Akutrimmer Villager AGM ET 300

Täpsustused:
Tüüp: Akuga
Lõikelaius: 22 cm
Kauba ID: 7271280
2689
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

4. juunist

000

Postkontor

5. juunist

199

Omniva pakiautomaat

5. juunist

219

Kuller

5. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

5. juunist

199

Omniva pakiautomaat

5. juunist

219

Kuller

5. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Akutrimmer Villager AGM ET 300

Elektriline muruniiduk AGM ET 300 on mõeldud väiksemate pindade käsitsemiseks. Sobib suurepäraselt muruga äärekivide, puude ümber või lihtsalt viimistlustöödeks. 

  • Võimsus: 300 W
  • Pinge: 230 V ~ 50
  • Keerme töö: 220 mm
  • Keerme läbimõõt 1,2 mm, nailon
  • Otsiku tüüp: Tap and Go
  • Toiteallikas: 220V
  • Seadme kaal 1,35 kg.

Villager

2005. aastal asutatud Villageri kaubamärgist on saanud üks juhtivaid aiatehnika ja remonditööriistade kaubamärke Balkanil. Bränd Villager asutati Serbias, kuid praegu asub selle peakontor Sloveenias.
Atraktiivse ja kaasaegse disaini, kaasaegse innovatsiooni, vastupidavate materjalide, kõrgete kvaliteedistandardite ja sotsiaalse vastutustunde kombinatsioon koos täpse tarneplaneerimise ja konkurentsivõimeliste hindadega on Villageri peamised saavutused ja eelised, mis eristavad teda konkurentidest.
Selle kaubamärgi missiooniks on luua parim hinna ja kvaliteedi suhe aiatehnika ja remonditööriistade pakkumises. Samuti on Villageri kaubamärgi eesmärk muuta ettevõtte tooted kõigile ja igapäevaelu lihtsamaks, samuti säästa rohkem aega ning aidata muuta aia-, toru- ja koduremonditööd võimalikult kõrgeks ja tõhusaks.
Villager visioon – lähiaastatel on brändi eesmärgiks tõusta üheks Ida-Euroopa liidriks ning esimeseks valikuks amatööride ja professionaalide seas.
Tänapäeval pakub Villageri kaubamärk laias valikus aiatehnikat, santehnilisi ja remonditööriistu: aia- ja mehaanilisi tööriistu, kastmisseadmeid ja pihusid, muruniidukeid ja -niidukeid, ventilaatoreid, kruvikeerajaid, külvikuid jne.

Akutrimmer Villager AGM ET 300 Villager

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Akutrimmerid (muruniidukid) on eriti praktiline trimmeritüüp, mis sobib suurepäraselt nii tõhusaks niitmiseks aias kui ka professionaalseks kasutamiseks. Tänu oma töömehhanismile hindavad seda tüüpi trimmereid eriti need, kes on väsinud elektritrimmeri juhtmetest või muudest ebamugavustest, mis ei lase neil aiatöid kiiremini lõpetada.
Akutrimmeri peamised omadused, mis seda teistest eristavad, on väike kaal (kuni umbes 10 kg), lihtne käivitamine ja äärmiselt vaikne töö. Selle võimsusvahemik on 36 kuni 1300 W või rohkem ja lõikelaius kuni 240 cm.
Akutrimmeritel on ka oma funktsionaalsus. Olenevalt mudelist võivad neil olla elektrooniline ülekoormuskaitse ja spetsiaalne tehnoloogia, mis kõrvaldab automaatselt takistuse, kui trimmer aeglustab või ummistub. See on loodud kasutaja kaitsmiseks õnnetuste eest.
Nii et seda tüüpi trimmer on ohutu, lihtne ja hõlpsasti kasutatav. Saad kiirelt üle kõige raskematest murualadest ja naudid korrastatud keskkonda!

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Akutrimmer Villager AGM ET 300

Kauba ID: 7271280
Kategooria: Trimmerid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,58 x 0,36 x 0,37 m, 1,42 kg
Kaubamärk: Villager
Võimsus: 300 W
Akupinge: 230 V
Kaal umbes: 1.35 kg
Tüüp: Akuga
Vaade: Villager, akuga trimmerid
Lõikelaius: 22 cm
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Villager tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Akutrimmer Villager AGM ET 300
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki