Juhtmevaba lehimur/puhur Stiga VS 100 e Kit

Täpsustused:
Tüüp: Leheimurid/puhurid
Mootori tüüp: Aku
Võimsus: 600 W
Kogumiskoti maht: 45 l
Kauba ID: 5677357
24300
Lisa korvi
918 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

10. aprillist

000

Postkontor

11. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

11. aprillist

219

DPD pakiautomaat

11. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

11. aprillist

259

Kuller

11. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

11. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

11. aprillist

219

DPD pakiautomaat

11. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

11. aprillist

259

Kuller

11. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Juhtmevaba lehimur/puhur Stiga VS 100 e Kit

Uue põlvkonna STIGA 100 seeria aku leheimur/puhur, sobib amatööride tööks. Komplektis 2 tk. 20V 4Ah akut ja topeltlaadija. 600 W mootor võimaldab luua õhupuhumiskiiruse kuni 55 m/s. Kaasas 45-liitrine kogumiskott, millel on lehtede purustamise funktsioon.

  • Aku: 2 x 20V, 4 Ah, sisaldub komplektis
  • Akulaadija: 20V, topelt, sisaldub komplektis
  • Õhu maht: 580 m3 / h
  • Mootori võimsus: 600 W
  • Täislaetud akuga tööaeg: Kuni 23 min.
  • Õhukiirus: Kuni 55 m/s
  • Kogumiskott: Mahutavus 45 liitrit, lehtede purustamise funktsiooniga
  • Kaal ilma patareideta: 2 kg

Alates ettevõtte asutamisest 1934. aastal on Stiga järginud ergonoomilise, ohutu ja keskkonnasõbraliku aiatehnika tootmise juhtpõhimõtteid. Tänu kõrgetele standartitele on Stiga hinnatud kogu Euroopas. Stiga seadmeid toodetakse Rootsis, Itaalias ja Slovakkias ja Hiinas.
See Rootsi aiatehnika sobib nii valivale hobiaednikule kui ka professionaalsele muru- ja aiahooldajale. Ettevõtte tootevalikus on muruniidukid, võsalõikurid, aeraatorid, niidukid, kultivaatorid, lumepuhurid, mootorsaed, hekilõikurid, lehepuhurid, vabaajakaubad ja eriti rikkalik murutraktorite valik. Valikus on väikesed muruhooldusseadmed, manööverdusvõimelised traktorid ja universaalsed STIGA PARK masinad, mis aitavad keskkonda aastaringselt hallata.
Haritud või mahajäetud, suured või väikesed, lihtsad või mitmevärvilised - aiad on sama mitmekesised kui nende omanikud. Aiaarmastajana hoolitseb Stiga iga aedniku eest, seetõttu püüab ettevõte pakkuda parimaid, uuenduslikke tehnoloogiaid, suurepäraseid  ja kaasaegseid disainitehnikaid, mis aitavad teie aeda hooldada ja nautida. Stiga eesmärk on tagada, et teie aed oleks kogu piirkonnas kõige ilusam ja selle eest hoolitsemiseks kuluv aeg oleks nauditav.

Juhtmevaba lehimur/puhur Stiga VS 100 e Kit

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Lehepuhurid-kogujad on sarnased tavaliste lehepuhuritega, kuid küljes on lehekogumiskott: lehed purustatakse ventilaatori abil ja lükatakse kogumiskotti. Seejärel saab purustatud materjali kasutada multšina või panna kompostihunnikusse/kasti. Need hakitud lehed sobivad kompostimiseks tõesti suurepäraselt, kuna lagunevad oma väiksuse tõttu kiiremini. Mis tahes tüüpi lehepuhuri puhul on peamine probleem, millega võite kokku puutuda, ummistunud ventilaator. Kuidas seda vältida? Valige tõhusamaks lehtede imemiseks suurema võimsusega lehekoguja-puhur. Samuti tuleks suurema lehemassiga töötlemiseks valida pigem metallist purustamismehhanismiga seadmed, mitte plastikust. Jälgige ka kogumiskoti täitumist ja ärge oodake, kuni selle sisu täiesti täis saab, sest see on veel üks ummistumise põhjus. Viimane asi, millele tuleb tähelepanu pöörata, et mitte leheventilaati blokeerida, on oksad. Need seadmed on mõeldud lehtede, mitte okste purustamiseks. Selleks on vaja sobivat hakkurit.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Juhtmevaba lehimur/puhur Stiga VS 100 e Kit

Kauba ID: 5677357
Kategooria: Lehepuhurid ja oksapurustajad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,46 x 0,22 x 0,25 m, 4,7 kg
Kaubamärk: Stiga
Funktsioonid: Imemine, Puhitus, Purustamine
Kaal: 2 kg
Tüüp: Leheimurid/puhurid
Vaade: Stiga, leheimurid/puhurid lehepuhurid ja oksapurustajad
Mootori tüüp: Aku
Võimsus: 600 W
Kogumiskoti maht: 45 l
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Stiga tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Juhtmevaba lehimur/puhur Stiga VS 100 e Kit
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (2)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki
Mati S. 18.10.2022
Kui kaua kestab aku laadimine ja kui kaua see pärast töötab
Vastus peab sisaldama vähemalt 1 tähemärki
Hansapost.ee vastus 21.10.2022

Tere! Tööaeg täislaetud akuga: Kuni 23 min. Aku: 2 x 20V, 4 Ah, kaasas. Lugupidamisega, Hansapost.