Hekilõikur Karcher HGE 36-60 Battery

Täpsustused:
Hekkide tüüp, murukäärid: Akuga hekilõikurid/murukäärid
Lõikelaius: 50 cm
Võimsus: -
Aku pinge: 36 V
Kauba ID: 443092
20600

SJH hind

21900

1 tk on jäänud

Lisa korvi
778 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 23:59


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Laupäeval, 30. märtsist

000

Postkontor

Esmaspäeval, 1. aprillist

199

Kuller

Esmaspäeval, 1. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Teisipäeval, 2. aprillist

199

Kuller

Teisipäeval, 2. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Hekilõikur Karcher HGE 36-60 Battery

180° pöörleva käepideme, prahi eemaldamise seadme ja kahe kiiruskontrolli astmega: võimas juhtmeta hekilõikur HGE 36-60 Battery. Uskumatu jõud täiuslikuks lõikamiseks: 36 V Kärcher juhtmeta hekilõikur HGE 36-60 Battery. Tänu kahele kiiruskontrolli tasemele saate sõltuvalt Teie vajadustest valida maksimaalse kiiruse ja maksimaalse võimsuse vahel. Lisaks on spetsiaalse lõikamisfunktsiooni tõttu paksemate okste lõikamine muutunud lihtsaks ülesandeks. Täiendav eelis on käepide, mis võib erinevatel tasemetel pöörduda kuni 180° ja tänu millele ei väsi käed ja õlad. Muud praktilised omadused: spetsiaalne kinnitus, mis võimaldab lõigatud prahil kukkuda kõnniteele, mitte aga tagasi hekki. Laserlõikega ja teemandiga teritatud hekilõikurite terad tagavad iga kord täpsed lõiketulemused. Täiendav terakaitse kaitseb hooneid, kõnniteed ja tera ise kahjustuste eest. Integreeritud riputussilmus säästab ruumi, hoides seadet seina peal. Samuti on hekilõikuril mitteblokeeruv pidurisüsteem, mis tagab katkematu töö.

Spetsifikatsioonid:

  • Lõikamispikkus: 50 cm
  • Hammaste vahe: 22 mm
  • Kiiruse reguleerimine: ei
  • Noa kiirus: 2700 lõiget / min.
  • Aku platvorm: aku toide
  • Aku pinge: 18 V
  • Aku laadimismaht *: max 325 m (2,5 Ah) / max 650 m  (5,0 Ah)
  • Aku laadimisaeg: max 40 min. (2,5 Ah) / max 80 min. (5,0 Ah)
  • Kaal ilma tarvikuteta: 2.9 kg
  • Kaal pakendiga: 4.5 kg
  • Mõõdud (P × L × K): 970 x 213 x 188 mm

Aku ja laadija ei kuulu komplekti, neid saab eraldi osta.

Karcher | Brands of the World™ | Download vector logos and logotypes

"Kaks pead. Kaks südant. Üks ettevõte." Alfred Karcher on uuenduslik leiutaja, Irena Karcher energiline ettevõtja. Neid mõlemaid ajendas julgus avastada midagi uut ja see pani aluse nende edule.
Kogu maailmas tuntud Saksa perefirmat teatakse oma kvaliteetsete kõrgsurvepesurite, põrandahooldusseadmete ja mitmesuguste muude puhastussüsteemide poolest. Täna on pereettevõte Kärcher maailmas turuliider tõhusate ja ressursisäästlike puhastussüsteemide tootmisel. Kärcher paistab silma oma tõhususe, uuenduslikkuse ja kvaliteedi poolest.
Kärcher püüab pidevalt leida iga puhastustöö jaoks parima lahenduse. Seetõttu luuakse võimsad süsteemid, mis koosnevad ideaalselt sobitatud puhastusseadmetest, tarvikutest ja puhastusvahenditest. Oma klientide vajaduste ja soovide parimaks rahuldamiseks peab Kärcher pidevalt nõu era- ja professionaalsete kasutajatega. Arutelu käigus saadud teadmised mõjutavad otseselt uute toodete väljatöötamist, tänu millele saab Kärcher saab tagada uuenduste asjakohasuse ja parima kvaliteedi nii tavatarbijaile kui ka professionaalidele.
Kärcher on tõi 1986. aasta turule põrandapuhastusvahendi BR 450, mis seadis uued standardid puhastusseadmete maailmas. See sisaldas uuenduslikku rullharja tehnoloogiat, mida kasutatakse tänapäeval enam kui 50% kõigist maailmas turul olevates seadmetest. Innovatiivsed põrandapuhastusseadmed on ka tänapäeval Kärcheri edu aluseks.

Hekilõikur Karcher HGE 36-60 Battery

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Akuhekilõikuritel on bensiini- või elektrikääride ees palju eeliseid. Erinevalt bensiinimootoriga hekilõikuritest on juhtmeta mudelid vaiksemad ja kergemad, mistõttu on neid lihtne kasutada ja manööverdada. Juhtmeta hekilõikuritega jõuate hõlpsasti iga aiahekini, olenemata suurusest. Juhtmed või pikendusjuhtmed ei takerdu enam kunagi. Olulised tehnoloogilised täiustused tähendavad, et aku eluiga ja mahutavus on võrreldavad traditsiooniliste bensiini- või juhtmega kääridega. Vajadusel saate osta ka täiendavaid varuakusid. See aitab pikendada hekilõikuri töö-/lõikamisaega, kuna saate ühte laadida teise kasutamise ajal. See on ideaalne lahendus suurtesse aedadesse, kus on palju hekke.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Hekilõikur Karcher HGE 36-60 Battery

Kauba ID: 443092
Kategooria: Hekilõikurid ja võsalõikurid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,97 x 0,213 x 0,188 m, 4,5 kg
Hekkide tüüp, murukäärid: Akuga hekilõikurid/murukäärid
Vaade: Karcher, akuga hekilõikurid/murukäärid hekilõikurid ja võsalõikurid
Lõikelaius: 50 cm
Võimsus: -
Aku pinge: 36 V
Kaubamärk: Karcher
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Karcher tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Hekilõikur Karcher HGE 36-60 Battery
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki