Akulehepuhur Karcher LBL 4 Battery 1.445-150.0

Täpsustused:
Tüüp: Lehepuhurid
Mootori tüüp: AKU
Võimsus: -
Kauba ID: 297682
10753

SJH hind

14400
-25%

1 tk on jäänud

Lisa korvi
825 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 23:59


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Pühapäeval, 21. aprillist

000

Postkontor

Esmaspäeval, 22. aprillist

199

Kuller

Esmaspäeval, 22. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Teisipäeval, 23. aprillist

199

Kuller

Teisipäeval, 23. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Akulehepuhur Karcher LBL 4 Battery 1.445-150.0

Akulehepuhur kahe võimsustasemega juhtimisega. Lehepuhuril on eemaldatav lame otsik kraapimisäärega, mis võimaldab märgade lehtede tõstmise ajal lehtede liikumist juhtida. Seade on ergonoomiline ja täiesti tasakaalus, et seda käes hoida. 

Reaalajas LCD-tehnoloogia: näitab järelejäänud tööaega, järelejäänud laadimisaega ja aku mahtu.

  • Aku: 36 V;
  • Õhukiirus: 250 km/h;
  • Õhu läbilaskvus: 330 m3/h;
  • Kiiruse kontroll: 2 taset;
  • Tööaeg ühe aku laadimisega: 15/30 min.
  • Kaal: 2,2 kg

* Aku ja laadija ei kuulu komplekti

"Kaks pead. Kaks südant. Üks ettevõte." Alfred Karcher on uuenduslik leiutaja, Irena Karcher energiline ettevõtja. Neid mõlemaid ajendas julgus avastada midagi uut ja see pani aluse nende edule.
Kogu maailmas tuntud Saksa perefirmat teatakse oma kvaliteetsete kõrgsurvepesurite, põrandahooldusseadmete ja mitmesuguste muude puhastussüsteemide poolest. Täna on pereettevõte Kärcher maailmas turuliider tõhusate ja ressursisäästlike puhastussüsteemide tootmisel. Kärcher paistab silma oma tõhususe, uuenduslikkuse ja kvaliteedi poolest.
Kärcher püüab pidevalt leida iga puhastustöö jaoks parima lahenduse. Seetõttu luuakse võimsad süsteemid, mis koosnevad ideaalselt sobitatud puhastusseadmetest, tarvikutest ja puhastusvahenditest. Oma klientide vajaduste ja soovide parimaks rahuldamiseks peab Kärcher pidevalt nõu era- ja professionaalsete kasutajatega. Arutelu käigus saadud teadmised mõjutavad otseselt uute toodete väljatöötamist, tänu millele saab Kärcher saab tagada uuenduste asjakohasuse ja parima kvaliteedi nii tavatarbijaile kui ka professionaalidele.
Kärcher on tõi 1986. aasta turule põrandapuhastusvahendi BR 450, mis seadis uued standardid puhastusseadmete maailmas. See sisaldas uuenduslikku rullharja tehnoloogiat, mida kasutatakse tänapäeval enam kui 50% kõigist maailmas turul olevates seadmetest. Innovatiivsed põrandapuhastusseadmed on ka tänapäeval Kärcheri edu aluseks.

Akulehepuhur Karcher LBL 4 Battery 1.445-150.0

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Puiduhakkur (tuntud ka kui puiduhakkur) on masin, mida kasutatakse okste purustamiseks. Puiduhakkur muudab põõsaste kasvuprobleemide lahendamise palju lihtsamaks. Purustajad on teisaldatavad ja ratastele monteeritud, et neid saaks pukseerida. Oksapurustite mudelid erinevad toiteallika, tehnoloogia, mürataseme, mootori võimsuse, purustamisvõimsuse ja lisaseadmete poolest. Piid ja puidutükid tõmmatakse sisse (või sisestatakse kasutaja, kui masinal ei ole kahvli tagasitõmbamise funktsiooni), seejärel suunatakse piid purustajasse ja seejärel visatakse puit laastudena laastukogusse või otse maapinnale. Üksikute laastude suurus sõltub valitud laastude konfiguratsioonist. Enne hakkuri soetamist on oluline arvestada järgmiste parameetritega: mootori võimsus, piide tagasitõmbamise funktsioon, piide maksimaalne läbimõõt, laastukott, tagurdus- ja ülekoormuslüliti.

Lehepuhur on aiatööriist, mis kasutab spetsiaalse düüsi õhku, et liigutada prahti, nagu lehed ja niidetud muru. Lehepuhurite jõuallikaks on elektri- või bensiinimootor. Traditsioonilised bensiinimudelid olid varustatud kahetaktiliste mootoritega, kuid viimasel ajal võeti kasutusele neljataktilised puhurid, osaliselt õhusaasteprobleemide lahendamiseks. Lehepuhurid on tavaliselt käeshoitavad või seljakotti kinnitatavad seadmed, millel on käeshoitav otsik. Viimane on pikemaks kasutamiseks ergonoomilisem. Suuremad mudelid võivad põhineda ratastel ja kasutada isegi mootorit. Mõned seadmed, mida nimetatakse lehepuhuriteks, võivad lehti imeda ja kotti purustada.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Akulehepuhur Karcher LBL 4 Battery 1.445-150.0

Kauba ID: 297682
Kategooria: Lehepuhurid ja oksapurustajad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,975 x 0,17 x 0,305 m, 2,2 kg
Kaubamärk: Karcher
Õhuvool: 5.3 m³/min
Funktsioonid: Puhitus
Kaal: 2.2 kg
Tüüp: Lehepuhurid
Vaade: Karcher, lehepuhurid lehepuhurid ja oksapurustajad
Mootori tüüp: AKU
Võimsus: -
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Karcher tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Akulehepuhur Karcher LBL 4 Battery 1.445-150.0
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki