingitud alumiiniumist, libisemiskindlad lõuad ning korralik töötlus võimaldab selle suurepäraselt toime tulla isegi raskete, kuni 1,5 kg kaaluvate seadmetega.

mocowanie na biurko zacisk do kamery

Mitmekülgne kinnitamine


Klamber annab meile palju paigaldusvõimalusi stuudios ja väljaspool. Liblika surve on reguleeritav ja väga tugev, seega saab seda reguleerida erineva paksusega objektidele, nt lauaplaat, piirdeaed, haru, toru, rool, rula jne. Pea sobib ideaalselt LCD monitoride paigaldamiseks kaameratele, videokaameratele, kardaanid, statiivid ja muud standardse 1/4" kinnituskeermega seadmed. Peal on ka sujuv 360-kraadine asendi reguleerimine nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt.

Tarvikute paigaldamine


Hoidikul on standardsed 1/4" ja 3/8" keermed. Klambri tagaküljel oleva 1/4" ja 3/8" sisekeermega on lihtne paigaldada väikest kaamerat, monitori, LED-videovalgustit, mikrofoni või välklamp. Peale vastava adapteri kasutamist saab hoidik töötada GoPro kaameraga. Tänu tugevale liblikpeaga lukule on kinnitus turvaline ja stabiilne.

uchwyt na kamerę szczęki

Tippkvaliteet


Tugevast roostevabast terasest ja mustaks tsingitud alumiiniumist valmistatud käepide talub isegi märkimisväärset raskust. (Kuni 1,5 kg) Libisemisvastane kummist sisetükk, mis takistab kinnitatud käepideme liikumist. Kinnitus on stabiilsem, ei libise ega kriimusta pindu, mille külge see on kinnitatud. Kruviklambri kinnitus. Võimaldab väga stabiilset ja kindlat kinnitust.

Kaasa arvatud:

  • Terminal R094

Spetsifikatsioon:

  • Tootja: Ulanzi

  • Mudel: R094

  • Mõõtmed: 127 x 20 x 141 mm

  • Maksimaalne koormus: 1,5 kg

  • Materjal: teras, alumiinium, silikoon

  • Kaal: 200 g

  • Lõugade vahekaugus 13-60 mm

Üldine tooteinfo: Ulanzi R-094 Crab Vise Clamp + Magic Arm Threads 1/3 3/8

Kauba ID: 9525491
Kategooria: Fotoaparaatide lisatarvikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,25 x 0,2 x 0,3 m, 1 kg
Kaubamärk: Ulanzi
Tüüp: Objektiivi tugi
Vaade: Ulanzi, objektiivi tugi fotoaparaatide lisatarvikud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Ulanzi tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Ulanzi R-094 Crab Vise Clamp + Magic Arm Threads 1/3 3/8
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki