Murutrimmer Turbo Gardena PowerCut 650/28 9874-20

Täpsustused:
Tüüp: Elektriline
Lõikelaius: 28 cm
Kauba ID: 164192
10700
Lisa korvi
820 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

30. aprillist

000

Postkontor

2. maist

199

Kuller

2. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

2. maist

199

Kuller

2. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Murutrimmer Turbo Gardena PowerCut 650/28 9874-20

GARDENA PowerCut 650/28-l on palju praktilisi ja kasulikke funktsioone, nii et muru eest hoolitsemine on lihtsam kui kunagi varem. Eriti tugev 650 W mootor ei tööta mitte ainult hästi, vaid eemaldab ka sitkemad ja tihedamad taimed. PowerCut 650/28 kaalub vaid 3 kg, nii et saate töötada kauem ilma väsimata. Enne töö alustamist saate niiduki oma vajaduste järgi reguleerida. Käepidemed ja teleskoopvars on reguleeritavad, et saaksite valida töötamise ajal kõige mugavama asendi. Toote pea on reguleeritav nurga all, nii et jõuate ka raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse, näiteks aiapinkide alla. Spetsiaalne ääristamisfunktsioon võimaldab pead 90 kraadi pöörata, et muruserva hõlpsalt lõigata. Viimaseks, kuid mitte vähem tähtsaks, ei pea te muretsema muru servas olevate taimede pärast, kuna need on spetsiaalse kaitsega hästi kaitstud. Seda saab igal ajal eemaldada.GARDENA PowerCut 650/28-l on palju praktilisi ja kasulikke funktsioone, nii et muru eest hoolitsemine on lihtsam kui kunagi varem. Selle spetsiaalse niidukiga hoolitsetakse teie muru eest alati – isegi sellistes kohtades, kuhu on tavaliselt raske ligi pääseda, või piki muruserva. Eriti tugev 650 W mootor ei tööta mitte ainult hästi, vaid eemaldab ka sitkemad ja tihedamad taimed. PowerCut 650/28 kaalub vaid 3 kg, nii et saate töötada kauem ilma väsimata. Lisaks on töö ettevalmistamine lihtne ja intuitiivne, kohandage PowerCut oma vajadustega. Kahe käepideme abil saate niidukit mugavalt käes hoida. Ühte käepidet saab eraldi reguleerida, nii et tööasend on see, mille ise määrate. Vertikaalselt reguleeritav teleskoopvars pakub täiendavat mugavust, kuna saate seda oma pikkusele kohandada. Lisaks saab toote pead kallutada ja nurga all reguleerida. Nii pääsete tavaliselt raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse, näiteks aiapingi alla. Spetsiaalne ääristamisfunktsioon võimaldab pead 90 kraadi pöörata, et muruserva hõlpsalt lõigata. Võimas mootor koos 28 cm tööringi lõikejoonega tagab iga kord puhta tulemuse. Käepidemel on täiendav vahetatav mähis. Viimaseks, kuid mitte vähem tähtsaks, ei pea te muretsema muru servas olevate taimede pärast, kuna need on spetsiaalse kaitsega hästi kaitstud. Seda saab igal ajal eemaldada Mugav lõikamine tänu väikesele 3 kg kaalule Reguleeritav teleskoopvõll ja käepide Spetsiaalne funktsioon võimaldab trimmida vertikaalasendis Tugev 650W mootor töötab võimsalt ja väsimatult.

Elektritrimmerid on ilmselt kõige keskkonnasõbralikum ja vaikseim trimmeritüüp. Need trimmerid sobivad kõige paremini väikestesse õuedesse või aedadesse, kuna trimmer on piiratud toitejuhtmega.
Elektriliste trimmerite ja võsalõikurite abil on lihtne ületada raskesti ligipääsetavad kohad: paksud põõsad, sügavad kraavid, puude ümber olevad murualad, majaseinad või hoolikalt niita lillepeenarde ümbert muru.
Elektriliste trimmerite peamine eelis, mis eristab neid teistest tüüpidest, on nende peaaegu ennekuulmatu jõudlus ja kergus. Sageli kaaluvad nad veidi alla 8 kg, mis on tavaaianduses suur eelis. Samuti väärib märkimist, et kuigi nende energiaallikaks on elekter, ei tähenda see, et need trimmerid oleksid teistest vähem võimsad. Olenevalt mudelist võib nende võimsus ulatuda kuni 2000 W ja rohkemgi.
Tihti on need aiatööriistad väga funktsionaalsed ja neil võivad olla erinevad otsad – trimmer, hekilõikur või saag sama alusega kasutamiseks. Seetõttu on see ideaalne lahendus neile, kes otsivad kerget seadet erinevateks välitöödeks.

Üldine tooteinfo: Murutrimmer Turbo Gardena PowerCut 650/28 9874-20

Kauba ID: 164192
Kategooria: Trimmerid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,045 x 0,185 x 0,156 m, 3 kg
Kaubamärk: Gardena
Võimsus: 650 W
Kaal umbes: 3 kg
Tüüp: Elektriline
Vaade: Gardena, elektriline trimmerid
Lõikelaius: 28 cm
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Gardena tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Murutrimmer Turbo Gardena PowerCut 650/28 9874-20
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki