Akuga teleskoop hekikäärid Gardena THS 42/18V P4A 14732-20

Täpsustused:
Hekkide tüüp, murukäärid: Akuga hekilõikurid/murukäärid
Lõikelaius: 42 cm
Võimsus: -
Aku pinge: 18 V
Kauba ID: 2245312
18400
Lisa korvi
695 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 28. aprillist

000

Postkontor

Esmaspäeval, 29. aprillist

199

Kuller

Esmaspäeval, 29. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Teisipäeval, 30. aprillist

199

Kuller

Teisipäeval, 30. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Akuga teleskoop hekikäärid Gardena THS 42/18V P4A 14732-20

Kõrged hekid kaitsevad teie privaatsust. Kuid kui tegemist on nende kärpimisega, siis soovite, et privaatsus oleks vähem prioriteetne. Sellega jõuate hõlpsasti kuni 3 meetri kõrguste hekkideni. Redelitel lõikamine on minevik, võite alati kindlalt kahe jalaga kindlal alusel seista ega pea kunagi muretsema toitekaabli pärast.

Tänu toote käepidemel olevale LED-indikaatorile on alati teada aku laetuse tase. Kaasasoleva akuga on tööaeg kuni 100 minutit või kuni 250 m2 hekki.
Teleskoophekilõikur kaalub koos aku, ergonoomilise käepideme ja suurepärase raskuskesega 3,4 kg. See tähendab, et toode mahub mugavalt ja turvaliselt teie kätesse isegi siis, kui teleskoopkäepide on maksimaalselt välja sirutatud (3 meetrit). Kas peate oma hekki pügama? See pole probleem: hekilõikuri lõikepead saab kallutada – see funktsioon on maapinna lähedalt lõikamisel väga mugav. Enam pole vaja heki pügamiseks painutada ega põlvitada.
Kuni 16 mm paksused oksad ja oksad lõigatakse ilma suurema vaevata. Tera täiuslik geomeetria tagab, et iga lõige tehakse täpselt ja puhtalt. Tänu 42 cm tera pikkusele kujundate oma heki kiiresti kogu pikkuses.

Kui soovite teleskoophekilõikurit transportida või hoiustada, saate toote hõlpsalt ilma tööriistadeta kaheks osaks jagada.

GARDENA juhtmeta teleskoophekikäärid "THS 42/ 18V P4A" tarnitakse koos laadija ja 18 V POWER FOR ALL akuga. See komplekt on liidu "POWER FOR ALL" toode, mis on üks suurimaid ja juhtivaid akuliite. Komplekti saab kasutada kõigis 18V ”POWER FOR ALL” toodetes. See tähendab, et kui ostate selle komplekti koos aku ja laadijaga, saate seda kasutada kõigis oma toodetes. Säästate raha ja jääte alati paindlikuks Kerged akutoitega teleskoophekilõikurid ulatuvad kuni 3 meetri kõrguseni. Kallutav pea tagab mugava lõikamise kõrgelt ja maapinna lähedalt 42 cm lõiketera ja suurepärane lõiketera geomeetria tagavad suurepärased lõiketulemused Aku laetuse tase on alati nähtav tänu tootel olevale LED-indikaatorile Hekilõikuriga on kaasas laadija ja 18 V POWER FOR ALL aku. Tööaeg kuni 100 min. või 250 m2 hekkide allianss "POWER FOR ALL", mis on üks suurimaid ja juhtivaid akuliite maailmas ning pakub teile lahendusi kõikidesse kodudesse.

Akuhekilõikuritel on bensiini- või elektrikääride ees palju eeliseid. Erinevalt bensiinimootoriga hekilõikuritest on juhtmeta mudelid vaiksemad ja kergemad, mistõttu on neid lihtne kasutada ja manööverdada. Juhtmeta hekilõikuritega jõuate hõlpsasti iga aiahekini, olenemata suurusest. Juhtmed või pikendusjuhtmed ei takerdu enam kunagi. Olulised tehnoloogilised täiustused tähendavad, et aku eluiga ja mahutavus on võrreldavad traditsiooniliste bensiini- või juhtmega kääridega. Vajadusel saate osta ka täiendavaid varuakusid. See aitab pikendada hekilõikuri töö-/lõikamisaega, kuna saate ühte laadida teise kasutamise ajal. See on ideaalne lahendus suurtesse aedadesse, kus on palju hekke.

Üldine tooteinfo: Akuga teleskoop hekikäärid Gardena THS 42/18V P4A 14732-20

Kauba ID: 2245312
Kategooria: Hekilõikurid ja võsalõikurid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,9 x 0,4 x 0,3 m, 3,5 kg
Hekkide tüüp, murukäärid: Akuga hekilõikurid/murukäärid
Vaade: Gardena, akuga hekilõikurid/murukäärid hekilõikurid ja võsalõikurid
Lõikelaius: 42 cm
Võimsus: -
Aku pinge: 18 V
Kaubamärk: Gardena
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Gardena tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (2)

Akuga teleskoop hekikäärid Gardena THS 42/18V P4A 14732-20
5

(2 ostja hinnangud)

5 tähte
(2)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Rimute M.
18.04.2023

Hea toode, kiirelt kokku pandud

Janar S.
29.10.2022

Väga hea ja käepärane. Tera lõikab väga hästi ja aku peab pikalt vastu

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki