Trimmer Gardena SmallCut 23/18V P4A, ilma akuta

Täpsustused:
Tüüp: Trimmerid
Lõikelaius: 23 cm
Kauba ID: 7413835
6510
Lisa korvi
861 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

9. maist

000

Postkontor

10. maist

199

Kuller

10. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

10. maist

199

Kuller

10. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Trimmer Gardena SmallCut 23/18V P4A, ilma akuta

GARDENA ülikerge akuga muru trimmer SmallCut 23/18V P4A võimaldab muretult muruservi lõigata, kuna see kaalub ainult 1,6 kg (ilma akuta). Suur käepide ja täiendav esikäepide avaldavad muljet oma hästi kujundatud ergonoomikaga. RotorCut plastikust terad töölaiusega 23 cm võimaldavad teha täpseid, tõhusaid ja puhtaid lõikeid. SmallCut sobib murunurkade või kitsaste alade lõikamiseks, kuhu muruniiduk ei ulatu. Käepidemes olev LED-ekraan näitab kogu aeg aku laetuse olekut. Lisaks sisaldab käepide nelja tagavara lõiketera. Aku eluiga, mis laeb väga kiiresti, oleneb seadme kasutusviisist. GARDENA akumuruniiduk SmallCut 23/18V soolo tarnitakse ilma laadija ja akuta. Võite kasutada POWER FOR ALLIANCE'i 18 V akut. Allianss POWER FOR ALL ühendab suuri tootjaid, kelle akud ühilduvad üksteisega paljudes aia- ja koduseadmetes. See säästab raha ja tagab paindlikkuse! Kas soovite osta aku ja laadijaga toodet? Siis on kasutusvalmis komplekt (Art. nr 14702-20) just Sulle. Pärast lihtsat veebis registreerimist pakub GARDENA akuniidukile kolmeaastast tootjagarantii. GARDENA kirg aia vastu. ÜKS aku kõigi aiatööde jaoks.Eriti kerge ja mugav: väike kaal 1,6 kg (ilma akuta) teeb lõikamise lihtsaks, suur käepide ja täiendav eesmine käepide tagavad ergonoomilise kasutamise Täpne lõikamine: niiduk lõikab puhtalt ja täpselt tänu lõikepeale koos kauakestvad RotorCuti terad ja jõuavad ka raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse Käepidemesse integreeritud selgelt nähtav LED-ekraan näitab töö ajal aku hetketaset Akuniiduk SmallCut 23/18V P4A ilma aku ja laadijata, ühildub kõigi 18V POWER FOR ALL-iga akud ja laadijad; tööaeg sõltub kasutatavast akust, aku laeb väga kiiresti. Akuniiduk ühildub teiste POWER FOR ALL alliance'i kaubamärkide seadmetega aias ja kodus.GARDENA annab akumuruniidukile SmallCut 23/18V P4A 3-aastase garantii pärast veebis registreerimist kolme kuu jooksul pärast ostmist

Trimmer – universaalne aiatehnika tööriist muru ja põõsaste niitmiseks. See on asendamatu abimees muru ületamiseks kaldsetel kohtadel, puude ümber ja põõsaste all, lillepeenarde ja hoonemüüride ääres. Trimmerit kasutatakse sageli koos tavalise muruniiduki või aiatraktoriga. Nende seadmetega lõigatakse suurem osa alast ära ja raskeimad olukorrad jäävad trimmeri hooleks.
Trimmeri valikul on oluline pöörata tähelepanu olulistele parameetritele - võimsus, lõikelaius ja kaal. Tavaliselt on tavaliste trimmerite võimsusvahemik 900 kuni 1700 vatti ja võimsus (HP) 1 kuni 3. Trimmeri lõikelaius määrab maksimaalse laiuse sentimeetrites, mida nad suudavad katta. See väärtus varieerub olenevalt konkreetsest trimmeri mudelist vahemikus 20–255 cm. Seadme enda kaal on 2 kuni 11 kg.
Meie valikust leiate erinevaid trimmerimudeleid – alates vaiksetest elektri- ja akutoitel bensiiniseadmetest. Pakume Sulle kaasaegseid ergonoomilise disainiga trimmereid, mis aitavad hooajalisi välitöid kiiremini, efektiivsemalt ja kvaliteetsemalt teha.

Üldine tooteinfo: Trimmer Gardena SmallCut 23/18V P4A, ilma akuta

Kauba ID: 7413835
Kategooria: Trimmerid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,15 x 0,2 x 0,14 m, 2,99 kg
Kaubamärk: Gardena
Akupinge: 18 V
Kaal umbes: 1.6 kg
Tüüp: Trimmerid
Vaade: Gardena, trimmerid trimmerid
Lõikelaius: 23 cm
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Gardena tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Trimmer Gardena SmallCut 23/18V P4A, ilma akuta
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki